Jump to content

Samsung PS51E550, lietošanā 4 dienas, atziņas u.c.


despecs
 Share

Recommended Posts

mans pirmais lielais panelis, :), iepriekš filmas tika skatīta 24 collu monitorā.

Lielāko daļu no zemāk rakstītā nosūtīju uz Samsung atbalsta centru, redzēs vai ko sakarīgu atbildēs.

 

Pagaidām mīnusi:

1. Neizdevās produktu piereģistrēt samsung.com, lv lapā vispār tādu iespēju neatradu, ASV lapā manu adresi neņēma pretim, kautkur lasīju, ka kautkādi labumi ir pēc reģistrēšanās.

2. LV nav pieejami daudzi pakalpojumi, kas ir iekš smart tv, piemēram ITV player, bet es to nevaru nodzēst, lai dotu vietu citām programmām(atmiņa ir ierobežota)

3. Web pārlūks ir kļūdains, forši, ka ir iestrādājuši flash player atbalstu, bet ja tas regulāri uzkarās skatoties tiešsaistes video, tad es labāk to vispār nelietoju.

4. youtube app ir nedraudzīga lietotājam, usb klaviatūru iedzīvināt, lai ievadītu tekstu man nesanāca(citās programmās strādā), ar pulti ievadīt tekstu ir vienkārši šausmas.

5. Kad ir vājš digitālais signāls un notiek darbošanās smart hub vidē, reizē ar visu raustās viss ekrāns. 6. allshare funkcija. Datorā allshare serveris ik pa brīdim (aptuveni 1x minūtē) restartējas, līdz ar viņu arī viss, kas tobrīd tiek skatīts apstājas. šādā veidā absolūti nederīga funkcija

7. Skatoties filmu no USB ārējā diska, smarthub pleijeris paziņoja, ka neatbalsta TRUEHD skaņu, kautkur lasīju, ka vajadzētu atbalstīt(avotu nevarēšu precizēt).

8. īsti nesaprotu kādēļ vajadzīga optiskā izeja, ja es uz resīveri nevaru dabūt vismaz 5.1 kanālus(neesmu gan to vēl pārbaudījis, bet no specifikācijas tā izriet)

9. ir izdevies dažas reizes uzkarināt visu TV, lai tas pats pārstartētos, tas notika skatoties filmu caur USB.

 

par labu esam varu atzīmēt:

*USB video skatīšanos

*Picasa(pamatīgi gan noņēmos, kamēr dabūju, lai strādā, varētu būt skaidrāk tas kautkur aprakstīts)

*Video kvalitāte kopumā, 3D gan jāskatās tikai tumsā un arī tad caur atvērtajiem briļļu rāmju sāniem nāk iekšā atspīdums no priekšmetiem, kurus apgaismo tv. šis atspīdums neko sliktu nedarītu, ja briļļu stikli būtu matēti, bet šajā gadījumā brilles kļūst par spoguļiem. Par to, ka tv pats ir kā spogulis, es jau rēķinājos, izdarot pirkumu.

 

Secinājumi:

+Trūkumus gandrīz 100% var aizstāt ar datoru pievienotu caur HDMI

+esmu apmierināts ar iegādi,

+izmēram IR nozīme, it sevišķi, ja skatās 3d materiālu.

+ja būtu iespējams līdzīgas kvalitātes TV dabūt bez visām smart hub fīčām, tad es ņemtu tādu, papildus varētu iepirkt Android smart tv HDMI spraudni. Reizēm tomēr ir forši kautko iečolēt no ierakstītā, ja kompis izslēgts

Labots - despecs
Link to comment
Share on other sites

Richjuks

"2. LV nav pieejami daudzi pakalpojumi, kas ir iekš smart tv, piemēram ITV player, bet es to nevaru nodzēst, lai dotu vietu citām programmām(atmiņa ir ierobežota)"

- Iespejams, ka TV ir ievilkts no UK un nav paredzets musu regionam... Baltijas regiona noteikti nav tadas aplikacijas ka ITV...

Labots - Richjuks
Link to comment
Share on other sites

optimuss

Ja ir iespēja saslēgt pc ar tv, tad tām smart figņām nav jēgas. Arī vienreiz izspaidīju, bet sapratu, ka nav vērts ķēpāties.

Priekš 3D tie 50-55" tāpat par mazu, ja vien nesēž 1-2m attālumā.

Vari sameklēt telefona rotaļlietu - Samsung Remote.

 

Par ITV - man ir aizdomas, ka to bāž iekšā ne tikai konkrētā reģiona aparātos. PS3 ar tas ir ieinstalēts ar kādu no atjauninājumiem, kaut gan izmantot nevar.

Labots - optimuss
Link to comment
Share on other sites

nesapratu par mārketinga upuri, pirkums bija pārdomāts un pirms tam studēts www lietotāju atsauksmes. Ja tikai par bildes kvalitāti, tad te nebūtu ko rakstīt, smart tv sadaļā ir kur ieskrieties. Ja nu kādam interesē vairāk tieši smart daļa, var iepazīties!

 

skeptiķiem un savādāk domājošiem varu vienā teikumā apstiprināt - ja gribi jaunu labas kvalitātes paneli, tad automātā nāk līdzi 3d un smart.

Link to comment
Share on other sites

TV tornis ir rokasstiepiena attālumā, TV kā tādu neskatos(izņemot olimpiādes un hokeju), iespraudu pie rokas esošu 3m audiokabeli, vakar aizvakar bija OK, šodien lietus laikā sāka gļukot, tad arī pamanīju.

 

par to mārketinga upuri. Laikam nepamanīji, ka tas ir plazmas panelis, nevis LED.

imho liela daļa LED TV pircēju tieši tādi ir, no kino puses LED ar plazmu nav salīdzināmi. Nē nu ir jau tauta, kas ar ielas auto brauc dubļos :keep_order:

Link to comment
Share on other sites

Nav ko gānīt LED.. pašam ir 32" LED Samsung Smarts.. nesūdzos.. pat youtube skatīties prieks.. papildus tam, jebkuru programmu VAR izdzēst un video skatīšanās no USB nekādas problēmas nav izraisījusi. Es pat brīnos, ka atskaņo visu, ko šim iešķieb un ļoti labā kvalitātē, rēģinot to,ka materiāls ir SD, bet pats LED ir full HD. Arī Lattelecom Interaktīvā TV pieslēdzot ar HDMI rāda labi.

 

Jā, vienīgais mīnuss ir, ka nesanāk īsti piereģistrēties tajā samsung figņā.. bet tas po..

Link to comment
Share on other sites

(labots)

kur es uzrakstīju kautko sliktu par LED? Man nav nekā slikta par LED, ja vien pircējs apzinās kas tas ir un kā to lietot.

 

LED apspriešanu ar to arī gribēt beigt, ejiet citā topikā, šeit sagaidu jautājumus par konkrēto modeli vai par PSxxExxxx sēriju kopumā.

Labots - despecs
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...