Jump to content

DigoTV/FlexBox uztvērējs vairs neieslēdzās


RimaNTSS
 Share

Recommended Posts

Labvakar!

Biju pie sievastēva šodien ciemos, tam baigā problēma- uztvērēju nevar ieslēgt. Vislaik deg sarkanā lampiņa un nekas nenotiek spaidot pults ieslēgšanas pogu (baterijas ir nomainītas), kā arī piespiežot podziņu uz paša uztvērēja, nekā. Tas notika Līgo vakarā, kad negaidīti atslēdzās elektrība, tā arī pavadīja svētkus bez VTV, labi ka satelīts arī ir uzstādīts.

Drošinātājs ir pārbaudīts, kaut, ja jau sarkanā lampiņa deg, tad strāva atnāk līdz barošanas blokam. Nekādas savādas smakas barošanas blokam nav, kaut, viens kondiķis izskatās nedaudz melnāks nekā tam iespējams būtu jābūt (apvilkts ar zilu).

Vārdu sakot, ir nepieciešams idejas, ko iesākt. Varbūt kāds varētu uzņemties apskatīs šo aparātu, mēģināt atrast un novērst problēmu?

Kādus spriegumus tam barošanas blokam ir jāražo?

post-78751-0-72174500-1340655741_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

Par cik iekšas izskatās stipri redzētas, tad varētu būt, ka ražo 12 voltus, bet skatos, ka tur ir daudz izejas no tā barošanas bloka, pa katru vadu nāk ārā noteikti savs spriegums.

Man tas pats ar tv stāru 2 gadi lietotu. tikai deg zaļā lampiņa un nekas nenotiek un nereaģē. google neko neatrod pēc DigoTV reset vai kaut ko tādu?

Link to comment
Share on other sites

Flexbox-am mēdza nosprāgt divi elektroliti, ja nemaldos, 12V barošanas ķēdē. Man arī tā bija. Digit it kā esot līdzīgs Flexboxam. Par to koņu problēmu šeit bija topiks ar visām fočenēm

Link to comment
Share on other sites

RimaNTSS

Skaidrs, ka par šo problēmu jau te bija daudz runāts, bet, kamēr pašam nevajag tikmēr īpaši nav laika iedziļināties un visu rūpīgi lasīt. Cik sapratu, tad pirmkārt ir jānomaina ar sarkano apvilktais 100mF 16V kondensators un, pie reizes, vēl viens tāds pats, kas ir aiz šteķera noslēpts. Vēlams ņemt jaunos 100mF 25V. Rīt (nu jau šodien) būs ar ko nodarboties :)

post-78751-0-38950200-1340660703_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

RimaNTSS

Tikko pabeidzu "darbu". Krājumos atradu dažus kondiķus, 120mF 16V un 100mF 25V, abus nomainīju un viss pēkšņi izlabojās. Aparāts bootojās, pārbaudīju vairākas reizes. Paldies Didzim un visiem kas iesaistījās. Priekš manis pagaidām tēma ir slēgta, bet citiem, protams, var noderēt. Un kas to lai zina cik ilgo man šie "jaunie" kondensatori vēl kalpos, tiem jau vismaz 10 gadi ir.

post-78751-0-75944900-1340695921_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jā,tur visādāk var sanākt. Man vienam kolēģim nācās jau otreiz mainīt tos kondensatorus. Pats vainīgs, pirmoreiz ielodēju uz dullo tādus elektrolītus, kuri instrumentu somā mētājās. Kadus četrus mēnešus nokalpja un atkal čušs. Tagad skatos līdzi,lai būtu low ESR un vēl pirms lodēšanas pārmēru.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
ticket2

Gadījās pa rokai aparāts TV Star T11 SD CX. Viss spīd un pārslēdzas. Bet uz TV neaiziet signāls ne no skarta, ne " banāniem", ne modulatora. Varbūt ir kas padomā uz kuru pusi rakt, varbūt ir līdzīgi kā ar flexboxu raksturīgo problēmu ar konderiem. Atceros, bija Dm 500ajam līdzīga probēma, ka nepadeva signālu uz TV, tad līdzēja pāršūšana, bet ko šeit?

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

Vispirms pārbaudīt pie cita TV. Ja neiet, tad vai nu uz garantiju vai nu skrūvē vaļā un skaties vai nav uzpūties kāds elektrolīts vai kāds vaļējs lodējums.

Ja nē, tad pārdot pa lētu naudu un nopirkt normālas firmas dekoderi. Bija te forumā biedrs, kurš meklēja neejošu, es arī meklēju neejošu(ļoti nesteidzīgi)

Link to comment
Share on other sites

ticket2

Nē, doma ir pieredzes nolūkā sataisīt. Dekoders nav mans- iedots man apskatīt, par cik, kādus 50 flexboxus esmu atdzīvinājis.Elektrolīti pēc izskata visi smuki...

Link to comment
Share on other sites

Didzis

Aizmirsās man tā kombinācija,kuras pogas jāspiež, bet vajag aparātu nomest uz rūpnīca siestatijumiem. Pazvani uz Lattelekom, Tev tur meitene kā pantiņu nostāstīs, kuras pogas jātur un jasprauž štepselis kontaktā. Katram uztvērējam "sava uts",bet zvaigžņu kastei gan nav iezimta vaine ar konkrētiem kondiķiem.

Link to comment
Share on other sites

Rudiger


TV STAR turēt Volume+ , ieslēgt tīklā, menu- factory reset-PIN2008.

Link to comment
Share on other sites

ticket2
(labots)

Stārs (TV Star T11 SD CX) ir atgriezts dzīvē! Un te mazs FAQ, ja nu kādam noder...

Kā jau teicu, defekts bija tāds, ka aparātam viss darbojas, ieslēdzas,pārslēdzas un to visu var redzēt pēc displeja. Uz TV attēla nav slēdzot pie jebkuras no izejām (skarts, "banāni", modulators).

Tad nu skatoties pēc bildēm  http://www.tvstar.eu/assets/Uploads/T11LT.pdf  un ar pulti gandrīz vai uz dullo bakstoties nometu uz "Factory defaults", un  volā!!! darbojas kā jauns traktors.

Labots - ticket2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ir DigoTV dekoderis,bet nav pults.Kur ņemt pulti?Man gan ir programmējamā "madeforyou 4:1",mēģināju visādus kodus no kataloga,jo tieši šī un tam līdzīgu modeļu tur nav.Apnika tos ntos variantus dzīt iekšā.Varbūt kāds arī ir meklējis un varbūt atradis!,būtu priecīgs uzklausīt.

Labots - lipka
Link to comment
Share on other sites

 

 



skaties pult.lv ja interesē,tur viņa maksā 12.ls



semicom.lv atradu pa 8.ls

Labots - goicis
Link to comment
Share on other sites

Ja kas,šī http://best-price.lv ir Unisat mājas lapa.Nav jau slikti pa piečuku,bet pa rokai vienmēr ir programmējamā,kas der visam,tik kodiņš jāzin un "madeforyou" ir pa 6Ls,bez tam tur var ielikt uzreiz četras ierīces.Vakar vēl pačakarējos ar kodu meklēšanu un tak tomēr piemeklēju :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

Kas tā par programmējamo pulti,un kam viņa der?

Link to comment
Share on other sites

"MadeForYou" one vai 4:1 ir pults,ko programmē caur kompi ar programmatoru.Programmators gan iepriekš ir jāiegādājas,kuru var dabūt turpat kur pultis.Ļoti parocīga lieta.Programmators caur USB,līdzi nāk instalācijas disks,pati programma piedāvā arī kataloga atjauninājumus caur inetu.http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:qktlhki-SM4J:web.argus.lv/shop/productinfo/DV_MFYKIT/hwindex.htm+&cd=1&hl=lv&ct=clnk&gl=lv un http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pbw0jVt84yUJ:www.argus.lv/shop/productinfo/DV_MFY41/hwindex.htm%3Flc%3Den%26cc%3Dglobal+&cd=7&hl=lv&ct=clnk&gl=lv te gan cena ir lielāka,vai arī novecojusi.

Labots - lipka
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...