Jump to content

Problēma ar Acer al1916w


psaiho
 Share

Recommended Posts

Sveicināti tautieši.

Tātad ir sekojoša problēma. Manās lietošanā jau kādu laiku ir monitors Acer al1916w lietoju jau gadus 4. Šodien biju izgājis un atnākot monitors ir melns, tā kā nebūtu ieslēgts spaidu ieslēgšana pogu nekā. Atjaucu vaļā un tur divi kondiķi uzpūtušies, uzreiz gāju uz veikalu pēc jauniem bez problēmām pārlodēju. Bet kad saliku tā pat melns ekrāns, spaidot ieslēgšanas pogu monitors nomirgo un viss. Vai varētu būt pie vainas backlight transformātors ?

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Ne visi beigti kondiķi uzpūšas. Iespējams tev barošanas ķēdē vēl kāds kondensators jānomaina. Tas mans minējums par tēmu.

Link to comment
Share on other sites

pats tagad "laužu" vienu aceri... bez viena kondiķa vēl labi karsis netālu esošais rezistors (viena kājiņa atlūzusi no lodējuma), tagad dilemma... pielodēt šamo atpakaļ vai mainīt pret citu (jaudīgāku? esošais pēc servisa manuāļa ir 2.4K OHM 1% 1/10W)

plate zem rezistora smuki melna sacepusies :>

Link to comment
Share on other sites

Kad tika pārlodēti kondensatori, kas bija uzpūtušies drošības pēc pārējie ar tika pārbaudīti cik uF aizmukuši un lielākais cik bija aizmukuši bija 3 uF. Un neviens rezistors ar nav manījis savu krāsu un neviena kājiņa ar nav atlūzusi no lodējuma vietas. Tāpēc man domā ka pie vainas varētu būt transformators. Kas būtu lētāk, labot transformatoru vai nopirkt jaunu barošanas plati no ebay ?

Link to comment
Share on other sites

lampas parbauda tapat ka dienas gaismai

paklau, tu, pidrikji! atradi defektu uzskaitiijumu un nu tikai drukaasi visur? ohujenno gudrs uzreiz paliki? nu tad izstaasti kaa paarbauda dienas gaismas lampas? peec tam atrod elektrodu prieksjsildes kveeli ccfl mljedz!

veel viens haidukveidiigs kurbulis...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...