Jump to content

TV sāk smirdēt pēc analogā antenu masta pastiprinātāja pievienošanas.


mortein
 Share

Recommended Posts

Dzīvoju pašā Krievijas pierobežā (Malnava). Rāda ar sniedziņu 1. kanālu, Rosiija 2 rāda melnbaltu, labā laikā parādās vēl pāris kanāli. Nopirku šo pastiprinātāju http://bit.ly/RbKTzi , ar cerību ka pārējos kanālus varēs uztvert patstāvīgi.

 

Pēc savienošanas neko neuztver un pēc laiciņa parādās sviluma smaka.

Savienoju pēc pastiprinatajs.pdf shēmas,

1. pašam ir šaubas par "1" un "2" pievienojumiem, nevajag otrādi?

2. Pastiprinātājs jāliek pēc iespējas tuvāk antenai?

3. Vai vispār dotais pastiprinātājs dos kādu labumu?

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Tūlīt dabūsi pa ausi no Boot.lv radiotehnikas klubiņa. Vienīgais jēdzīgais pastiprinātājs ir antena un viss. Sarunas beigas.

Link to comment
Share on other sites

Ja pareizi sapratu tavu zīmēto shēmu tad 1 jāslēdz pie TV un 2 jāslēdz pie pastiprinātaja, izskatās ka tu laid 12v uz TV. Nevar neko daudz saprast no tā zīmējuma :(

Ja tev kabelis garš tad pastiprinātājs kompensēs zudumus kabelī, bet pie noteikuma ka pastiprinātājs atradīsies pie antenas.

 

P.S off-topic bišku piemetot pie pastiprinātāja cenas jau varētu dabūt kādu bļodu un sat uztvērēju (lietotu) un skatīties rus tv uz nebēdu pa brīvu :) pašam stāv lētais 3 galvu komplekts kautkādus virs 10 krievu kanālus toč ķer neesmu skaitījis īpaši, jo neskatos

Labots - ricijs
Link to comment
Share on other sites

Vai tik nepleiki barošanu antenas pastiprinātājam bez galvaniskās atsaistes no TV antenas ieejas? Tas ir bez kondnsatora.

Labots - mafijs
Link to comment
Share on other sites

Kas par antenu un uz kādiem kanāliem skaties krievus. Pareizi jau te teica, vispirms vajag labu antenu pagrieztu uz krievu raidītaju. Ja antena signālu nav uztvērusi,tad neviens pastiprinātājs nepalīdzēs. Visdrīzak, nepareizi savienots barošanas imserteris kabeī. Uztaisi bildi. Es vispār ieteiktu ķert krievi digitālo TV. Tad vajadzēs tikai vienu antenu. Nu jā,jāpērk DVBT-2 EMPEG 4 dekoderi, bet Krivijā to nav problēmu nopirkt. Lai gan pie mums arī parādījies TV Star modelis ar DVBT-2 un pat ieraksta funkciju. Uzliec Iskaras DTX92F antenu un visam vajadzētu darboties.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...