Jump to content

IE9 back poga strādā atgriežoties caur starplinkiem


Peleecis
 Share

Recommended Posts

Murgains nosaukums , bet es nezināju kā lai paris vārdos problēmu apraksta ...

Nez - iemetusies kaut kāda riebeklība, kas maskējas zem twitter servisa..

Piemēram ... Es ieeju lapā www.boot.lv , pāreju uz kādu no ziņām , ar back pogu gribu atgriezties atpakaļ , bet pārlāde nenotiek, klikšķinu vēlreiz nekas .... tikai ar trešo vai ceturto reizi

pārlādējas uz sākumlapu . Ja uzklikšķina ar labo peli uz BACK , parādas mistiski uzradušies linki http://platform.twitter.com/widgets /twi..... , kas paši par sevi ir neaktīvi , bet , gribot pārvietoties atpakaļ uzrodas , vai nu divi , vai trīs - kā nu kuro reizi . Cik noprotu links ir saistībā ar tvīto ar mums pogu ( vai kaut kā tā )

Twitwri nekad neesmu lietojis . Kaut kad bija līdzīga problēma , bet ar citiem linkiem , tad spybott S&D atrada objektu doubleclick , izdzēsa un miers . Šoreiz neko neatrod - tīrs . Malwerbyte arī saka ka tīrs . Avast apmierināts klusē , pie manage addons nekā ...bet IE dzīvo savu dzīvi :wtf:

Vai kādam ir kādas idejas , ieteikumi?

P.s neļaunojat , ja uzreiz nereaģēju - jāizskrien bik , bet pēc pāris stundām labprāt izmēģināšu un dikti pateikšos ;)

Link to comment
Share on other sites

man te arī kaut kāds "plusone.google.com/_/+1/fastbut" . mājas nav tādas riebeklības.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Tā izskatās ir boot.lv lapas problēma. Izskatās, ka kāds skripts iebremzē to pasākumu tieši uz IE.

Link to comment
Share on other sites

superKrona

Ir daudzas lapas ar līdzīgiem gļukiem, lai tiktu atpakaļ uz back pogas jāspiež n-tās reizes un nepavisam tā problēma nav IE, man tā ir Operai, kurai ir pat krutāka poga - "atgriezties lapas sākumā pirms pirmā linka". Būtā gan problēmas neesu novērojis

Link to comment
Share on other sites

Peleecis
(labots)

Nez - izmēģinājos ar portablo Operu - tāds joks netiek novērots . Un līdz šim arī nebija bootā caur IE - vakar parādījās ... pēc tam kad biju pāris gadjužņikos ielīdis , un vienā antivīruss nobrēcās ... bet nu teicās izlabojis esam ....

Un tagad ir gan bootā , gan tvnetā , gan spokos, .Es pat mēģināju atinstalēt un uzinstalēt par jaunu Java - nekā ...

Nupat pamanīju - ja lieto boot forumu , gļuka arī naf

Labots - Peleecis
Link to comment
Share on other sites

Man arī šodien taisni tādi paši simptomi ir uzradušies.Izmisīgi buros pa datoru un mēģinu tikt skaidrībā kas par lietu.Boot .lv itkā nav ,bet tvnetā sū*i uz pilnu klapi.

Link to comment
Share on other sites

Peleecis
(labots)

Būs kāds svaigi cepts triperis , kurš vēl nav apzināts un vissi mēslukodēji tapēc klusē :( . Windows essential ( pardon teicu ka Avast , vēl neesmu pieradis , ka man tagad ir cits) ar tā dīvāini noreāģēja - parasti saka , ka atrasts iespējams apdraudējums , lai piekrītot tīrīšanai . Šoreiz bija paziņojums , ka nekādas darbības nav jāveic , essential tīra apdraudējumu . Karantīnā tukš .... pārskanējot klusums ... Bet kaut kā dīvaini tas vis kopumā , lai būtu vienkārši gļuks . Ak jā , un vēl pamanīju - citās lapās mēdz būt nevis Twitera links , bet vēl daudzi un dažādi - daļa sākas ar google doubleckick .

Labots - Peleecis
Link to comment
Share on other sites

Atcerējos ka vakar Adobe flash uzprasījās uz apdeitu, un reizē ar flashu ieinstalēja arī googles hromi kuru uzreiz izdzēsu. Pēc tā arī tūdi parādījās. Interesantākais ir tas ka pie flash intalācijas nekur neredzēju ka piespiedu kārtā tiek piedāvāta G-chrome un ka būtu kāds lodziņš kur ielikt ķeksi lai atteiktos.

Labots - Willy
Link to comment
Share on other sites

Peleecis

Vispār es ar Adobe flash atjauninājumus nesen instalēju , bet google chrome jau zinu ka jāatķeksē un šķiet tā hevere sākās bik pēčāk . Mjam - skaidrs , ka nekas nav skaidrs :) - izplatīta problēma , bet izņemot neērtību neviens nav jutis ... citādāk jau te karstākas sarunas ietu vaļā :)

 

Un tagad labākais ... šodien ieslēdzu datoru un augstāk aprakstītais gļuks ir pazudis ... turklāt visām pieminētajām lapām un vairākām nepieminētām .Divas diennaktis bija un vairs nav .

Un pasakiet ka neož pēc kaut kāda monitoringa

Link to comment
Share on other sites

Arī man Back poga šodien darbojas normāli. Acīmredzot varētu domāt ka TVnet, Apollo un vēl dažas citas lapas tika šajā laikā "uzlabotas" lai tēvocis Sems varētu kontrolēt kādas intereses ir katram Latvju bāleliņam. Mums, kaut darbā divus mēnešus atpakaļ sisadminis arī uztaisja ka pilnīgi viss pasts iet caur Googles G-mailu, kaut gan beigās bija .lv

Link to comment
Share on other sites

dexterlabs

bootā arī divreiz jāspiež back,domāju ka tas nav zvēriņš jo tāds simtoms ir arī svaigi instalētam windows.

 

kaitina mani kas cits-ie addoni.

agrāk jau šad tad nevarēja pievienot bet tagad jau otro dienu rāda no results were faund.

jums tāpat??

ir kāda alternatīva googles meklētāja pievienošanai??

post-68801-0-94906900-1346341224_thumb.jpg

Labots - dexterlabs
Link to comment
Share on other sites

Šodien bootā Back aiziet ar pirmo reizi.Un arī vakar ar boot.lv problēmu nebija .Viskaitinošāk vakar bija ar tvnetu un apollo.Bija Back jāspaida 4,5,6 reizes.

Link to comment
Share on other sites

dexterlabs

forumā jā bet sadaļā jaunākie raksti jāspiež divreiz.un kas tas vēl tagad par exstru banot visus un banot visus divreiz????

http://www.google.com/homepage/search/ beidzot atradu kā uztaisīt googli par defaulto serča provaideri neinstalējot smirdīgus tūlbārus izmantojo googles mājaslapu internet explorer galery vietā.

 

ja google jau ir tad poga swich nav redzama.

Labots - dexterlabs
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...