Jump to content

Tintes printera izvēle


voldis
 Share

Recommended Posts

Čau!

 

Priekš mazas dizaina studijas ir nepieciešams printeris. Es ne ko daudz no printeriem nesaprotu, tāpēc lūdzu palīdzību no zinošiem cilvēkiem. Tā kā produktu izstrādē būs iekļautas arī fotogrāfijas un jāprintē uz dažādiem papīriem, vairāk par A3 formātu nav nepieciešams. Pēc mana priekštata par printeriem - ir nepieciešams tintes printeris. Sakarā ar to man rodas jautājumi, uz kuriem pats nevaru atrast atbildes.

1.Vai tiešām jāpērk tintes printeris, vai tomēr lāzera?

2.Kāda ražotāja printeris labāks, kuru Jūs ieteiktu?

3.Lūdzu dalieties ar pieredzi?

 

Piemēram šis ir labs - Epson Stylus Photo R2000

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Ja veelies drukaat arii fotograafijas, tad viennoziimiigi tikai tintes. daargaaki izejmateriaali, bet toties kvalitaate.

ar laazerprinteri var drukaat tik kraasainas tabulas

 

Ja daudz jaadrukaa, tad var meeginaat domaat par aareejaam tinshu sisteemaam, bet labaak lietot original, lai nasaaktos probleemas ar drukas galvaam, kuras mainja ir daarga vai pat neiespeejama.

 

Epson ir o.k.

Link to comment
Share on other sites

Paldies par atbildi! Skaidrs, jāņem tintes printeris, bet atkal rodas jautājumus, kurš būs tas optimālākais kārtridžu ziņā un kvalitātes? Kāds var komentēt, kam ir izpratne vai kas ir saskāries ar tintes printeriem, kuras firmas tintes printerus vajag skatīties. Ko varat ieteikt 500Ls robežās?

Link to comment
Share on other sites

no a3 fotoprinteriem jau nav nemaz tik liela izvēle, kāds r sērijas epsons vai ix (vai ja var pacelt, pro sērijas) canons, izmaksas jārēķina pašam, 5 kārtridžu printeriem būs zemākas, 8 kārtridžu dzelzim savukārt būs kvalitāte uz pustoņiem

p.s. par tām dārgākām izmaksām nekā lāzerniekam es tā neapgalvotu, tikko kā reiz rēķināju, krāsu izdrukas tinteniekiem ar dalītajām tintēm 2,5x zemākas, kā lētajiem lāzerniekiem, lāzernieks lētāk sākas ar modeļiem, kam 5000-6000 kopiju kārtridži, un tas ir 400-500+ lati par a4 dzelzi

Link to comment
Share on other sites

dexterlabs

Profesionālai lietošanai tintes printeris varbūt arī lētāks,varbūt ne lētāks bet tikpat dārgs bet ja tev vajag printeri tikai ,,šad tad,, tad tintinieks viennozīmīgi iznāks dārgāks un neefektīgāks.

Ja tas A3 jāizdrukā kadas pāris gabalas reizi mēnesī varbūt lētāk aiznest uz kādu fotosalonu izdrukāt???

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...