Jump to content

YPBPR uz scart


Cheky
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Ir vēlme pieslēgt pc pie tv. PC ir pieejamas component un s-video. TV ir scart un composite. Šobrīd ir pieslēgts ar s-video--> composite kabeli, bet kvalitāte uz 32" platekrāna crt nav diezko baudāma. Varbūt varat ieteikt veidu kā es varētu iegūt maksimāli labāko attēla kvalitāti? Un kādu izšķirtspēju vajadzētu izvēlēties?

Ar googles palīdzību īsti skaidrībā netiku. Cik sapratu component ar kaut ko atšķiras no scarta rgb. Un vienkārši savienojot ar componentu ar attiecīgajiem scart piniem nekas nesanāks. Vai s-video kvalitāte būs labāka par composite?

 

Paldies jau iepriekš.

Labots - Cheky
Link to comment
Share on other sites

S-video būs bišku labāks.bet scartā jau diez vai būs S-video ieeja. Vislabakā analogā bildes kvalitate ir VGA un scart savienojam, kauti gan komponentu video arī ne ar ko neatšķiras. Kompunent signāls sastāv no krāsu starpības signāla R-Y, B-Y un Y un no tā RGB iegūst sasumējot šos signālus. Gan jau var konvertoru nopirkt, bet neceri uz nez kādu kvalitatīvu bildi. Ja TV nav HDMI, tad vienalga miglubilde būs.

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka
TV ir scart un composite
Scart ir tikai štepselis. Jāskatās, kas viņā iekšā. Man, piemēram, TV ir divi scart - vienā skartā ir komponetā rgb ieeja, otrajā s-video.
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...