Jump to content

Nokia 5310 OS pārinstalēšana


Marss
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Ir aizdomas, ka manam telefonam vajag pārinstalēt os. Jo ik pa laikam uzkarās izvēlņu pogas (visas tās, kuras atrodas virs cipariem). Šīs problēmas gan parādījās pēc pasmaga kritiena, varbūt arī kaut kas cits ir vainīgs.

 

Vai to ir iespējams izdarīt mājas apstākļos - ar datoru un usb kabeli vai ir jāved uz servisu?

Link to comment
Share on other sites

Sveiki.

Nemēģināji uzlikt rūpnīcas uzstādījumus? Es tikai iedomājos- no kritiena vai nu nestrādā ekrāns vai nu k-kas atvienojās.

Sory...

Link to comment
Share on other sites

Tikko kā pārinstalēju os ar Nokia Software Updater programmu. Nekā. Tastatūrai tagad ir uzlikusies skaņa un ir tā, ka viņa skan nospiežot jebkuru pogu, izņemot skaļuma regulāciju. Tiesa - ar diezgan palielu aizturi, pēc pogas nospiešanas, atskan skaņa. Šobrīd gan tālāk par PIN koda ievadīšanu netieku, jo atteikusies strādāt ir arī restīte.

 

Rūpnīcas atjauninājumus gan neesmu mēģinājis atjaunot. Bet, man liekas, ka ar os pārinstalēšanu vajadzētu būt tam pašam efektam. Starp citu, kad telefons ir atpūtināts, tad visas pogas uz dažām minūtēm darbojas. esmu jau reizes 3 viņu jaucis ārā un, liekas visi kontakti ir vietās.

Link to comment
Share on other sites

restīti jau parasti nelieto bet ok vidējo pogu, kā arī var noņemt pin pieprasījumu ieliekot sim citā telefonā.

Link to comment
Share on other sites

Bet tas jau neko nedos, jo navigācijas pogas man būs vajadzīgas tāpat. Tagad esmu gandrīz pārliecināts, ka tur vaina ir kādai detaļai, cik nu tāds speciālists, kā es, var būt pārliecināts. :)

 

Varbūt kādam ir kāda salauzta Nokia 5310, kurai ir cerība, ka nav bojātas man nepieciešamās detaļas, kuru būtu gatavs pret pāris aliņiem iemainīt, lai es varētu mēģināt no diviem vienu telefonu uztaisīt? Ja ir, tad, lūdzu, sūti pm.

Link to comment
Share on other sites

Pašam tagad ir cita truba, bet šī man patika labāk. Tāpēc gribās pašam, eksperimenta pēc, sataisīt šo telefonu. Paldies par linku, spriežot pēc preces apraksta, tas varētu būt problēmas atrisinājums.

Labots - Marss
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...