Fruzz Ierakstīts Augusts 29, 2012 Share Ierakstīts Augusts 29, 2012 NC ir recepte ar buļļa pautiem, bet tā paliks citai reizei. Jautājums - vai tos var ēst jēlus? Zinu, ka mednieki tā ar gardu muti ēd. Var ieteikt ar kādu citu recepti. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirkss Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 Es zinu Merilina Mensona recepti, kā tikt pie pautiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markei Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 es nekādus neēstus pautus, kur nu vēl jēlus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspars12 Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 cepti ar sīpolīšiem ir tīrākā delikatese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domugrauds Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 Es jau domāju kādam problēma ar sēkliniekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 Esmu ēdis arī jēlus mezakuila pantus. Protams,cepti ir krietni garšīgāki, jēlus tik ar šņabi var iekšā dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 Jēliem tak viss labums vēl iekšā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 Te nu Žaka Norisa posts perfekti iet kopā ar parakstu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesus Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 Mežakuiļa pautus uz grilla pacepu, tad ēdu... Šnaba vietā robustu sarkanvīnu ieteiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilx- Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 Jēlu gaļu ēst IMHO nav ieteicams jebkurā variantā, pauti vai kas cits. Ātri var iedzīvoties dažādās nelāgās vēderkaitēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markei Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 Cepti kuiļa pauti spermotozoīdu mērcē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspars12 Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 Jēlu gaļu ēst IMHO nav ieteicams jebkurā variantā, pauti vai kas cits. Ātri var iedzīvoties dažādās nelāgās vēderkaitēs. Vēderkaites vēl tā, bet var tik arī pie mājdzīvnieka savā organismā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesus Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 Runā, ka parazīti pautos nedzīvojot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guncha Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 (labots) Es kārtīgā vafelē esmu provējis slapjo kaķu barību, bet kko šitādu šķiet, ka neprovētu. Labots Augusts 29, 2012 - Guncha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 (labots) Esmu ēdis karsti pagatavotus. Nekāda atšķirība no citām lopa ķermeņa daļām. Ēstu biežāk, bet viņi ātri pazūd no restorānu ēdienkartēm, izbeidzas. Labots Augusts 29, 2012 - ggg97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artic^MX Augusts 29, 2012 Share Augusts 29, 2012 Par jēliem nemācēšu teikt, bet cepti jēra pautiņi ir tāda delikatese, vienkārši nammm. Žēl tikai, ka no katra tās mantas nav daudz un papildus vēl daudzi tiek kastrēti. Tiem, kam neceļas roka nogaršot šādas lietas ... viss ir ok, bet nu kaut vai dzērumā, bet pamēģiniet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezavecis Augusts 30, 2012 Share Augusts 30, 2012 (labots) Francūži par delikatesi uzskata gliemežus un varžu kājas, citiem kaut kas īpašs ir pūdētas zivis, kaltētas vaboles, dzīvi treknie tārpi, grillētas ķirzakas utt. Ēst jau daudz ko var, tikai vai vajag šo visu ēst? Jautājums - vai tos var ēst jēlus? Zinu, ka mednieki tā ar gardu muti ēd. Labots Augusts 30, 2012 - Mr.Līkrocis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Augusts 30, 2012 Share Augusts 30, 2012 Vakar vakarā kā reiz tiku pie šādas delikateses (nokrita kuilītis). Tagad tik sīpolus, sāli, piparus un uz pannas. Ņamma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Augusts 30, 2012 Share Augusts 30, 2012 Vardes nav sanācis uzkost, bet tie gliemeži ir pat tīri lietojami uzturā. Grillēta ķirzaka arī varētu aiziet, bet konkrētais mūsu exzemplārs laikam ir iekšķīgi pašiekonservējis sevi spirtā un uz grilla varētu uzrīkot nelielu, lokālu ugunsgrēciņu. Visvairāk gribētos pagaršot ceptu čūskas gaļu. Bez jokiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Augusts 30, 2012 Share Augusts 30, 2012 Varžu kājiņas, tādas palielas ir ēstas. Augšpusē garšo vairāk pēc vistas, zemāk - pēc zivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts