Jump to content

Daedra
 Share

Recommended Posts

Griežos pie Jums ar problēmu - problēmas nosaukums ir video karte Radeon HD 4850

 

Simptomi - ieslēdzot datoru rādās "no signal" monitoram, bet dators strādā normāli un tiek līdz windowsam. Savukārt reizēm signāls monitorā pie datora ieslēgšanas ir, un tad ar kompi var strādāt bez nekādām problēmām un cik ilgi vien grib. Pie nākamā restarta, protams, ka atkal rāda no signal.

 

Pats esmu uzmetis video kartes atmiņas testu - errorus neizmeta.

Dzesēšana strādā normāli - nomainīju tikko arī termopastu.

Vizuālu defektu uz video kartes nav (visi kondensatori u.c. elementi izskatās bez bojājumiem)

Pārspraušana uz citu video izejas slotu nelīdz, monitora vads vai monitors arī nav pie vainas. Pārspraušana citā mātes plates slotā arī nelīdz.

Dators ar citu video karti (vēl jaudīgāku) iet bez problēmām, tā ka RAM, biosa un barošanas problēma arī tā nav...

 

 

Varbūt esat saskrārušies ar līdzīgu problēmu un ir zināmas zālītes?

Būšu pateicīgs par jebkādu ieteikumu :)

Link to comment
Share on other sites

Pamēģini pie cita datora viņu piešķilt. Ja simptomi tādi paši - laiks domāt par citu karti..

Link to comment
Share on other sites

Man ir kas līdzīgs un liekas ka vaina ir monitorā, jo ar šo pašu datoru cits monitors nekad nav palicis ar "nav signāla" uz ekrāna, tākā varbūt jāmaina monitors ....

Link to comment
Share on other sites

Atļaušos nepiekrist - un man JAU IR jauna video karte, un ar to viss ir čikiniekā gan ar monitoriem (man ir divi monitori uz to kompi) gan ar visu pārējo hardvārē.

Man jau vienkārši sķiet ka tai video kartei nav galīgi mirstamais, jo ja es viņu kādas pāris stundas neesmu darbinājis un ieslēdzu kompi, tad viss aiziet ar pirmo reizi un nevar nemaz just nekādas problēmas (ja nu vienīgi pastiprināts statiskais troksnis uz tumbām ar veco video karti tiek padots - iespējams ka saistīta lieta). Jautrība tik sākas ar restartu, kad video karte vairs nepadod signālu.

 

Kā gļuks parādījās - vienā jaukā dienā ieslēdzu kompi un man video karte rādija bildi tikai uz viena monitora - domāju ka vads nobeidzies vai monis, bet testējot secināju ka vadam nav vaina (jo arī otram monim pēc restarta parādījās "no signal").

Link to comment
Share on other sites

Nu tad Tev izskatās ka tiešām videokartei beigas klāt, kaut kas saistīts ar silšanu, kāds aukstais lodējums un to meklējot var pavadīt vairākas dienas ....

Link to comment
Share on other sites

Varētu piekrist, bet tas neizskaidrotu ka arī tad kad video karte ir atdzisusi un kompis kad palaižas, tad no abiem monitoriem bildi rāda tikai viens, kā arī uzreiz pārslēdzot nost un klāt monitoru vai uzmetot restartu atkal ir no signal. :)

Mani te vienk. kaitina doma, ka tas ir kautkāds sīks gļuks, jo viss pārējais kā jau minēju iet bez problēmām - arī augstas slodzes apstākļos karte iet kā zvērs un memory testu arī iztur.

Link to comment
Share on other sites

man tā arī ir,ar integrēto HD 3000 intel i3,nepievērs uzmanību......videokartei strāva tiek atslēgta ātrāk nekā visam pārējam,un otrādi.....

Labots - baltrim
Link to comment
Share on other sites

Grūti nepievērst uzmanību ja pie katra reseta pazūd signāls un jāgaida 2h kamēr kompis atdziest (vai ko viņš tur dara) līdz varu ieslēgt atkal. Principā gribētu sataisīt to video karti lai pārdotu, jo man jau tagad ir jauna, bet šitādu "reizēm strādājošu" gan negribētos tirgot - iesmērēt kādam nabaga cilvēkam daļēji ejošu mantu ir mazliet nožēlojami...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...