Jump to content

Grāmatiņa bērnudārzam.


Raimonds1
 Share

Recommended Posts

Vislabakais taja stasta ir tas, ka neviens pat sito murgu neizlika publiskai apspriesanai! Vienkarsi panem, sak tulkot un baz berniem acis. Pilnigi nenormala situacija.

Nu bet nemot vera geju lielo lobiju visas dzives sferas, tas ir passaprotami.

Link to comment
Share on other sites

A tā grāmatiņa tiešām ir par gejiem? Vai par dzimumu lomām, piemēram, ka sievietei nav obligāti būt mājsaimniecei un tā var arī ekskavatoru vadīt, ja grib? :/

Labots - Sky_High
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

It kā bez tās grāmatas un smadzeņu skalošanas bērni paši nevarētu izdomāt kā spēlēties.

Bet nē - caur puķēm uzspiež kaut ko nepieņemamu.

 

Un vispār laikam jārada jauns lamuvārds - dumjš(a) kā vi''kele ! a ļa "tumsoņa" :D

Link to comment
Share on other sites

Racionāli domājot - vai grāmatiņas problēma mums maz ir aktuālas? Tas, ka meitenei būtu aizliegts aizrauties ar mehāniku, cīņas sportiem, 4x4 vai citām "it kā vīriešiem paredzētām" lietām - tā nu sabiedrībā nav. Aktuālākas pirmsskolas vecumā bērniem ir huligānisma/vulgāru rupjību/invalīdu/veselības tēmas.

 

 

Sky_High: geju tur nav ne tik, cik melns aiz naga. Izlasot to grāmatiņu, transseksuāļu/trauku nemazgāšanas/zaļo monstru utml tēmas galīgi tur nav apspriestas. Ja nepielec - var izlasīt divreiz. Būtiskais ir tas, ka "ja neesi puika, nekādi nevari būt vārtsargs vai rāpties pa stieni, bet ja neesi meitene - spēlēties tu vari tikai suņa lomā".

Link to comment
Share on other sites

Vispār smieklīgi redzēt cepšanos.

Latvijas sabiedrībai, ja sāk cilāt tēmu par dzimumu līdztiesību, ir jāpiegādā adaptēts variants bez spēlēšanās otra dzimuma bariņā, atklājot ko jaunu. Jo,redz, sabiedrība tur saredz gejus :superstition:

Link to comment
Share on other sites

Nu kāda tur bērniem vajadzīga skaidrošana (smadeņu skalošana) par dzimumu līdztiesību ??? Nav tā kā par ātru ? Aļo garaž !

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Gejus tur saredz tikai tie izcilnieki, kuri nav tikuši tālāk par virsraksta izlasīšanu.

Labots - Žaks Noriss
  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

Ei nu? Ja tas butu tik passaprotami, tad tadu gramatinu neviens nerakstitu. Ta tik vel truka, ka tur tiesos tekstos saktu bidit par lezbem, gejiem un transvestitiem!

Bernudarza ari neviens nemaca, ka tev ir japrecas vai jaliekas gulta ar pretejo dzimumu. Gimene ir atbildiga par berna audzinasanu un viedokla veidosanu par puisisiem kuriem patik speleties ar lellem, un meitenitem kuras grib speleties ar traktoriem. Tadam sviestam gramata nav jaraksta, ja nu vienigi metodiski nav velme viniem zemapzinas limeni cakaret pratus jau agra mazotne.

Link to comment
Share on other sites

mafijs: "dzimumu līdztiesības" tēma ir tāda, ka vidusskolā labi ja 2 no visām padsmit klases meitenēm spēj atspert atpakaļ pieripojušu bumbu. Jo sports - tā ir "puišu tēma". Bet puikām savukārt baigi nepiedien dejot vai dziedāt vai klavieres spēlēt - labāk uz "kačalku" iet. Un sēdēt, lasīt grāmatas - tā vispār ir tāda nūģu padarīšana. Nu tādā līmenī apzināt stereotipus.

 

 

Tēma imo ir pārdomāšanas un sarunu vērta, ja to aizskar, taču iespringt uz to vai es nezinu kādas tur perversijas saskatīt - bezjēdzīgi. Var to apspēlēt paprasot, par ko katrs vēlas kļūt. Puikas - par policistiem, ugunsdzēsējiem, tagad vēl politiķi un programmētāji nāk modē. Bet meitenes, paši redzētu, bērnudārzā minētu mājsaimnieces, jo mammas tādas ir, medmāsas utml palīgprofesijas. Varbūt frizieres, manikīres vai pārdevējas. Stipri piezemētāk. Un redz kur tā līdztiesība arī uzpeld - ja meitene saka "politiķe gribētu kļūt" vai "lidmašīnas pilote", tad varētu būt nievīgi izsaucieni, sak`, ko nu muldi, tās jau vīriešu profesijas! Un meitenīte nolaiž ausis un sāk domāt, ka moš tiešām jāstāv maliņā un alus būs vīram tik jāpienes, kāda tur politika ..

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

Man domāt, sīcim iesākumā ir jāmāca viņa sūtība šajā pasaulē, jo pats to viņš jau nu noteikti nesaprot!

Tikai galvu saspieduši pediņi un lezbas var kaut ko tādu sākt borēt sīcim.

p.s. Pamatā jau viss ir skaidrs - grāmatas autori ir dāņi - tas visu izsaka...

 

p.p.s. Ne jau velti nupat Norvēģijā bērnudārzos vairs nebūs zēni un meitenes, bet vienkārši bērni...

Kā arī Francijā nebūs tēvs un māte, bet vecāks 1 un vecāks 2...

http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/437248-francija_vardus_tevs_un_mate_aizstas_termins_vecaki

 

Kur tālāk ejam???

Labots - KinDzaDza
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

mafijs: "dzimumu līdztiesības" tēma ir tāda, ka vidusskolā labi ja 2 no visām padsmit klases meitenēm spēj atspert atpakaļ pieripojušu bumbu. Jo sports - tā ir "puišu tēma".

 

A Tev nav ienācis prātā, ka tas tā ir NO DABAS IELIKTS? Jo vīrieši IR STIPRAIS dzimums, tas ir neapstrīdams fakts.

Vai tiešām meitenes nesporto tāpēc, ka tas ir "priekš puikām" ? Man kaut kā liekas, ka vairāk, tāpēc, ka "nepatīk".

Link to comment
Share on other sites

Rik0: reti kuram patīk sportot, ja viņš to nav darījis līdz tam. Dur sānos, elpas trūkst, svīst .. fui. :heat:

 

 

Mani tēvs aizveda 13 gados, kad enerģijas palika par daudz, uz karatē nodarbībām. Forši, patika, guvu normālu rūdījumu un turpmāk ar sportu attiecības OK. Liels paldies viņam par to.

BET meitenes bieži vien tā arī nodzīvo, saskaroties ar sportu tikai fizkultūras nodarbībās, uztverot to kā mocības, tā arī neiemācoties no sporta gūt prieku un sportot patstāvīgi kaut vai veselības uzturēšanai. No dabas tā dots? Tā vajag? Nu es nez`.

 

Es, dies` pasarg`, nesaku, ka meitenēm vajag stieņus cilāt, ar puikām boksēties vai ko tamlīdzīgu. Bet paskaiti, cik tavos rados meitenes tiešām ārpus skolas vismaz gadu ir nodarbojušās ar sportu vai vismaz dejošanu un neuztver to kā mocības. Manā dzimtā - pārāk maz. Uz jau tā mazo meiteņu īpatsvaru :D

Link to comment
Share on other sites

ieleja: es savu vidusskolas klasi atceros - pirms vairāk kā 10 gadiem absolvēju. Tu vari saviem bērniem/mazbērniem paprasīt lai pazīstamos saskaita. Varbūt tendences ir mainījušās.

 

Puiši klasē - 2 cīņas sporti (karatē + kung-fu baigi entuziastiskais puisis - uz Westpointu, IIRC, aizgāja), kādi 5ci basketbolisti ( 1 no tiem republikas līmeņa ), 1 labs volejbolists, visi varēja normāli futeni uzraut. Pārējie kaut uz svaru zāli regulāri devās un kaunā nepalika. Tikai divi-trīs bija tādi, kas acīmredzami neko ārpus skolas nedarīja un aizelsās pirmajās minūtēs, pievilkšanās ieskaites uz knapi-knapi kārtoja.

 

Meitenes, kas kedas uzvelk ārpus skolas sporta zāles - viena dejoja, vēl 3 epizodiski uz aerobikām gāja, bet nu tiešām uz figūras un uzvedības sporta zālē redzams, ka ilgstoši līdz sviedriem sporto - tikai divas no visām. Skaits meiteņu/zēnu +/- vienāds. Nu tā es varu tikai spriest. Rīgas komercskola, līdz ar to visi, kas vēlējās sportot, to arī varēja darīt. Man nav visaptverošas statistikas.

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

Daži citāti

 

"Tētis visu laiku grib ar viņu skrieties, un parasti viņš tā dara tikai ar Jēkabu." - tāda neliela piecgadnieka skaudība, tētis nav klāt ģimenē, nav emocionāli piejams.

"Viņa drīz vien tiek lejā otrā stieņa galā, turpretī daudzi zēni ir spiesti padoties pusceļā.", ".... viņa uzmanīgi palūkojas uz savu augšdelmu un uzmanīgi aptausta to. Oho, vai viņa ir tikusi pie muskuļiem?" - simbolisks triumfs, veču pārspēšana trūkstošās mīlestības vietā.

---------------------------------

"Duo visu laiku acīs krīt mati. «Še, ņem!» Uno izvelk no kabatas melnu matu lenti ar sarkanām pērļu puķēm." - jau sajucis, kurš ir kurš un kuram tie mati traucē......

 

---------------------------------

"Te savā gultā guļ Kārlis. Viņam ir pieci gadi.", "...kā Nepārspējamais Halks – supervaronis, kurš spēj pacelt debesskrāpjus." -....bilde diezgan pretīga, pē muskuļierm ......

 

"...dosies uz bērnudārzu un parādīs Tomam un Kristeram, cik lieli kļuvuši viņa muskuļi." - tas nenotiek, muskulus rada Rūta("rihards").

 

--------------------------

Viņam jādodas lejā, lai redzētu, vai arī pārējā māja ir pārvērtusies. Bet viņš vēl nav nokāpis pa kāpnēm, kad Mamma no virtuves sauc: «Labrīt, Dūkulīt!" "

Virtuve izskatās kā parasti, un arī ar Mammu viss šķiet kārtībā. …."

...piecgadīgs čeko, ir vai nav ar mamamu viss ok, depresīva, promesoša, nosodoša, dominējoša?......

 

"Ja neskaita to «Dūkulīti». Tā vis neuzrunā lielu piecgadīgu puiku, kurš ir visātrākais skrējējs visā bērnudārzā. Bet gan jau viņa tikai ķircinās, tāpēc Kārlis neko nesaka."

 

.piecgadīgais analizē savu māmuķiti un cīnās ar to par varu, papus nekur nav manāms.. promesošš.

 

-------------

"Kārlis ir pārsteigts un arī drusku priecīgs, jo tad, kad viņš rotaļājas ar abām meitenēm, viņam parasti neļauj būt nekam vairāk par suni." - diezgan simboliski.

 

----

Kārlim drusku apnīk, ka galvenā noteicēja ir Madara. «Es labāk gribu būt Tētis,» viņš saka. «Labi, bet tad tu iesi uz darbu un pārnāksi mājās tikai pēcpusdienā.» - abet būšanai par veci nāk klāt pienākumi un grūtības......

 

----------

«Manās mājās gan tā nav,» Kārlis iebilst. «Mana Mamma ar Tēti abi iet no rīta uz darbu. Un mans Tētis ir tas, kurš iepērkas, tāpēc viņš izlemj, ko mēs ēdīsim.» …....

 

Madara un Elīza negrib neko dzirdēt par Kārļa Tēti.

vecis te neko viņam nelems, tā viņas nespēlējas, tā kā šis ir piecgadīgs, nav nojausmas, kam domātas meitenes, viss uz konkurenci un salīdzināšanu, jāpielāgojas, tad spēlēsies ar viņu....

 

«Tad tu, Karlīna, nevari ar mums spēlēties,» viņas paziņo. Iedams prom no leļļu stūra, Kārlis vēl saklausa Madaru sakām: «Spēlēsim, ka es esmu visskaistākā meitene bērnudārzā, labi?» - izaicinājums uz konkurenci.

 

Kārlis paņem gabaliņu tilla, no kura viņš izgriež zivis, un spīguļojošu audumu, no kā top nāru astes. «Es arī gribu pamēģināt,» atskan no Augusta mutes. Un nepaiet necik ilgs laiciņš, kad pa visu galdu pludo ūdensaugi un nāras gariem matiem, ūdensvīri un medūzas. Kārlis izkārto jūras dibenā gliemežvākus ar pērlēm.....

 

saveido kaut ko skaistu, skaistāku par meiteņu veidoto, konkurē, dominē......simboliski uzvar sievietes... draugs jau blakus...

 

 

--------------

Iedams mazgāt rokas, Kārlis pa ceļam satiek Elizabeti, savas grupiņas audzinātāju. «Cik glīts džemperis!» viņa nosaka. Paiet pāris sekunžu, iekams viņš saprot, ka audzinātāja runājusi ar viņu.«Taurenis ir nudien jauks,» Elizabete turpina." - simboliski saņem no svešas sievietes, ko gribēja no mātes - atzinību un pieņemšanu...... par sievisķīgu māksliniecisku darbu....

 

----------

"Patiesībā jau Kārlim patīk taureņi – tikai ne tad, ja tie ir ar fliteriem uzšūti uz viņa džempera mugurpuses." - nez, kas vinam tādus džemperus pērk? Laikam nevar atklāti pateikt, baidas, ka tik un tā pirks tos pretīgos džemperus.

 

------------- Plus vēl pasēdēšana simboliskajā alā, kaut kadu mistisku putekļu un ogu lietosana un dubļu žļurkstināšana, pidžamas, karsts alā, divvientulība, saprotošs draugs vai draudzene blakus, tikai ne emocionāli klātesoši vecāki, kaut kas ciets gultā, garlaicība un intereses trūkums jau no paša rīta.

Tād lūk pastāstiņš.

 

Tie taču ir simboli, ne burtiski tas teksts ir jāuztver.

Labots - Raimonds1
Link to comment
Share on other sites

ieleja: tad jūsu dzimtā ir gana stipras sportošanas tradīcijas. novērtē to - ne visiem tā ir ;)

LGBT tematika - elements ar paviesošanos cita dzimuma ādā. Tur daži saskata "iespēju nenobriedušai personībai apjukt savā identitātē vai pat iekārot savu dzimumu ( ilgi pirms 4..5-klasnieku ķircināšanās un intereses par bizēm!!! )".

 

 

 

Beutelteufel: visi, kuri šajā sakarā nebļauj "geji, geji, 3.14darasi, stumdītāji!!!!" - tie paši ir geji. Jo normāli cilvēki taču nemēģinātu ar šādu perversu grāmatiņu palīdzību bērniem iepotēt domas par jāšanos ar homoseksuāliem zirgiem vai vēl ko trakāku, vai ne? :yahoo:

Labots - usver
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Viela pardomam, vai tiesam tas viss ir tik bezvainigi:

http://www.google.lv/#hl=en&sclient=psy-ab&q=subliminal+messages+in+disney+movies&oq=subliminal+messages+in+disney+movies&gs_l=hp.3...0.0.1.17949.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0.les%3B..0.0...1c.ZWL1Xim4RiM&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=86fdbcf3016457c9&biw=1440&bih=718

 

Ja paskatas ta globalak, tad paliek skaidrs, kapec peksni normali cilveki iet ielas saudities, kadu nodur vai peksni saprot ka ir homoseksuali.

Un kas attiecas par gramatas ilustracijam, viena man konkreti ieduras aci. Epizode kur tevs skrien ar bernu kopa... kads gimis tam tevam uzzimets :shok: Sajuta ka pats pedofilu nelabais ir iemeties taja personaza...

Link to comment
Share on other sites

Sajuta ka pats pedofilu nelabais ir iemeties taja personaza.

 

lai rosinātu izteikšanos, tā viepļa pamanīšanu, diskusiju un netolerantie uzķertos...

Link to comment
Share on other sites

@Raimonds - tehniskais spirts, vai kas ļauj ieraudzīt tajās grāmatās šādus simbolus? It sevišķi sīkajiem?

Link to comment
Share on other sites

Nevienam no sikajiem nav no rīta klāt abi vecāki.

Nekādas abu heteroseksuālu vecāku mīlestības pazīmes nav aprakstītas.

Tiek stāstīts par konkurenci, skaudību, projāmbūsanu savā pasaulē, slēpšanos.

No rita abi tiek vesti prom uz bērnudārzu, neviens nesēž mājās ar bērniem.

 

Vismaz to pamanīji?

 

Ne jau sīkie to spej saskatīt, viņi ir iekšā tajās nepieņemsanas, pretīgu dzemperu pirkšanas, skaudības, sancensības ar pretējo dzimumu, cenšanas iepatikties un fantazēsanas spēlē savos 5 gados.

 

Viņi to pieņem un mācās emocionāli, ne ar prātu. Viņi to tā no malas nemaz nevar saskatīt.

Labots - Raimonds1
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1: pirmajā modina tēvs, nagus krāso māte.

 

Ieteiktu Tev pievērst uzmanību vēl vairākiem apstākļiem:

  • Mājās nav dzīvnieku - cilvēkbērniem liegta iespēja par kaut ko rūpēties.
  • Nav skaidri norādīts, ka bērni nebūtu pakļauti diennakts videonovērošanai.
  • Bērniem tiek izsniegtas fiksētas porcijas, nekur nav redzami papildu krājumi, ja bērns izdomātu, ka viņam ar porciju nepietiek. Nekur nav teikts, ka bērnam tiek izsniegta pietiekama pārtikas deva.
  • Trusis, kas sēž blakus bērnam autobusa epizodē, liecina gan par zināmu zoofīlijas piedevu (varbūt pat homoseksuālu?!), gan arī par intensīvu seksu (runā, ka truši nav nekādi slinkotāji)
  • Rūtai, ja grib kaut kur uzkāpt, palīgā nāk kāds pieaugušais ( divdomīgi! )

vārdu sakot, ir attēlota stingra režīma ieslodzījuma vieta ar iespējamu seksuālu vardarbību, iespējamiem pretdabiskiem sakariem starp bērnu un pieaugušajiem, bērnu un trušiem, trušiem un pieaugušajiem, pieaugušajiem un trušiem, trušiem savstarpēji. Vārdu sakot, izvirtību pilna vide.

 

Rezumējums: Sodomas un Gomoras cienīgu vidi ar BDSM elementiem (iespējamo novērošanu, nebrīvi un ieslodzījumu) bērniem pasniedz kā "normālu", deformējot bērna apziņu un pat traumējot to, ja gadījumā bērns iepriekš nav saskāries ar trušiem.

 

Johaidī, tik daudz sviesta var samuldēt par parastu stāstiņu! :superstition:

Man pat bail tālāk iedomāties, ko VĒL tur saskatīja tie, kas jau no sākuma to grāmatu sauca par perversu gabalu :shok:

Labots - usver
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Štrunts ar to grāmatu. Apskatījos, nekā TĀDA tur nav. Bet tikko pa ziņām rādīja tos sabiedrisko organizāciju pārstāvjus. Baznīckungi un citi līdzīga kalibra liekēži. Baznīckungus varētu būt piestartējis Ainārs. Viņam tur bija gali.

Link to comment
Share on other sites

Uzmetu acis arī grāmatai.

 

"куда мир катится".

 

Paldies Dievam izdzīvoju savu bērnību ļoti skaisti, labi un arī mani bērni to piedzīvos.

Labots - Beutelteufel
Link to comment
Share on other sites

šajā grāmatā var saredzēt visu, gan sado mazo, gan pedozaurus, viss ir atkarīgs no jūsu sabojātās(nevainīgās fantāzijas)!

 

nu jau grib pepiju garzeķi cenzēt, jo tur ir vārds nēģeris.

tad dabai arī jāaizliedz kokiem augt vertikāli, tur tak sanāk tādas perversijas...dabas izpratnē

 

sniegbaltīte un septiņi rūķiši asv gaumē 3 jābūt nēģeriem, vismaz 2 gejiem, 2 normāli laikam, bet kur izpalika lezbiete!

 

galvenais uz kolēģiem ne tā neskataties, kāds no malas var padomāt ka esat geji, lezbietes vai vispār seksuāls manjaks!

 

hmm locījumi kurus jāaizliedz

 

es drāžu

tu drāz

viņš, viņa drāž

mēs drāžam

viņi... drāž

Labots - janka71
Link to comment
Share on other sites

http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/432574-ukraina_apsver_iespeju_aizliegt_vairakas_popularas_multfilmas

 

"...... Pēc pētījuma tapušās brošūras anotācijā norādīts, ka 56 lappuses garajā pētījumā ir analizētas dažādas pašlaik populāras multiplikācijas filmas un «pētījumā noskaidrots, ka visas šīs multiplikācijas filmas, šie specprojekti ir vērsti uz ģimenes sagraušanu, izvirtību propagandu, narkomāniju un tamlīdzīgām lietām». ....."

Link to comment
Share on other sites

Kungi, palasiet metodiku bērnudārza audzinātājām

 

lm.gov.lv/upload/dzimumu_lidztiesiba/%5B4023%5D_lr_lm_metodiska.pdf

 

Iedvesma turpmākajam darbam

• Kāpēc Januss nesaņem uzslavu par savu Lūcijas dienas kleitu?

• Vai kleitu var pārdēvēt par kreklu?

• Kāpēc meitenes nesaņem uzslavu par to, ka viņām kājās stilīgi zābaki?

• Vai jūs ļautu zēnam būt par Lūciju?

• Vai Januss ir mazāk nozīmīgs Lūcijas dienas gājiena dalībnieks tāpēc, ka viņa kleita nav grezna? Kā pedagoģiski

pareizi risināt šo situāciju, ja gadās būt tajā klāt?

• Vai jūsu bērnudārzā pastāv atšķirība tajā, kā bērnu dzimumpiederība iezīmējas ikdienā un svētkos?

• Kādā mērā bērnudārza praktiskie apstākļi ietekmē to, vai bērni var signalizēt savu dzimumpiederību ar apģērbu un līdzņemtām mantām?

Link to comment
Share on other sites

Pedofilija,homoseksualisms,lezbietes,geji un pārējā draza ir kā VĒZIS,kā ļauna slimība! Sākumā nevainīgi simtomiņi: ko jūs,tas tak ar jebkuru var gadītie,kas tur ļauns,a man patīk,tas nekas ka mums nav bērnu,toties savāksim no bērnu namiem (un izmantosim),Bet tad pēkšņi atklājas,ka kādas sabiedrības vadību ir pārņēmuši vienīgi šie slimie cilvēki,nu un tad ar tādu sabiedrību ir cauri.

Nav jau nekāds noslēpums,ka tiek izmantotas visrafinētākās metodes,lai grautu vēl atlikušās morāles normas,visādi pazemotu normālos cilvēkus,popularizētu to pašu homīšu pseidozinātnieku "pētījumus" un galvenais, visādos veidos piesaistītu jaunatni.Tas ir sabiedrības morāli visnenoturīgākais slānis,ko viegli var ietekmēt gan ar alkoholu,gan narkotikām,gan vienkārši vardarbīgi piespiežot.

Ar šo sērgu ir jācīnās bez kādiem kompromisiem! Šajā cīņā nevar būt sīkumu un piekāpšanās,jo tas ved tikai uz pagrimumu,degradāciju un galu galā nācijas izmiršanu.

Rīt Ādolfam ir vārdadiena!

Link to comment
Share on other sites

Izlasīju no 1. līdz 30. lpp. Tur vienkārši dzimumi mainās ar lomām. Kā būtu, ja es būtu meitene un kā būtu, ja es būtu puika. Tur nebija "no rīta gribēju pačurāt, bet ieraudzīju..". Gejismu te saskata tikai samaitātie prāti, kur fantāzijas var lidot tālu tālēs. Tad iznāk, ka es emu zoofīlis, jo esmu kādreiz iedomājies kā būtu, ja es būtu kaķis.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Jā,lasīju! Vai tu par netiešu ietekmēšanu esi kaut ko dzirdējis?Vai tu esi kaut ko dzirdējis par netiešo asociāciju metodi?Acīmredzot nē. Vai tev pašam ģimenē bērni ir? Vai tu vēlētos,lai kāds no viņiem ir ar nenormālu seksorientāciju? Vai tu pats ietu geju gājienā un kopotos ar jebkuru no tiem?

ES NĒ!

Mums bija un ir labas grāmatiņas bērniem! Mums NEVAJAGA citu tautu murgus! Acīmredzot tai ministrei ir labi samaksāts,ka viņa ir gatava pārdot savas tautas nākotni-bērnus!

Link to comment
Share on other sites

BTW, situacija ir tikpat lidziga ka ar krievijas "maigo okupaciju" kadu tagad LV izjut mediju telpa un sabiedriba. Tad redz vinkele ar visu sorosa kantori blauj, ka tas ir bistami LV un grauj Latvijas identitati, pamatus utt. Tur visi gudri saskatit problemu, tas celonus un loti cinas ar to.

Savukart te, kur nenobriedusus pratus zombe jau agrina vecuma ar kaut kadiem "dzimuma lidztiesibas" saukliem, kazoku apmet otradi: a kas te? Te nekas nav. parasta gramatina kur pedins nav minets varda!

 

ASV demokratiska gejisma lobijs ir bistamaks par tadu krievu fonogrammas kulturu ar kuru visi ta cinas. (kaut gan abi metami viena maisa). Degrade sabiedribu un iznicina tas vertibu pamatus.

Link to comment
Share on other sites

Kādā sakarā tiek grauta dzimumu identitāte skuķim, kas uzkāps kokā un paspēlēsies ar automodeli lelles vietā? Izlasi taču grāmateli, aizņem 5-15 minūtes. Un nu nevar saistīt grāmatā aprakstīto ar mērkaķu parādi ar hronisku uzmanības trūkumu. Man domāt heteroseksuāļi ar BDSM nosliecēm, japāņu stila leļļu parādēm vai ko līdzīgu būtu tikpat debili veidojot "lepnuma gājienu". Neticu, ka bērnudārza vecumā kaut kas tāds sīkajiem asociētos ar grāmatā aprakstīto.

Labots - delta
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...