Jump to content

Laba price/performance klaviatūra


pcruksis
 Share

Recommended Posts

Jau vairākas dienas atpakaļ esmu nopircis Logitech Wireless Combo MK520 EN , vienīgais mīnuss ir mazs [shift] taustiņs, tam blakus ir vēl viens taustiņš ar [ |\ ] zīmēm, tieši tāds kāds ir pa kreisi pie lielā [Enter]-man liekas otrs tāds ir pilnīgi nevajadzīgs!

9sipu0bou5g3l5z15a.png

Link to comment
Share on other sites

Ja nespēlēt spēles, vienkārši kolosāla, ļoti mīksti un klusi taustiņi, nospiežot uz Caps Lock tas uzreiz ar skaņu parādās uz monitora http://ejuz.lv/rf43f , pati klaviatūra ir viegla, bet uz galda turas ļoti stabili, lai nostumt vajag papūlēties, priekšpusē apakšā ir trīs strīpas ar gumiju un zem ķepiņām ir gumijas, visu F1 līdz F12 taustiņu funkcijas var konfigurēt, pārslēgt uz Home, E-Mail, Skaņai, Monitoram, Datora izslēgšanai utt., var padzīt filmu uz priekšu, atpakaļ, nopauzēt un skaņas pogas. Viss ļoti labi redzams šajā bildē > http://ejuz.lv/tp5q7 .

:) Klaviatūra ir stipri labāka nekā es PLAZA24.LV pa 28,50.Ls pirkdams gaidīju. Recommend! Mazais [ Shift ] nepatīk, nepierasti kaut kā... .

 

Spēlēm paņemšu Vernerā Ultra-Flat Keyboard klavieri pa 6,65.Ls. ar vadu, :) šito žēl lauzt, tas viss ļoti labi iekļaujas manā budžetā ap 40.Ls kā rakstīju sākumā.

Labots - pcruksis
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Atvainojos par miroņa bakstīšanu.

Gribu sev jaunu spiedpogu plakandēli. Prasības nav lielas. Labi būtu, ja būtu vads; lielā klaviatūra (stacionārajam); bez kirilicas; kaut kādi īsceļu taustiņi, kaut vai spotify regulēšanai. Kā extras varētu būt zemais profils + apgaismojums, bet ne obligāti. Skatījos 1a. Visādi razer, kūlmāster utt maksā knapi zem 100eur. Tad atliek kaut kādi poļu dēļi. Cik labi vai slikti nav ne mazākās jausmas. varianti:

Logitech būtu forša ja vien: būtu standarta izkārtojums un būtu ar vadu. Un tā tur Natec it kā funkcionāla, bet pēc skata plastmasas klucis, kurš var nolikt taustiņus pēc pāris mēnešiem. Var jau it kā pieciest bezvadus, nekas traks. hvz!!

Link to comment
Share on other sites

Ar Logitech klaviatūrām man laba pieredze. Par citiem taviem izvēlētajiem variantiem nezināšu teikt. Ja no 1a.lv piedāvājuma jāizvēlas, es šo pavērtētu.

Link to comment
Share on other sites

Nupat nesen man izbeidzās vismaz desmitgadi kalpojusī Logitech UltraX™. Tāpēc arī izbrīnījies pievērsu uzmanību šim topikam. Bet tad pamanīju datumu...

Katrā ziņā atradu, manuprāt, labu aizvietotāju: Logitech K740. Cena tā ap 50€. Ir vads, apgaismojums un bez kirilicas. Jā, ir tas šaurais Shift taustiņš kreisajā pusē, bet es to neesmu uztvēris kā trūkumu. Par lētākiem modeļiem es esmu šaubīgs. Bez pamēģināšanas nepirktu.

Link to comment
Share on other sites

Par šauro Shift taustiņu kreisajā pusē - tā ir visām ISO klaviatūrām (105 taustiņi), priekš Eiropas valodu izkārtojumiem ir tieši šis variants, arī UK izkārtojums ir ar šauro Shift kreisajā pusē. Amerikāņu ANSI klaviatūrām (104 taustiņi), tām ir platais Shift kreisajā pusē, bet iztrūkst viens taustiņš. Logitech mūsu tirgum, cik esmu redzējis, paredz tikai ar to šauro Shift. Uz klaviatūras iepakojuma rakstīts nevis US, bet US International.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ar Logitech klaviatūrām man laba pieredze.
 

 

Neaizsmirsti, ka Logitech savu kvalitāti ir dramatiski zaudējis pēdējo gadu laikā. Nopirku viņu K800, trīs reizes mainīju pret jaunu jo apakšā slikti salīmēta, pēdējā kuru atsūtīja jauna bija ok, bet pēc pāris mēnešiem arī tai tur atlīmējās vaļā, bet nu atstāju, apnika vienkārši jau. Tad pēc kāda gada lietošanas, izkrita labais shift taustiņš, tad Y taustiņs un bēdīgākais, ka atrast rezerves taustiņus diezgan grūti un principā to klavu izmetu beigās. Tāpat space taustiņš diezgan klibs bij, salīdzinot ar Ultra X un Dinovo Edge, kuras man bija pirms tam, K800 ir pilnīgs krāms. Varbūt tam K740 ir cits taustiņu mehānisms apakšā, nu ne tā kā slēdzis, tā vienalga ir gumijas laža, bet tieši tas salocīšanas mehānismiņš, kurš K800 gadījumā bija super neizturīgs, pilns internets ar sūdzībām un eBay ar šādām te klavām uz rezerves daļām- ar iztrūkstošu to vai šo taustiņu.

Tāda pati pieredze arī ar Logitech pēdējā laika pelēm, bija gan Performance MX gan Anywhere MX, abas pajukušas, mainīju pa garantiju bet tās apmainītās jau nav labākas, piemēram Performance MX mazais tab taustiņš, kas tā kā zem gumijas ikšķa atbalsta, vienkārši iekrita iekšā, pirms tam bija šī modeļa priekštecis, MX 1100 un tas nokalpoja krietnus gadus un neviens taustiņš neatteica, un kopējā visa kvalitāte arī nekāda- visa krāsa momentā nošmūk, hroma ritulītis vienkārši apdrūp, pele pēc gada izskatās sūdīgāk kā agrāk lietotās pēc 3 gadi neizskatījās. Nomainīju visu uz Corsair gaming, klava dārgāka, bet nu nevar salīdzināt, pilnīgi cita pieeja, ja vēl viņu softs nebūtu tik draņķīgs-piņķerīgs, būtu par 100% par viņu izstrādājumiem. Tāpat viņu pelei, konkrēti ir M65 RGB, nekas nekur nenotrinas- viņu logo aizmugurē nekur nav izbalējis, kā tas notiek ar Logitech shnjagu, cik Logitech peles bijušas, visām tas logo pazūd jau pēc dažiem mēnešiem, tik sūdīgi nokrāsotas tās.

Link to comment
Share on other sites

Long John

Pašlaik lietoju šādu Logitech (K350, ar pretenziju uz ergonomisko)..

 

       logitech-k350.jpg

 

     http://www.logitech.com/en-us/product/wireless-keyboard-k350

 

Patīk tīri labi- ja ne labāka, tad savādāka... :)

 

Jauna bij diezgan dārga (ap  60 Eur), bet nopirku vācu Ebay pa pārdesmit Eur- bija nozaudēts Unifying puļķis-raidītājs, man tas jau bija kopā ar "Perfomance" peli..

Nācās arī nopirkt uzlīmītes, jo vāciešiem cits burtu izkārtojums.

 

Pirms tam bija (tagad stāv rezervē)  Logitech MX5500 ar Revolution peli.

Arī patika tīri labi, bet man visu laiku niez nagi uz gadžetu mainīšanu... :)

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

 

 

Neaizsmirsti, ka Logitech savu kvalitāti ir dramatiski zaudējis pēdējo gadu laikā.

Var jau būt. Kaut kādus trīs gadus, kā neesmu sev pircis neko no Logitech. Logitech pelēm krāsa diezgan ātri nodilst, jā, man tā bija Performance MX pelei, to gan norakstīju uz diezgan intensīvo lietošanu, bet pogas darbojās labi, nekas neizgāja no ierindas.

Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

No membrānu klaviatūrām tīri labi iepatikās Roccat Isku klaviere - paredzēta spēlēm, bet, izrādās, arī rakstīšanai piemērota, rakstīšanas ātrums ir paātrinājies!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...