Jump to content

Tv pieslēgšana pie PC.


Edgars15
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Ir TV Samsung PS BN64-0067LA. Pieslēdzu viņu pie datora caur vga vadu. Problēma tā, ka TV iestatijumos nevar ieslēgt PC surce. Vienkārši pat uzklikšķināt virsū PC opcijai nav atļauts.

Kur ir problēma?

Link to comment
Share on other sites

jap, vispirms savieno un tad rubī iekšā, nevarētu būt, ka samsung to opciju nogriezis

Link to comment
Share on other sites

Gan jau "dižejs" sajauca vienā katlā _TV_VGA_ieejas_ ieslēgšanu ar videokartes uzstādījumos atrodano TV setingu klikšķināšanu.

Kaut kā nav nācies dzirdēt par TV, kuriem nevar kādu ieeju ieslēgt, ja tur otrā galā nav ierīce.

Link to comment
Share on other sites

Izmanto HDMI kabeli.

 

Tv galā HDMI, PC galā arī hdmi vai DVI, atkarībā no tā, kas tev tur ir...

Link to comment
Share on other sites

SyncMaster

lai netaisitu jaunu topic, man ir problemiņ, ari ir Samsungs, visu gan sasledzu, t.i kabeli pieveinoju pie TV un PC, pašu parastaku, kas VGA..

bet, ka var uzlikt, lai PC izmanto Televizora speakerus? jo nu, man tumbas negribas nest no datorgalda, baigais pii.. tpc gribu, lai TV atska'no visu, bet nezinu, ka lai to panakt..

Link to comment
Share on other sites

Kaut kā nav nācies dzirdēt par TV, kuriem nevar kādu ieeju ieslēgt, ja tur otrā galā nav ierīce.

Ja nav signāla, W sērijas Sony nevar PC ieeju ieslēgt, bet no S sērijas tikai parāda, ka "nav sinhronizācijas".

Samsunga PC ieeja, laikam, arī bez signāla neaktivizējas, kā jau te rakstīja, jāsprauž VGA vadu pie izslēgta datora, vai jārestartē.

Link to comment
Share on other sites

SyncMaster

Ar kuru katru mēsla VGA kabeli uz 1920x1080 tavs TV un it sevišķi Samsung nemaz nerādīs, vai veiks to nekorekti. Vieglāk un lētak izmantot TV HDMI ieeju.Arī tad Samsung citiem modeļiem vajag atslēgt to automātiku, kad tā HDMI ieeja bez signāla pēc 5s atslēdzās.Nekāds restarts arī VGA gadījumā parasti nav nepieciešams.

Vispār Samsung menu utt. reti stulbas visiem aparātiem...

Link to comment
Share on other sites

Interesanti ar ko tiek pamatots ka VGA kabelis ir mēsls un HDMI garantē funcionalitāti? Ar kabeļa kvalitāti? Ko tur D_L saka tādos gadījumos par indigo?

Labots - JDat
Link to comment
Share on other sites

JDat

Atvaino, krieviem ir tāds teiciens: ------------------------------ ... :mda:

Ja man tev jāpaskaidro kāpēc TV ar 1920x1080 nepiciešams kvalitatīvāks VGA kabelis, tad no comment

P.S. Vispār jau man pie sava PC pieslēgti 7 dažādi ekrāni, tad droši vien saprotu ko runāju...

Labots - jacobs
Link to comment
Share on other sites

Jā. Monitoru skaits ir baigais rādītājs. Protams, protams. Kā būtu ja iestatītu pareizo rezolūciju priekš konkrētā teļuka? HDMI gurst pie 10-20 metriem. Savukārt VGA var pūst kaut 150 metrus. Un tur nav nekāda sakara ar zelta daudzumu kabelī. protams pazaudēsi asumu un smalkās detaļas pa VGA, be ne jau sinhronizāciju. Tavai zināšanais vienīgais analogais pieslēguma veids pa kuru var pūst HD bildi, ir component video. Protams labāk YPrPb nevis RGB, bet tomēr. Ar curved_hands.dll ne VGA ne HDMI nestrādās zeltītiem, 1m gariem kabeļiem.

Labots - JDat
Link to comment
Share on other sites

Kāpēc tu domā, ka tu man stāsti to ko es nezinu?Vai tik ļoti vēlies pamatot nevietā lietoto epitetu indigo.Visus tavus minētos slēgumus un visādas variācijas lietoju un esmu lietojis praksē.

Vēlreiz atkārtoju, ka tas augšminētais Samsung TV nestrādās ar jebkuru VGA kabeli un nejauc cilvēkam galvu. Cilvēki par šo visu piemēram krievu ixbt.com veselus palagus pierakstījuši.

Tavai zināšanais vienīgais analogais pieslēguma veids pa kuru var pūst HD bildi, ir component video

Bet tavai zināšanai man visi 3 HD sattv uztvērēji ir pieslēgti arī tādā veidā, lai verētu sadalīt pa vairākiem ekrāniem.

Labi, man nevienam nav nekas jāpierāda, ne tas vecums un nenopietna tā diskusija....

Link to comment
Share on other sites

Labi, ka atskaities. Pozitīvi ka kaut ko jēdz, pie tam samērā neslikti. Tikai viens jautājums: ko tavā izpratnē nozīmē labs VGA kabelis?

Uz 1-2 meti kaut kā nav redzēti slikti VGA kabeļi. 10 metri? Tie kuriem tādus vajag, nepērk maksimā. Tieši tas pats, patiesībā vēl smagāk, attiecas uz tevis izslavēto HDMI. 1-2 metri: daudz maz jebkurš strādās. 10 metri? Tur normāli cilvēki arī nepērk maksimas kabeļus. 20-40 metri? Ja paveiksies vai nopirks pa pāris sotakiem (tik un tā var nepaveikties). Te ir pārmetums par ko citu: Jāsāk ar pamatlietām. Sakārtojam uzstādījumus. Paņemam TV grāmatiņu un izlasam kādi ir uzstādījumi, jo TV rādīs. saliekam pareizi datorā. Savādātk, biedra jakobs piedāvātias risinājus (varbūt nepareizi, bet stāsu kā es to saprotu): nerādi? Nopērc dārgāku kabeli. Vai tas kaut ko neatģadina? Tieši tā: hifilītķi un hifirasti, kuri klausās kabeļu skaņu un mērās ar krāniņiem kuram dārgāks kabelis. Sorry, par skepsi un uzbraucieniem, bet, kā skan cits krievu teiciens: выражаися понятно!

Labots - JDat
Link to comment
Share on other sites

Labs VGA kabelis nav mana izpratne un tas nevienmēr cenā izsakās. Taču ja tas nebūs pareizi izlodēts, korektu ekranējumu utml., tad tas nenodrošinās uz TV to bildi un kvalitāti, it sevišķi 1920x1080 .Nebūt nav jāpērk dārgākais, bet īstais, var mēģināt dažādus un samainīt veikalos, ja dotas nenodrošina kvalitāti.Nereti esmu bijis spiests pats to darīt. Nu ne taču Maxim-ā utml., Tieši, atceros, pāris Samsung-i augšminētajā pieslēgumā man sagādāja vislielākās galvassāpes. Agrāk bija biežāk tādas lietas, ka vienīgais sat HD signāla avots bija PC DVB-S kartes un vajadzēja pacensties...Virs 10m kabeļus jau mājas apstākļos reti lieto.Ar HDMI parasti vienkāršāk un tur tiešām man nekad līdz10m nav bijuši nepieciešami dārgi kabeļi.Neesmu videoinženieris un varu arī izteikties ne vienmēr korektos formulējumos.Atvainojumus pieņemu un arī savu iepriekšējo repliku izdzēsu....

Ar cieņu Jēkabs

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka
Uz 1-2 meti kaut kā nav redzēti slikti VGA kabeļi.
Ir redzēti :) Lētie čainīzeru varianti - visi signāla vadiņi ir vienkārši parasti vadiņi. Normālam kabelim R, G un B ir katrs ar savu ekrānu, tad pārējie signāla vadi, un tad visam vadu žūksnim pa virsu vēl viens lielais ekrāns. Čainīzeru variantam pieslēdzot osciologrāfu, signālu uz aci prakstiski pazīt nevarēja. A uz ekrāna pirmajā mirklī šķiet, ka viss OK. Tik paslēgājot normālu/nenormālu kabeli redzi, ka ēnas burtiem parādās, neasums utt. Tas tā - k slovu :)
Link to comment
Share on other sites

Kaut kā nav nācies dzirdēt par TV, kuriem nevar kādu ieeju ieslēgt, ja tur otrā galā nav ierīce.

Mans El Džī (42PT351) tieši tā dara- aktīvas ir tikai tās ieejas, no kurām ir kāds nebūt signāls.

Link to comment
Share on other sites

SyncMaster

Nu tas ir parastais kabelis, kas nāk no salidzinosi veca Samsung LCD monitora uz videokarti, to vienk ieliek samsunga TV un aidā, bez problēmām un visu rāda lieliski, neiznu ko Jūs te pūšat..

Link to comment
Share on other sites

Ar Jacombs viss skaidrs. Uz īziem posmiem lietoju štruntus. Dators un monitors blakus. Viss skaidrs. Tur bez cepiena. kaut kā neesmu iebrzies. Kas attiecas uz 10 metrīgo kategoriju. Tur ir tā sauktie labie. Bez kompromisa. HDMI? stāsts iz dzīves ar DVI 9sorry drusku ne tas). 10 metri jāizpūs. Ar izsčķirtspēju zem HZ strādā uz.iec pilno (neatceros cik, bet vairāk par HD) un čau. Viena krāsas drāts nestrādā kaut iztiepies. kabelis tika aiznests uz veikalu, bet veikalnieks uzreiz nepiekrita mainīt. 15 minūtes noslēpās kambarī un testēja. Saprata ka auzas un iedeva citu vietā. HDMI? Bija viens projektiņš ar 60 televizoriem un HD pa HDMI. Čali iepirka paraugus izeksperimentēja kur kas strādā. Un palaida. katrs kabeļa posms ibja 15 metri. pa vidu tika likti HDMI pastiprinātāji. I nekas darbojās. Davukārt vēl cits stāst iz dzīves. Biķernieku trase. Jāparādi bilde 150 nostāk no kameras. Kamera pavāja. Compozīto čali nokonvertēja uz VGA (šiem pamtā viss uz VGA) un aizpūta 150 metrus SD digālu (zinu, tas nav HD, bet tomēr). I nekas strādāja. Asums bija tāds kāds nu bija, bet pasūtītājs apmierināts. kā didzis saka. Digitālais sāks gurt un nekas tur nestrādās, raustīsies, no signal utml artefakti, kuri nav lietojami principā, a vecā labā VGA, kaut sūdīgi, bet tomēr rādīs bildi. Labāk sliktu nekā nekādu bildi.

 

Bez tā visa es vēl viekārši gribēju vērst uzmanību uz tādu niansi kā sakārtot izšķitspējas. Ja nav paredzēt teļukā pa VGA dzīt FullHD, nu tad nedzen. Dzen to ko teļuks spupportē. Kabeļi? Nu jā, ka'dus nopirks rimčikā (vai argusā vai vēl kaut kur) ar tādiem arī dzīvos. Savādāk pokemons pieslēdz. sakruķi hvz, ko un neiet. Kas vainīgs? Kabelis vai curved_hands.dll ?

 

Tajā pat laikā atvainojos Jacobs, par pierakstīšanu pie indigo klana. Man bija savi (labāki vai sliktāki) iemesli lai sāktu cepienu. tā teikt: helpdeska rūdījums nedaudz palicis.

Link to comment
Share on other sites

Labāk sliktu nekā nekādu bildi.
Bet priekš mājas lietošanas gan nepiekrītu.Ja nav maksimums,ko var dabūt no dzelžiem ta nav un dēļ kabeļa miglu bildi skatīt.
Link to comment
Share on other sites

Tufjord. Labu bildi? Bet kā? Saķimiķot uztādījumus čerez žē, lai visi iespējamie aparāti apskelo un downsleuko 10 reizes un tad brīnīties kapēc neiet vai slikti iet. Vienkārši jāiedomā ko un kā darīt, un tad izdarīt pareizi. Ja tev ir SD materiāls, kāpec apskeilot uz HD, dzīt lietu bitrate pa kipa HD kaviltāti lai otrā galā atlak downskeilotu uz SD kvalitāti. Pa vidu vēl kabelis sajāj visu.

 

Es apsolūti neoponēju ka var lieto sūdīgus kabeļus vai nelietot digitālu metodi. Pirmkārt gribu vērst uzmanību ka apar'tos jāsliek pareizi uzstādījumi. Otrķart gribu vērst uzmanību ka digitāls tā nav panace un uzreiz vienmēr viss darbosies. Tāpat negribu tekit ka VGA ir visa atrisinājums. Es gribu teikt ka kaut ko jāsaprot kad mēgini savienot divus aparātus. Nu nav vēl izgudrots apsolūti univerisāls un strādājoš Plug and Play pieslēgums. Vienmēr it odziņas un utis ar kurām jārēķinās. A problēmu risināt vajag no pareizā gala nevis kā panaceku stulbi mainīt kabeļus. Ir apstākļi kuros arī lietojot līkus vadus nevarēs atšķirt kvalitāti no labu vadu lietošanas. Vienreiz jābedz ši hifilītiķu padarīšana ar vadu mistikām. Ja sakēdz ko un kā kabelis strādā, tad zini kur var un kur nevar lietot konrēto kabeli, nevis taisīt mistiskas teorijas par kabeļiem.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...