Jump to content

Maksājuma veikšana ebay.


ArtūrsB
 Share

Recommended Posts

oi, man tie štrunti nāk pēc 50+ dienām, piekam, tas tieši tagad pēdējos 3 mēnešus tā notiek...

 

nezinu kāda honkongas pastā pa kaktiem nomētājas.

 

Toties esi baigi laimīgs kad atnāk, un vairs neatceres kāda vella pēc tos vispār pasūtīji!!! :grin:

Link to comment
Share on other sites

@@vvv,

 Nekad nesteidzies ar negatīvu atsauksmi, to vienmēr paturi kā dūzi piedurknē ar ko maigi piedraudēt, ja galīgi nevar vienoties saprātīgi un pa labam. Tas pārdevējam ir ļoti sāpīgi, jo ēbrejā pircējs ir tas kungs.
Savukārt pārdevējs vispār nevar ielikt negatīvu pircējam.

Mana recepte preču nepienākšanas/kavēšanās gadījumā:

  •  Kādu nedēļu pirms 45 dienām rakstu ziņu (neatveru lietu, bet izvēlos tēmu "cits") - preces nav, pieņemu naudas atgriešanu.
  • Visbiežāk pārdevējs lūdz pagaidīt. Saku - labi, un kā pēdējo termiņu nolieku vienu dienu pirms 45ās, lai varētu atvērt lietu, ja gadījumā sāk tielēties.
  • Negatīvu atsauksmi neesmi ielicis ne reizi gadu gaitā (man ap 500 darījumiem). Ja nauda atgriezta, tad ierakstu to atsauksmē kā faktu, tomēr atstāju 5 zvaigžnieku. Tiem pārdevējiem, kuri slēpj preces identitātes numuru klāt pielipinu to tekstā.
  • Ja vēlies samaksāt vēl reizi, tad saņēmēja pastu var apskatīt PayPal vēsturē un uz to arī pārskaitīt norādot piezīmēs sīkāku info.
  • Caur ēbreja ziņām painformē, ka transakcija ar tādu ID ir no Tevis par preci ar ID #987654321 

Esmu maksājis atkārtoti par preci, kura pirkta maijā, bet pienāk augustā. Tiesa, tādas aizkaves ir retums. Pa lielam tās 45 dienas tiešām ir skaidrības slieksnis.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nitram, paldies par padomiem, mēģināšu samaksāt, kā tavā ieteikumā. Nereaģē uz epastiem tas pārdevējs galīgi. Grūti ar tādu.



Samaksāju ķīnietim caur PayPal. Atradu PayPal vēsturē viņa epastu, ar to arī pietika, cita informācija netika prasīta. Varēja ieķeksēt, ka shipping nav vajadzīgs. Turpat bija lauciņš, kur ierakstīt ziņu naudas saņēmējam, sarakstīju kodolīgi par pirkumu, atgriezto naudu, finālā saņemto mantu un norādīju savu ebay user ID. Ceru, ka ķīnietis sapratīs. Gribēju uzrakstīt caur ebay ziņām, bet tur pie mēģinājuma ko rakstīt pārdevējam lec ārā brīdinājumi, ja pircējs grib maksāt pārdevējam apejot ebaju, draud sankcijas, tā nedrīkst, jo neatbilst noteikumiem utml. Tāpēc ebay ziņās neko tam ķīnietim vairs neuzrakstīju, ka nesadod vēl nabagam pa mizu.



Šodien skatījos savu bankas konta stāvokli, paņēmis ķīnietis naudu. Tagad varu uzskatīt, ka man šis piedzīvojums ebajā beidzies.

Link to comment
Share on other sites

Rakstu atkal ķīnietim, gribu samaksāt, kā man to izdarīt. Bet šis neliekas ne ziņas. Trīsreiz jau aizrakstīju, ka vēlos norēķināties par saņemto preci, tak, laikam, tie štrunta 4$ viņu neinteresē.

ja tu doma ka tur viens nabaga kjiniets sez un njemas ar lorinju suutiisanu, tad maldies. Viens liels konveijers tas ir, tam pardevejam diena tuukstoshiem tadu pirkumu pa 4$, liela dalja pa celjam pazud, tiek sa4akareta vai jau brakjis tika uzrazhots, attiecigi viss ir ierekjinats cenaa. Iedziljinaties par katru sikumu izskatas pat kjinieshiem nav laika, jo ta lorinja pashizmaksa ir labi ja 10centi, lielako dalju sastada pasta izdevumi, "zaudejumu" kompensacija un protams pelnja. Pat Kjina dzivojot neko nenopelnisi viens pats ta ebaja kko tirgojot un sutot, tur spiez uz kvantitati.

Pieljauju domu ka ari tur tapat ka te pardeveji un sutitaji nemaz nav vieni un tie pashi.

Tiri zinkaribas pec paskatijos, kados apjomos tadas popularakas lietas tiek tirgotas. Pirma lieta ko ierakstiju Iphone case. pirmais piedavajums pa 4.99. pardevejs pa menesi sanjemis 47 000 feedbakus :D tatad ja darbojas kadas 6 dienas nedelja, tad apmeram 2000 feedbaki dienaa. Un tas tik feedbaki, reti kursh tak vinjus atstaaj :D taatad tur veselai armijai ar darbiniekiemm jabut, kas to visu pako, suuta un organize. vell paris cilveeki kas tik uz emailiem atbild :D

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

Nu tas viss atkarīgs no preces vērtības. Es apjautājos par vienu preci 600USD vērtībā. Ķīnietis atbild. Es saku, ka pa dārgu, tad šis uzreiz cik esi gatavs maksāt. Ilgi auklējās, bet beigās tāpat man par dārgu iznāca un neko nenopirku.

Link to comment
Share on other sites

AndrisBB, tev ir taisnība. Bet manā gadījumā ne jau ķīnietim tik sāpēja, ka 4$ nedabūja par to figņu. Man bija nelāgi, tā figņa, kas stāv tuvumā, man raisīja ne visai patīkamas sajūtas. Nekāda prieka, ja visu laiku rēgojas tas abižotais ķīnietis. Stulbi jau ir par tādiem sīkumiem iespringt, bet tagad esmu priecīgs, ka viss tā nokārtojies.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...