Jump to content

seyhee
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Pēdējās dienās esmu nolēmis uztaisīt full resetu uz savējā Evo. Nopērkot un lietojot vēl esošo 2.3.4 viss gāja vienkārši perfekti. Uzliekot ceturto atjauninājumu, radušās manāmas problēmas, pirms uz Evo parādījās atjauninājums un tas bija pieejams, forumos lietotāju ieteikums bija pēc apdeita uztaisīt resetu, to es neizdarīju, jo telefons manāmi sabāzts ar pilnībā visu vajadzīgo.

 

Pirmkārt, vēlējos pavaicāt, pirms factory reseta kā vislabāk vai ar kādu konkrētu programmu uztaisīt failiem backupu, vajadzīgo samest kaut kur drošākā vietā?

Labots - seyhee
Link to comment
Share on other sites

Man bija tieši tas pats. Sākumā ar 2.3.4, kad nopirku gāja viss kā smērēts, bet pēc ICS uzlikšanas sākās visādas problēmas. Viena no problēmām bija bieži auto restarti, kas jau kļuva tik bieži, ka sāka krist uz nerviem. Veicu hard reset un viss atkal strādāja nevainojami. Kā to izdarīt skaties šeit. http://www.knowyourc...htc_evo_3d.html

Backup es netaisīju. Vienkāršu visus foto, video, mp3 sametu iekš PC. Kontaktus sabāzu MS outlook. Visas instalētās programmas sarakstīju .txt failā un pēc tam pa vienai instalēju atpakaļ. Ja atrodi kādu programmu, kas nodrošina backup iespēju padalies ar to šeit.

Labots - *M3
Link to comment
Share on other sites

(labots)

Paldies, *M3.

Man gandrīz ļoti līdzvērtīga problēma, tikai ar Facebook accountu. Viņš mani automātiski sinhronizējot met ārā no sava konta, pēdējā laikā gandrīz jau pat katru otro dienu. Neskaitot, ka pamatīgi krīt uz nerviem, arī visi kontakti saiet dibenā jeb tie kuri ir savienoti ar kādu kontaktu no SIM (apvienoti), izjūk visi uzvārdi un ik pēc katras ielogošanās viņš pa jaunu prasa sync all contact. Ir vēl šādi tādi prikoli. It kā līdz šim cietos, jo esmu viens no tiem, kurš dzīvo ar lielu slinkumu, labāk saņemšos un kaut vai pēc tam instalēšu visu par jaunu.

 

Jāpāriet pāri boomarkiem, manuprāt, kaut kad ļoti sen bija šeit viens raksts par backupu un vienam moderam bija konkrēti laba atbilde ar visu linku. Varbūt sameklēsies.

Labots - seyhee
Link to comment
Share on other sites

Man savam EVO pēc atjauninājuma itkā nav nekādu problēmu, viss ātrāks, patīk labāk kā vecais 2.3.4

Link to comment
Share on other sites

Kontaktus visdrošāk glabāt google kontā - nevajadzēs atjaunot.

Link to comment
Share on other sites

JS backup ir okey

iesaku full resetu taisīt gan, nevienam telefonam kuram ir upgreidots no 2.3 uz 4to nav bijis patīkami lietot. visādi gļuki.

resetu HTC iesaku taisīt no hboot ;)

Link to comment
Share on other sites

DJ pastāsti sīkāk, kas tie par brīnumiem ir un kā tos lietot, jo pašlaik no tava rakstītā saprotu tik pat daudz cik no raķešu zinātnes.

Labots - *M3
Link to comment
Share on other sites

http://www.droidforu...overy-menu.html

 

Un programmas nav vajadzīgs txt failā sarakstīt. Tās visas saglabājas iekš Google Play konta. Vēlāk, kad atkal pēc reset atsāksi lietot Google Play, programmas pašas automātiski sainstalēsies. Numurus, e-pastus, SMS vari saglabāt iekš google konta. Viss parādīsies iekš gmail.com

 

:)

Labots - Zoom
Link to comment
Share on other sites

sms gan neesmu redzejis ka glabājas iekš gmaila?

bet jā daduz kas saglab'jas zem

backups and reset

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Ir laba bezmaksas proga andriitim - Mobile backup II. Saglabaa kontaktus, SMS, Zvanu listi un kalendaaru. Ne reizi nav pieviilusi.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...