Jump to content

Ergonomisks biroja krēsls


Mezavecis
 Share

Recommended Posts

Man ir šāds un ir riktīgi labs!

https://cenuklubs.lv/biroja-kresls-san-francisco-dabiga-ada-melns-557936.html

Tiesa, iegādāju lietotu jau pa 60 Eur, bet bez kādām lietojuma pazīmēm.

Tā ka neredzu nekādu problēmu pirkt lietotu, jo nu i nah pirkt kaut kādu krēslu par 200, kur nu vēl 300+ naudām. Nedarītu to ja pat pilna pakaļa ar naudu būtu.

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , Stasss teica:

riktīgi labs

 

Tas ir relatīvs jēdziens un var būt atkarīgs no apstākļiem. Ja karstā vasarā 8h jānosēž uz kaut kā ādveidīga, tad var piesvīst klāt.

Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , Stasss teica:

Tu to ķebli uz pludmali taisies stiept līdz?

 

vienkārši ir bēdīga pieredze ar tāda veida krēsliem karstās vasarās. Kur pieskaras kaila āda, ātri vien parādās slapjums. Protams, atkarīgs arī no katra ķermeņa īpatnībām, ir cilvēki, kas principā svīst mazāk. Var jau mēģināt visādus telpas dzesēšanas variantus, bet "parastā dzīvoklī" diez ko neizvērsīsies ar nopietnu kondicionēšanas sistēmu, savukārt pēc parastiem ventilatoriem uznāk šķaudīšana. :D 

Link to comment
Share on other sites

Nez. Par šādu problēmu deldējot jau pāris gadus šo krēslu pat nebiju iedomājies arī bez kādām kondicionēšanas sistēmām, utt..

Šķiet ka tu te līmē kaut ko kopā ar auto diskomfortu ādai.

Labi, tava problēma. Pērc tabureti, nesvīdīs.😁

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

miroņa modinātājam nederēs, jo ērtāks lielāka auguma cilvēkiem un pieejamie roku balsti ir tādi, bez kuriem labāk iztikt...

https://www.ikea.lv/lv/products/darbistaba/biroja-sedmebeles/biroja-kresli/jarvfjallet-biroja-kresls-zila-krasa-art-20363599

bet citādi, manuprāt ērtākais krēsls, kādā nācies sēdēt... galvas tiesu pārāks par tādas pašas cenu kategorijas cenukluba/jyska/ksenukai u.tml. krēsliem...

Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , Stasss teica:

nu i nah pirkt kaut kādu krēslu par 200, kur nu vēl 300+ naudām.

Kad diendienā visu dienu pasēdesi krēslā, tad jutīsi atšķirību starp 50 un 500 krēslu.

Parasti saka, ka strādniekam galvenās lietas ir labi/ērti apavi un matracis uz ko taupīt nevajag, offisa darbiniekiem laikam sanāk krēsls :D

 

Labots - AndrisBB
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 1 minūtes , AndrisBB teica:

Kad dindienā visu dienu pasēdesi krēslā, tad jutīsi atšķirību starp 50 un 500 krēslu.

Es neteicu ka es nejūtu atškirību. Bet teicu, ka mājas vajadzībām es jaunu par tādu piķi nepirktu. Pilna sska un FB ar visādiem piedāvājumiem.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 10 minūtēm , Stasss teica:

ar visādiem piedāvājumiem

 

Diez vai starp tiem piedāvājumiem ir arī ergonomiski krēsli. Nevis tādi, kas aprobežojas ar augstuma regulēšanu un atzveltnes šūpošanos, bet gan ar roku balstu, galvas paliktņa, muguras augstuma un dziļuma pielāgošanu. Domāju, ka tas var kļūt diezgan svarīgi, ja jāsēž tiešām 8h ar nelieliem pārtraukumiem un jānostrādā vēl vismaz 20 gadi līdz pensijai...

 

Vienkārši ērtu datorkrēslu nopirkt var arī no Optimus, un nebūs diez ko dārgāk par lietotu :D  Galvenais tomēr ir ergonomiski korekts un izturīgs. 

 

@Athlons  Par Ikea datorkrēsliem ir dzirdētas labas atsauksmes - zviedri laikam prot vēl ražot normālu kvalitāti par saprātīgu cenu. Ja tam JÄRVFJÄLLET būtu vēl dažas labas papildus funkcijas (par nedaudz lielāku cenu, protams), tad varētu ņemt. Citādi pagaidām izskatās, ka palieku pie RH Logic-veidīgajiem zviedru kloniem (Astrix, Watford utt.).  AJ lapā ir arī dažādi citi interesanti lētāki modeļi, bet nav gan īsti skaidrs, kuri ir zviedri un kuri - atkal rebrendoti ķīnieši.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, midix teica:

zviedri laikam prot vēl ražot

keep dreaming, ka tie krēsli ražoti Zviedrījā un tik lēti... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Pirms 55 minūtēm , Athlons teica:

keep dreaming, ka tie krēsli ražoti Zviedrījā un tik lēti... :mrgreen:

 

Domāju ražošanu tādā ziņā, ka tas ir skandināvu pašu (cerams) dizains, kas ir izgājis kaut kādu ergonomisko sertifikāciju, nevis tikai random "ergonomiska" krēsla imports no Ķīnas un sava vārda uzlīmēšana, kā to dara daudzas citas firmas.

 

Un arī kaut cik kontrolēta detaļu izvēle vai ražošana, lai kvalitāte nenolaistos līdz grīdai, pat ja ražo kādā "lētā darbaspēka valstī".

 

Domāju, 400 EUR cenā var spēt uzturēt normālu kvalitāti. It īpaši ja neiegulda lērumu naudas mārketingā, un tāpēc par šiem krēsliem zina tikai neliela daļa Ziemeļeiropas, bet citur pasaulē tie praktiski neeksistē.

 

http://www.rasa.lv/ arī ir daži pievilcīgi varianti, taču diemžēl neizdodas atrast cenas un par maz tehnisko parametru (nav pat tāda svarīga fakta, kā sēdekļa augstuma robežas, ko man gribētos nedaudz zemāk nekā vairumam). Ja pareizi sapratu, RASA izplata itāļu ražojumus un arī kaut ko veido pati, bet nav līdz galam skaidrs, kas ir kas.

Labots - midix
Link to comment
Share on other sites

pirms 10 stundām , Stasss teica:

Man ir šāds un ir riktīgi labs!

https://cenuklubs.lv/biroja-kresls-san-francisco-dabiga-ada-melns-557936.html

Tā ka neredzu nekādu problēmu pirkt lietotu, jo nu i nah pirkt kaut kādu krēslu par 200, kur nu vēl 300+ naudām. Nedarītu to ja pat pilna pakaļa ar naudu būtu.

Tas krēsls ir kaķim paradīze.

Nu nezinu, paliekot arvien vecākam, īpašu nozīmi sāk ieņemt gan krēsla ergonomika un ērtums, gan arī PC perifērija (austiņas, pele, klaviere). Kad biju jaunāks, tad arī tāds pats domu gājiens bija - nopirkt PC pa kosmosu, bet sēdēt uz taburetes.

 

Link to comment
Share on other sites

pirms 8 stundām , midix teica:

AJ lapā ir arī dažādi citi interesanti lētāki modeļi, bet nav gan īsti skaidrs, kuri ir zviedri un kuri - atkal rebrendoti ķīnieši.

Vari aizbraukt uz viņu (AJ) veikalu (pie Ulmaņa gatves), tur ir vesela strīpa ar paraugiem.

Link to comment
Share on other sites

Ok, pielēca. Tas krēsls, kur ir man norādītais, tiešām laikam nebūs tas ergonomiskākais. Šis vairāk domāts, lai iegultos un paķertu kaifu atslodzei pie datora. Pavadīt dien dienā strādājot tas īsti laikam nebūs variants.

 

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Vēl ir KATE krēsls Nets. Tas arī sanāk uz 300-400e. Ir redzēts gan vietējos kantoros, gan pats lietoju.

 

Aizbrauc uz čiekurkalnu pasēdēt arī citos modeļos. Pēc tam krāsu, audumus un komponentes varēsi izvēlēties. Tāpat arī ar garantiju viņiem ir viss kārtībā un operatīvi to risina.

 

P.s. tagad pat cenas un veikals pieejams internetā.. https://kate.lv/katalogs/produkti/birojam-lv-produkti/kresli-lv/?e-veikals=1

Labots - Anonīms Alkoholiķis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

@Anonīms Alkoholiķis Paldies, Kates varianti izskatās līdzvērtīgi zviedriem un Nets ir arī modernāks un vasarai būs patīkamāks.

 

Kā Netam ar muguras atbalstu - vai ir arī kaut kāds mīkstinājums virsū?

 

Un kā ar roku balstiem - vai 4D variants rotē uz visiem 180 grādiem (esmu redzējis, ka dažiem var apgriezt pilnībā uz aizmuguri, ja kaut kāda iemesla dēļ jāpiebrauc pavisam tuvu galdam), jeb tikai nedaudz? Un vai balstiem ir kāds mīkstinošs pārklājums, jeb parasta cieta plastmasa?

 

Un vai tam ir tas "brīvais šūpošanās režīms", kad šūpojas viss krēsls, ne tikai atzveltne atsevišķi?

 

Žēl, ka minimālais sēdekļa augstums zem 42cm ir tikai vienam Kates modelim, bet pārējiem ir 45cm. Manas kājas grib īsāko, lai var ik pa laikam nedaudz izstaipīties, nekarājoties gaisā. Bet pajautāšu šiem, varbūt ir iespēja arī citiem modeļiem sakomplektēt ar zemāku liftu - dažiem zviedriem esmu redzējis variantus.

 

Principā izskatās, ka Kate ir paņēmusi kādu stabilu mehānisma piegādātāju un uz tā bāzes kombinē modeļus, pamainot tikai dizainu. Bet nu ja jau dod 3 gadi garantiju (kas ir virs 2 gadu obligātā minimuma), tad droši vien kaut cik uzticas saviem piegādātājiem un vajadzētu būt solīdākam nekā "tīrā Ķīna". Cerēsim :) 

 

Diemžēl nevaru aizbraukt - esmu 100km no Rīgas, nav sava transporta, un vēl tā "vīrusa panika".

Link to comment
Share on other sites

Birojā lietojam šitos: https://rkf.lv/lv/katalogs/95-kons-siets-sietauduma-atzveltne

Kopumā regulējas gan sēžamā dziļums, gan roku balsti augstumā/uz priekšu/leņķī. Muguras balsts atsperīga plastmasa, regulējas augstumā, galvas balsts regulējas augstumā/slīpumā.  Šūpojas kopā ar sēžamo.

Kalpo labi, vismaz biznesa klientiem arī brauc paši pakaļ un remontē.

 

Mājās man un dāmai ir Ikea Markus kādu gadu, kolēģim tas pats kādus 5 gadus, pirkts Lietuvā, kad Ikea vēl pie mums nebija. Regulējas tikai augstumā, muguras balsts mīksts un šūpojas viss kopā - atzveltne ar sēžamo, tapat  kā tam RKF. Man personīgi ilgi vieglāk nosēdēt uz šī, bet auguma parametri precīzi laikam atbilst krēslam, tāpēc galvas balsta un rokturu regulēšana neprasās.

Link to comment
Share on other sites

Pēdējos 10 gadus krēslus esmu pircis tikai amazon (vai ebay, kad amazon 3x pacēla piegādes cenas). Pirms tam RKF. Piemēram, šie Topstar https://www.amazon.de/gp/product/B0037UZ4A6 pa akcijas cenām gāja pat zem 100€.
Nesalīdzināmi labāki par RKF pēc visiem parametriem: kvalitāte, konstrukcija, ērtība, izturība un cena.
Vienu gan ~8 gadu laikā beidzot salauzu, bet 2 citiem ģimenes locekļiem kalpo ok. 

Esmu skatījies gan IKEA, gan cenuklubā, gan Mēbeļu namā, gan kur tik vēl ne. Pamatā visur ir ļurekļi. Vieglākam cilvēkam varbūt ok, bet neticu, ka te vietēji 200–300 € krēsli izceļas ar ilgmūžību.

Topika autoram iesaku paskatīties arī, kas citur pasaulē tiek tirgots.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Mjā, tieši tas baida, ka pēc cenām/funkciju apraksta grūti saprast, kuram krēslam vairāk naudas ieguldīts detaļās un kuram - mārketingā. Ir dzirdēti skarbi vārdi par būtiskiem trūkumiem pat dārgā gala krēsliem, it īpaši, ja to autors ir aizrāvies ar kādiem "inovatīviem risinājumiem".

Par to Topstar ja palasa, tad arī diezgan aizdomīgi negatīvie komentāri - par to, ka roku balsti šim modelim esot galīgi garām un viss diezgan drīz sākot čīkstēt (nu labi, WD-40 vienmēr izglābj :D ).

Plus vēl tā terminoloģija - apskatījos, ko pasaulē saprot ar mehānismu nosaukumiem un sapratu, ka ražotāju lapās vietām ir bardaks - sinhro, asinhro, multifunkciju, multisinhro mehānismiem, un vairs nav skaidrs, kas ir kas, jo šur tur atšķiras apraksti. Nez, vai "multisinhrons" ir tas pats, kas multifunkciju, jeb tomēr sinhronais (kad sēdeklis un mugura kustas vienlaikus, bet ar fiksētu atšķirību), un vai sinhro + free float ir tas pats, kas multisinhro :D 

 

Manam esošajam pavisam parastajam, bet ļoti metāliskajam krēslam roku balsti reizēm kalpo kā "sānu balsti" :D  Pavisam ne-ergonomiski, taču reizēm sagribas uz kādu brīdi pamainīt pozu tā, ka roku balsts pietur mani no viena sāna. Kaut gan neesmu smags, tomēr aizdomas, ka plastmasa tādu uzvedību varētu neizturēt...

 

Pagaidām tā "uz sitienu" izskatās, ka man der tikai divi varianti - Kates Queen un zviedru Astrix, tikai dēļ tā, ka tiem sēdekļa augstumu var noregulēt zemāk nekā vairumam citu. Jautājums tikai - kurš no tiem tiešām ir savas cenas vērts funkciju un kvalitātes ziņā...

Labots - midix
Link to comment
Share on other sites

pirms 8 stundām , midix teica:

nu labi, WD-40 vienmēr izglābj 

Šajos gadījumos izglābj uz īsu laiku - pārbaudīts.

Es arī baigi vandījos pa netu, lai atrastu piemērotu krēslu. Ja dzīvē neredzēsi un nepasēdēsi tāpat ir baigā laimes spēle - kas citam der, tev nederēs.

Link to comment
Share on other sites

pirms 8 stundām , midix teica:

krēslam

Vecīt, es dzīvokli pērkot pat tā neiedziļinājos niansēs, kā tu to nabaga krēslu meklējot.🤣

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Viena lieta kas dažiem krēsliem nav laba ir ka itkā var regulēt roku balstu augstumu, bet tur ir tikai kādi 3 varbūt 4 soļi, un tad starp soļiem ir tāda starpība, ka viens mazliet par augstu, otrs par zemu, un nav iespējams dabūt tādā ērtā augstumā.

Bet varbūt es tāds nestandarts un citiem tādas problēmas nav.

Link to comment
Share on other sites

Manam no AJ, roku balstiem ir pogas, kuras attiecīgi tur nospiestas un regulē bez soļiem - kad augstums ir labs, tad atlaid pogu, kura to nofiksē.

Link to comment
Share on other sites

pirms 7 stundām , Stasss teica:

es dzīvokli pērkot pat tā neiedziļinājos niansēs, kā tu to nabaga krēslu meklējot

Arī taisnība, man ir tāda īpašība mēģināt izspiest max par pieejamo naudu. Tomēr 300-400 EUR nav sīkums.

 

Un man tāds profesionālais kretīnisms, jo darbā kāreiz lielākā daļa pienākumu saistīti ar iedziļināšanos detaļās un trūkumu meklēšanu, lai izvēlētos derīgāko risinājumu ilgtermiņā. Šonedēļ atvaļinājums - varu atļauties pilnībā nodoties pētnieciskiem darbiem :D 

 

pirms 3 stundām , xp teica:

pogas, kuras attiecīgi tur nospiestas un regulē bez soļiem

Laba lieta. 

 

Skatos, AJ ir parādījies jauns modelis, līdzīgs Watfordam, bet par 60 EUR lētāks:

https://www.ajprodukti.lv/biroja-mebeles/biroja-kresli/biroja-kresls/463476-31841401.wf?productId=31841400

Funkciju ziņā izskatās apmēram tas pats Watford / Astrix, plus vēl pumpis muguras atbalsta regulēšanai. Vienīgās būtiskās atšķirības - nav visādu tur sertifikātu un it kā pamats ir tērauda, nevis alumīnija. Ja tās tiešām ir vienīgās atšķirības, tad būtu ļoti OK, vienīgi tas 45cm augstums - pajautāšu viņiem arī, vai nevar ielikt zemāku liftu.

 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 17 minūtēm , midix teica:

man ir tāda īpašība mēģināt izspiest max par pieejamo naudu

Jā. Man ir tāpat.😉

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
ImissimI

@binary Es aizlaidīšu uz rkf.lv kaut kad drīzumā. (Pārceļoties no 'kas notiek' tēmas)

 

Modelis 'Plakne' apmēram ierakstās tavā budžetā. Par to zinu atsauksmes, kad vienā uzņēmumā grāmatvede lamāja lēmējus, ka nopirka tos dārgos prastos krēslus, jo jiskā tak "vadītāja" pufīgais dermantīna pa 50lvl, bet pēc 10+ gadiem teica, ka tomēr pareizi esot izdarījuši. :)

 

Varūt kādam ir atsauksmes par modeli 'kons' no rkf.lv? Un vai tam ķipa 24/7 audumam ir kāda jēga?

Labots - ImissimI
Link to comment
Share on other sites

Pirms 15 minūtēm , ImissimI teica:

Varūt kādam ir atsauksmes par modeli 'kons' no rkf.lv? Un vai tam ķipa 24/7 audumam ir kāda jēga?

Jau 3 gadus birojā tādu deldēju (ar sieta aizmuguri). Kā darba krēslam nav ne vainas. Regulējas visos virzienos, šūpojas, ir izturīgs. Vecajam modelim ir kkādi tizli, ļurīgi roku balsti, kas ik mēnesi jāpievelk bet pēdējās iterācijās tas izskatās atrisināts.

Man gan mājās IKEA Markus patīk labāk, mīkstāks un tas muguras izliekuma spilvens ir komfortablāks, jo ar mīkstumiņu. Konam tas plastmass vismaz sākumā diezgan spiežas mugurā. Parastajam visticamāk tā nav problēma.

Par nodilumu, tikai vienam, kas ar dušas čībām visu dienu sēž lotosa pozā uz tā krēsla, ir izdevies izrīvēt audumu. Pārējie pēc 4 gadiem, kopš tie ir lietošanā, vairāk vai mazāk izskatās ļoti labi. Un sietam, pie kaut kādiem apstākļiem, mēdz plastmasas rāmis aizmugurē no sieta+tā rāmja atdalīties (kādi 20 gabali no 300+ ir samainīti ar šādu defektu). Manam krēslam gan 3 gadu laikā tas nav noticis un neizskatās, ka notiks. 
Audums, man personīgi labāk patīk tas rūtainais, rupjākais, nevis tas smalkais mēbeļaudums, jo no tā rūtainā neslīd nost.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , Kazarms teica:

Man gan mājās IKEA Markus patīk labāk, (..)

Mājas lapā rāda, ka nav pieejams…

Link to comment
Share on other sites

Tas diezgan tipiski. Kad pagājušogad pavasarī, pirms visa tā Covid trakuma pirku, paņēmu pēdējos divus, sev un dāmai. Viņus izķer kā karstus pīrādziņus un bieži vien pat līdz mājaslapai netiek.

Link to comment
Share on other sites

Tad veikalā uz vietas varētu būt pieejams, ja paveicas?

Pirmdien jābrauc uz Rīgu, varētu ieskriet IKEA, iemēģināt.

Labots - binary
Link to comment
Share on other sites

Just now, binary teica:

ja paveicas?

Šie ir atslēgas vārdi, bet garantijas, ka būs, nav. 

Link to comment
Share on other sites

 

2021.04.8. , 21:44, Kazarms teica:

Man gan mājās IKEA Markus patīk labāk, mīkstāks un tas muguras izliekuma spilvens ir komfortablāks, jo ar mīkstumiņu.

Šodien ieskrēju IKEA piemērīt krēslus. Markus, protams, pieejams notestēšanai (zālē vismaz kādi 5gab bija :D), bet ne nopirkšanai. Lai nu kā, man tas Markus nepatika - traucēja gan tas muguras izliekums, gan spilvens.

Citi tur esošie krēsli arī īsti "neuzrunāja".

Link to comment
Share on other sites

https://kate.lv/kate/produkti/birojam-lv-produkti/kresli-lv/pasuti-sodien-un-sanem-jau-rit/queen-high-3/

 Lieku galvu ķīlā, neko labāku neatradīsi, mans jau +5 gadus kalpo sēžu n-tās stundas, mehānisms vēl nekad nav pievīlis, nekādu mehānisma nodiluma pazīmju, krēsls ir savākts te pat Katē, ja ar laiku audums nosmērējas ka nevar atmazgāt vai jau riebjas uz tik netīru skatīties, krēslu apmēram triju dienu laikā var pārtapsēt. Aizej vai aizbrauc, nenožēlosi un :) man paldies pateiksi.

https://failiem.lv/u/xe2bxaw6k#/view/9w5zszw5r

 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nav jau arī tai Ikea krēslā nekas īpaši labs, parasts krēslas ar IKEA premium uzcenojumu.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 28 minūtēm , pcruksis teica:

Lieku galvu ķīlā, neko labāku neatradīsi, mans jau +5 gadus kalpo sēžu n-tās stundas, mehānisms vēl nekad nav pievīlis, nekādu mehānisma nodiluma pazīmju, krēsls ir savākts te pat Katē

tev pamatne alumīnija vai plastikāts?

Link to comment
Share on other sites

2021.04.5. , 11:18, osscar teica:

Bet parastais F conektors neder ? ,Kur 75 omunkabeļa vidējā dzīsla kalpo kā tas pins?

 

2021.04.5. , 12:14, Didzis teica:

Priekškam tur likt kautkādu pāreju uz RCA, ja RCA principā nav paredzēts antenu lietām. Pliku F konektoru pa tiešo uz antenas kabeļa un bēdu nezini. Vot, nekad nesapratīšu, kapēc vajag sarežģīt vienkāršas un elementāras lietas.

 

2021.04.5. , 12:37, Māšuks teica:

Parasti pērku visu ko semocom.lv priekš tv un radio lietām.  https://semicom.lv/TV_SAT_DIGITAL/Dekoderu_aksesuāri/_AD_TV_F_F_M_OEM_Pāreja_F_Kontaktdakša_TV_Ligzda_3306702_1892.html

Pilnīgs mēsls un uztver sliktāk kā ar drāts gabalu. Ir testēts!

Paņem tad šo te būs daudz labāka kvalitāte par lētu cenu  https://semicom.lv/TV_SAT_DIGITAL/Istabas_antenas/TV_istabas_antena_MB_ANT_MB_LEM__547897_1399.html

 

Pamatne no kalta tērauda, tērauda krēsla zvaigzne.

Pamatne no kalta tērauda, tērauda krēsla zvaigzne.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 3 minūtēm , pcruksis teica:

 

Pamatne no kalta tērauda, tērauda krēsla zvaigzne.

es par šo te biju domājis

image.png.f01d1170501092cfc79254f28a024aaf.png

Link to comment
Share on other sites

2021.04.5. , 11:18, osscar teica:

Bet parastais F conektors neder ? ,Kur 75 omunkabeļa vidējā dzīsla kalpo kā tas pins?

 

2021.04.5. , 12:14, Didzis teica:

Priekškam tur likt kautkādu pāreju uz RCA, ja RCA principā nav paredzēts antenu lietām. Pliku F konektoru pa tiešo uz antenas kabeļa un bēdu nezini. Vot, nekad nesapratīšu, kapēc vajag sarežģīt vienkāršas un elementāras lietas.

 

2021.04.5. , 12:37, Māšuks teica:

Parasti pērku visu ko semocom.lv priekš tv un radio lietām.  https://semicom.lv/TV_SAT_DIGITAL/Dekoderu_aksesuāri/_AD_TV_F_F_M_OEM_Pāreja_F_Kontaktdakša_TV_Ligzda_3306702_1892.html

Pilnīgs mēsls un uztver sliktāk kā ar drāts gabalu. Ir testēts!

Paņem tad šo te būs daudz labāka kvalitāte par lētu cenu  https://semicom.lv/TV_SAT_DIGITAL/Istabas_antenas/TV_istabas_antena_MB_ANT_MB_LEM__547897_1399.html

 

Link to comment
Share on other sites

Par to Ikea Markus, sēdēšana un ērtums, gaumes jautājums, protams.

Pirms 39 minūtēm , AndrisBB teica:

ar IKEA premium uzcenojumu.

Cena, IMHO, diezgan pievilcīga, par 130 EUR pirku, jo ar tāda tipa mehānismu te nevar dabūt šajā cena kategorijā neko jaunu (nezinu kas jums uz salas notiek). Līdz 150EUR amortizators lielākoties stiprinās ar plānu, mīksta metāla plāksni, kas sadalās apmēram gada-divu laikā (un es sveru vien 75-80 kg). Šim vismaz mehānisms normāls, kā dārgā gala krēsliem un pēc gada lietošanas nekādas luftes nekur nav parādījušās.

Protams, ka gribētos gan regulējamu galvas balstu, gan rokturus, bet man der kā ir no rūpnīcas. Laikam esmu vidējais aritmētiskais zviedrs :D .

 

Nu nav tie krēsli dabūnami par velti.

Labots - Kazarms
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Pirms 8 minūtēm , kaads teica:

tev pamatne alumīnija vai plastikāts?

Pamatne no kalta tērauda, tērauda krēsla zvaigzne.

+ gumijas riteņi, pie viņiem var pasēdēt uz krēsla pie dažādiem rakstāmgaldiem, vismaz kad veikals bija Purvciemā tā bija.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...