Jump to content

dīvainas Skaņas, un tīkla problēma zvanot no mobīlā telefona


Snikzzz
 Share

Recommended Posts

Labdien Cienījamie forumisti! man te tāda problēma, nez no kurienes radusies, bet tas ir baisi!

 

1. Es lietoju mobilo telefonu samsung Galaxy S+. Un man pēdēja laikā ir tāda problēma, kad zvanu uz kādu numuru man savienojot numuru rodas "overlafs" , un tas ir Loti dīvainas skaņas kā arī ļoti baisas (tas ir banāli, bet atgādina citplanētiešus kas jaucās tīklā ). Savādāk nevaru paskaidrot. Tās skaņas radījās visai nesen...laikam kāds kaimiņš ir nopircis ierīci kas ir vienā diapazonā ar viedtalruni jebšu telefonu kas tika minēts augstāk, protams neaizmirsīsim ka man blakus ir arī sliedes kas protams, ir pietiekami labā attālumā no mājas, tām itkā nevajadzetu bojāt tīklu vai jūs esat saķērušies ar tādu lietu un vai jūs esat veiksmīgi tikuši no tā vaļa.

 

2. šodien zvanot kontaktiem ļoti bieži nesaprotu ko tur saka izklausās jau nu traki itkā attālinās, tad pēkšni brižiem cyber (jeb metāliska skaņa) un tīkls nav tīrs, tādejādi man ir jāpāarprasa bieži ko kontakts saka.

 

abas problēmas rezumējot ar laiku ir sliktāk un sliktāk... nebrīnītos ka kādu saulainu dienu vispār sākšu sms rakstīt(vienīga lieta ko var vēl izdarīt)

 

vai ir kādi veidi to visu uzlabot uz labāko pusi...Bet izejot ārā no mājām tādas lietas reti satopamas

 

ar cieņu

Labots - Snikzzz
Link to comment
Share on other sites

(labots)

Citāts

 

Nope, tas ir LMT, precīzāk, O-Karte.

Labots - Mr.Līkrocis
Link to comment
Share on other sites

a) specifiski faktori kas traucee telefonam normaali darboties dotajaa vietaa ( azbesta/svina sienas , kaiminji kas dziivsudrabu pilda trubaas vai kas tamliidziigs )

 

vai arii

b) kas ticamaak - telefona probleema - sakot ar kustomromu/specifisku modema fw versiju nesaderiibu ar operatora BS vai ko liidziigu .

pirmais ko iesaakt - atjauninaat telefona fw kaa pienaakas un neaizmirst par hardresetiem .

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Citāts

 

tātad man ir jatjaunina Androids? tas rij pamatigi telefona bachu, man ir viens cilvēks kas atjaunināja programatūru. Tagad nav priecīgs ar to, jo tapec ka tas ko minēju sākuma...

Labots - Mr.Līkrocis
Link to comment
Share on other sites

Šājā gadījumā pie vainas var būt 2 lietas: telefons vai arī operātors un ar to saistītie faktori.

Kā rīkoties: sākumā palieto citu tālruni obligāti izmantojot tos pašus tīklus, kas tagadējam, ja tādas iespējas nav, tad ieliec esošajā tālrunī cita operātora SIM karti un paveic zvanus.

Tādā veidā tu sapratīsi vai problēma seko tavam tālrunim (remonts) vai arī operātoram (problēmas pieteikums, ja bez risinājuma, tad sūdzība pie patērētājiem).

Link to comment
Share on other sites

poltergeists?

p.s. problēmas aparaksts reāli iespārda - baisas skaņas, sliedes bojā tīklu, saķērušie ar lietu, uzlabot uz labāko pusi :D :D :D

Ja Tev LV valoda nav dzimtā, tad piedodami, bet ja ir - tad jautājums, kuru sākumskolas klasi esi pabeidzis (vai arī nepabeidzis)...

Link to comment
Share on other sites

raiviic
...Bet izejot ārā no mājām tādas lietas reti satopamas...
Te arī, visticamāk, atbilde. Pašam dzīvoklī ir dažas vietas, kur skaņa dubultojas, pie tam, arī savu tekstu dzirdu, bet ar nelielu aizturi. Paejot dažus soļus, viss normāli. Māja - dzelzbetona paneļi, visādas apkures, ūdensvada un gāzes trubas, vadi zem apmetuma - hvz kur un kā - un rezultāts skaidrs.

Kaut gan - nav izslēgts arī kāds telefona gļuks, kurš noteiktos apstākļos pastiprinās.

Link to comment
Share on other sites

lambada

nebuus gan tava vaina, bet gan lmt. esmu dzirdejis 2x sudzibas par ssito joku un vienreiz pats saskaries, izklausas tiesam baisi, takaa mironis troksnotu :D taka hvz ko darit, varbut pamegini uz to lmt piezvaniit..

Link to comment
Share on other sites

Es liktu uz sačakarētu mēsla telefonu. Paziņam ir kaut kāds samsungs, ko šis nepārtraukti "uzlabo" un parasta klasiskā nokia. Kad šis piezvana no tā samsunga, arī brīžam dzirdu atbalsis, visādus mixed efektus utml., ieliekot sim karti vecajā noķī, viss kārtībā. Man ir LMT, šim Tele2, tā kā operators diez vai būs pie vainas.

(man pašam ir normāls telefons - Nokia6303i, ar citiem runājot arī viss kārtībā)

Link to comment
Share on other sites

lambada

nav runa par atbalsiim un mixed efektiem, bet tiesi par kaut kaadiem bezsakarigiem murgiem kuri galigi nav saistiti ar zvanitaja un zvana sanemeja sarunu,

Link to comment
Share on other sites

aoma ņem vērā, ka 2G un 3G ir pilnīgi dažādas tehnoloģijas, bieži ar neatkarīgu infrastruktūru, tāpēc, piemēram ar tavu veco telefonu viss var būt ok (2G tīkls), bet jaunajiem ar 3G tīklu tajā pašā laikā ir problēmas.

Link to comment
Share on other sites

Tā pat vien

Par LMT kvalitāti varētu romānu uzrakstīt, un maz ticams, ka pie vainas konkrēts aparāta modelis. Darba vajadzībām lietoju Nokia 2710 ar LMT pieslēgumu un otrs aparāts ir Nokia X1-01 ar divām SIM kartēm (LMT un Bite). Darba kolēģiem dažādi modeļi, pārsvarā gan Nokia`s. Zvanu veikšanas vieta ir Daugavas kreisais krasts Bolderājas tuvumā. Ar Bites karti nav nekādu problēmu, bet LMT spēj novest līdz baltkvēlei ne vienu vien darba kolēģi - tīkla kļūda, zvans nav atļauts ir biežāk sastopamie paziņojumi, bet īpaši kaitina vairākkārtēja signāla pazušana pēc numura sastādīšanas - trubā klusums un pēc dažām sekundēm parādās sākuma ekrāns ar tukšu signāla stipruma indikatoru. Bieži gadās, ka es dzirdu savu sarunu partneri, bet viņš mani nē un ir bijuši gadījumi, kad zvanot varu paklausīties pilnīgi svešu cilvēku sarunās!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...