Jump to content

Nokia N8 overcloking to 1GHz?


Zinammo
 Share

Recommended Posts

Sāku intresēties vai ir iespējams "Nokias" standarta frekvenci kas ir 680mhz ,dabūt mazliet augšā,kaut vai līdz 800mhz,rakājos,rakājos un ieguvu informāciju ka Nokias N8 procesors orģināli arī ir paredzēts uz 800mhz,bet Nokia to samazinājā līdz iepriekš minētajam daudzumam lai taupītu akumalatora jaudu. Bet lielākoties viedtalruņus tapāt nākas ladēt katru vakaru,ja to vēlas izmantot pa dienu,tādeļ es to nesaskatu kā problēmu,

 

Lielākā daļa googles atbilžu apgalvoja ka tas nav iespējams,vismaz šobrīd,bet atradās viens saits kurš itkā esot to paveicis un ka tas darbojas. Tādeļ mani intresē Jūsu viedoklis šajā ziņā,vai taja varētu būt daļas taisnības?

 

Saits kas apgalvo ka tas ir iespējams ar visu ceļvedi.

http://mynokiablog.com/2011/12/03/ridiculous-1ghz-overclock-for-n8/

Link to comment
Share on other sites

Sky_High

Nu te ir vēl viens raksts, kurā apgalvo, ka var overclockot līdz 2 Ghz. :)http://moneyexpertst...pu-to-1000.html

Bet vispār mana pieredze ar telefona overklokošanu beidzās tā, ka telefons visu laiku bija jātur pie lādētāja un bačai bija nepatīkama 55 grādu temperatūra, resp. tā bija karsta. Tad es kādu brīdi pavilkos uz underclockošanu, bet tur atkal beigās apnika lagi. Šobrīd esmu palicis pie defaultajām frekvencēm, bet ar mazāk agresīvu CPU pārvaldnieku (cpu governor).

Labots - Sky_High
Link to comment
Share on other sites

Sākumā gan pirms to dara vajag padomāt par šo punktu:

 

2)The Nokia n8 already suffers from overheating so issues due to a manufacturing problem,so overclocking the device can make make the N8 run more hotter and can damage it making a £450 paper weight.

 

Manejo 701 gan pati Nokia OC uztaisīja ar pedejo update no 1Ghz un 1.3Ghz, bet nu varbūt šam modelim nav pārkaršanas..draudu..cerams

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...