Jump to content

Par Bite Latvija [2. daļa]


Žaks Noriss
 Share

Recommended Posts

Jorsh, cik tad tu minūtes mēnesī runā? Pirmo rēķinu saņēmu. Nekas nav nekāds apkāsiens. Runāju kā parasti... 400-600 minūtes. Ja runā 350 minūtes mēnesī, tad tas ir 0.02 Ls/min. Runāsi vairāk būs 0.01 Ls/min. Kad zvanījuuz info, tad teica: runā kaut 6000 minūtes. Tāpat būs 7 Ls. A man 1000 minūtes vēl ir jāmāk norunāt... SMS vispār nevajag (šomēnes 4 gab, jo otrā galā cil'vēks bija ārpus LV un negribēja ar mani runāt). Da i mēģinu nodedzināt veselus 50 MB interneta. Nesanāk...

Link to comment
Share on other sites

Es ne jau dēļ minūtēm interesējos par to Brīvību. Pašlaik pietiek ar Mūsējie, jo kad esmu Latvijā, tā pat maz runāju. Vairāk ārzemēs sanāk lietot. Bet stāsts nav par to. Es runāju par konkrētu Camel Mobile operatoru (uz kuru visiem operatoriem ir nenormāli tarifi) un ka LMT saka, ka uz visiem tīkliem Latvijā var zvanīt neierobežoti, bet, kad sīkāk viņus prašņā, tad atklāj, ka tas tomēr tā nav. Un uz šo Camel Mobile numuru (Latvijas numurs) sanāk vienalga 0,35 Ls, lai gan nekur pie pieslēguma Brīvība apraksta tas nav minēts. Tātad melo. Labi, ja ne melo, tad noklusē ļoti būtisku informāciju. Ja es sīkāk to viņiem telefoniski nebūtu pajautājis, varēju mierīgi "ielidot" uz vairākiem simtiem latu. Un pat tad, kad aizrādīju, ka mājas lapā šī informācija NAV minēta, biju domājis, ka dažu stundu laikā parādīsies. Tagad skatos, ka pēc vairāk kā mēneša nekas nav mainījies.

 

Labots: es tomēr palieku pie tā, ka melo, nevis vienkārši noklusē informāciju.

Labots - Jorsh
Link to comment
Share on other sites

Jorsh.. tu saki, ka nepāriesi uz Brīvību.. līdz šim neesi pārgājis. Tad saprotams, kāpēc tev tāds tarifs, jo tu nemaz neesi pieslēdzis šo pieslēguma veidu. Un tad brīnies, ka tiek piemērota maksa saskaņā ar pašreizējā pieslēguma cenrādi.

 

Pieslēdz Brīvība un tad runā, ka kkas jāmaksā. Pats lietoju Brīvība kopš pirmās dienas un nekas papildus nav bijis jāmaksā, lai gan esmu zvanījis uz dažādiem tīkliem.

Link to comment
Share on other sites

Ekkluzīvie operatori... tur viesiem trijiem grandiem bija nianses. Man tas nav aktuāli, jo izmantoju tikai lielo trijnieku un LTC.Tā ka katram savs. Vienam māte, otram meita, trešam kleita.

Link to comment
Share on other sites

LMT nav nekādu nianšu, izņemot dažus maksas īsos un paaugstinātās maksas numurus. Pārējais tiek iekļauts tarifā. LMT Brīvība nav tikai lielais 4nieks, bet gan kopumā ~55 operatori + vēl sms uz ārzemēm.. kas nevienam citam operatoram pat nav (cik gan aktuāli, tas katram jālemj)

 

Par to māti, meitu un kleitu gan piekrītu :)

Link to comment
Share on other sites

LMT nav nekādu nianšu, izņemot dažus maksas īsos un paaugstinātās maksas numurus. Pārējais tiek iekļauts tarifā. LMT Brīvība nav tikai lielais 4nieks, bet gan kopumā ~55 operatori + vēl sms uz ārzemēm.. kas nevienam citam operatoram pat nav (cik gan aktuāli, tas katram jālemj) Par to māti, meitu un kleitu gan piekrītu :)

Milzīgs paldies par info! Tātad ir notikušas izmaiņas! LMT šodien (kad zvanīju) apstiprināja, ka Camel Mobile ir iekļauts tajās neierobežotajās sarunās! Yess, tas nozīmē - praktiski bezmaksas zvani Eiropas Savienībā un nedaudz vēl citās valstīs! LMT tomēr ir labākais! :)

Labots - Jorsh
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Bite Latvija klientu skaits pieaudzis par 22%

 

Valstī jaunākā mobilo sakaru operatora Bite Latvija klientu skaits trešā ceturkšņa beigās bija 467 tūkst., kas bija par 22% vairāk nekā pērn šajā pašā laika posmā. Palielinoties klientu pulkam, proporcionāli pieaug apgrozījums – trešajā ceturksnī tas bija 11,4 milj. Ls, par 22% vairāk nekā pērn.

 

http://www.db.lv/tehnologijas/bite-latvija-klientu-skaits-pieaudzis-par-22-proc-380974

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
trejastis2

Ta kas man bite pedeja laika patik un nepatik.

Ta ka esmu saistits ar biznesu kur ir daudz jaruna pa telefonu zvanot uz dazadiem tikliem tad patika bites 8.5 piedavajums man videji pietika ar 2-3 kartem menesi jeb 2500 minutem uz visiem tikliem.

Protams citi prasis kapec nepanem pieslegumu un problema risinata tacu jauniba panemu bites mazcennieku un nenomaksaju ieklava vini mani saraksta un cedeja kreditreformai un vinu tagadeja nostaja ir tada ta ka ir cedets ligums es uz nekadam drosibas naudam nevaru klut par vinu klientu.

Piemeram ar ltc pieredze savadaka samaksa sin kaut vai 50 ls + paradu un tev pieslegs pakalpojumu ar lmt ir tas pats.

Ta ka no bites saja zina ir absoluta neelastiba pret klientu.

Bija doma uztaisit sia un tad caur to nemt tacu lidz tam vel neesmu nobriedis.

Tapec nepatikami ka bite nogrieza officiali 8.5 prieksapmaksas kartem.

Jo faktiski tapat cilveki nem beztermina ligumus un kada starpiba piko ar karti 5.5 ls vai ar pieslegumu.

Poziva lieta kas pie bites patik ka vinu jaunais mobilas flaskas nets varetu but diezgan labs.

Respektivi tagad mekleju kadu lietotu bites modemu ja kadam ir tad pm gribetu patestet.

Piedavajums tads ka pa 9.5 ls panem 15 gb ar bites karti un var pieslegt pakalpojumu par 2 ls ka naktis var kacat bez apjoma ierobezojuma.

Pasreiz lietoju zz mobilo netu par 1 ls gb un tas liek pardomat variantus.

Vienigais par ko smiekli nak kada veida vini piedava pakalpojumu laikam izgajusi savas smadzenu skalotaju apmacibas ka klientam jabut apmierinatam un savos salonos stasta ka nets ir domats tikai lai paniekotos ka istam netam ir janem pastavigais pieslegums.

Varbut parak ilgi esmu nostradajis pardosana tacu sada lupatas pozicija tiesam neveicina pardosanas apjomus tacu laikam saloniem jau nav izvirzits plans uz mobila neta piesaisti vai ari tur kas smagi gluko.

Ta citadi ar sakariem vinai viss kartiba.

Link to comment
Share on other sites

@@trejastis2, Ja jau Bite liedz pieslēgumu.. kur problēma portēt numuru uz LMT un pieslēgt Brīvība? Nevajadzēs ntās kartiņas un arī lētāk sanāks?!

 

Runājot par mob.netu.. manuprāt izdevīgāk sanāk paņemt Okartes puļķi.. un maksāt tikai tad, kad reāli lieto.. pieejami arī dažādi tarifu veidi.

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

Runajot par netu, izdevigak ir panemt Bite BB 4,96, kur par Ls 4,96 menesi ir neierobezots datu apjoms un atrums ari laukos dzilos ar vienu 3G zonu iet 3x atrak (~6Mbps), neka LMT ar pilnu 3G zonu, kur bazes staciju var redzet, paskatoties pa logu.

Link to comment
Share on other sites

kur tad jums kruti lauki kad ir pat bites 3G

 

Alūksnē ne smakas no bites 3G :/

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Vienā brīdī iestājas GLP

 

Runajot par netu, izdevigak ir panemt Bite BB 4,96, kur par Ls 4,96 menesi ir neierobezots datu apjoms un atrums ari laukos dzilos ar vienu 3G zonu iet 3x atrak (~6Mbps),
Link to comment
Share on other sites

neka LMT ar pilnu 3G zonu, kur bazes staciju var redzet, paskatoties pa logu.

Ja ir lētais lmt nets (internets 5 un 7, moš vēl kāds) tad ātrums ir limitēts uz 2mbps, vari kaut uz torņa apsēsties un ātrāk nebūs. :|

Link to comment
Share on other sites

cedeja kreditreformai

 

Cedēja un Creditreform? Kaut kā nelīmējas kopā. Creditreformai tikai nodod izsist parādu. Precizē pie Bites, kam tu esi parādā, vai Bitei, vai kādam, kuram Bite jau pārdeva parādu jeb cedēja.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Ir gan gan. Vienā variantā komersants nodod izsist naudu (tādos gadijumos Kreditreform vajag sūtīt... tāālu prom, uz nezināmo vietu, tāāālūū projām... (parādniekam jāiet pie komersanta un jāmaksā sava nauda viņam. Šādā gadijumā Kreditreform darbinieks pazaudē "varku", bet kas lika suņa darbu darīt). Otrā gadijumā viņiem tiek pārdots (cedēts) parāds. Pēdējais no gadijumiem ir nopietnāks.

Labots - viesturs0711
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Man parādījās šitāds:

bite-lol.png#.gif

 

Viņi taču man sniedz saziņas pakalpojumu un paši zina manu numuru. :D

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Doma ir tāda, ka tev kā saimniekam var būt vairāki numuri, un lai uz katru numuru nesūtītu katra numura atsevišķu rēķinu, tad uz tavu galveno numuru sūta vienu rēķinu par visiem taviem numuriem.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Bruketajs

Nu, mans uzņēmums pārgāja no T2 uz biti... un neba nu tarifu dēļ... 

Izmaiņas:

1. Viedtālruņiem nav "Matrix" stila skaņas klausulē, reizi pa reizei savienojuma brīdī.

2. Mazāk problēmu ar  "norautiem" zvaniem.

3. Uzņēmuma teritorijā un angāros labāka un stabilāka uztveršana.

4. Uzņēmumā glabājas 10 simkartes, gadījumā ja jāpieslēdz jauns numurs vai jāaizstāj nozaudētais.

5. Pa ārzemēm ceļojošie priekšnieki ņem līdzi pāris sim-kartes tādam pašam gadījumam. 

6. Menedžeris vienmēr sprintā cenšas atrisināt katru mūsu jautājumu - 99.99% izdodas stundas laikā.

Rēķins ir mazliet mazāks, bet salīdzinot ar to, cik tālu viss ir gājis, kopš LMT vājprātīgajiem cipariem 3 gadus atpakaļ, vairs nav jēgas cenas dēļ kautko daudz mainīt. Pašlaik, pie tā paša sarunu apjoma mēs maksājam 12x mazāk, kā 3 gadus atpakaļ...

Par T2 neko sliktu nevaru pateikt - nav jau viegli pilnveidot tīklu, laikā, kad par visa mēneša sakariem abonents vidēji 2Ls noliek. Bet nu galvenā doma - pofig cenas un papildfīčas - galvenais ir attieksme.

Cik zinu, nesen tika fiksēts tarifs, ko operators var prasīt citam operatoram par zvaniem uz savu tīklu - 1s/min - attiecīgi - pārējais, ko Jūsu operators no Jums paprasa ir jau viņa peļņa. 

Redzēsim, kā tas mainīs starpoperatoru zvanus.

Link to comment
Share on other sites

Pats jau kopš pilngadības saniegšanas(2,5 gadi) lietoju Bites pieslēgumu. Pirms tam bija okarte- kaut kāds murgs. Ieliec latu un jau pec britina viņa nav. Tagad lietoju 3.47+2GB nets. No 5.55 nav jēgas jo 350 minūtes nespēju norunāt un 500mb ir par maz. Ir bijuši brīži, kad telefonā vienlaikus ir bijis bite vai tele vai lmt. Braucot piemēram no Valmieras uz Rēzekni, telei atšķirībā no bites zona pazuda vairākas reizes. Priecē neta ātrums caur telefonu pilsētā. Apmēram 8-9mbits.

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

Nezinu vai viņi tik maģiski ātri strādās. Skatoties pēc post-95003-0-81779400-1366911332_thumb.jpg un plānotā post-95003-0-59758800-1366911336_thumb.jpg nešķiet vienkārši reāli tie 5% pret plānotajiem 70%. Un protams kauns par solijumu nepildi x2. MĒS bite blah,blah,blah 2011.g beigās būs 100%gsm tīkls. Varbūt 80%ir. Prasiju lai vismaz kādam bez lmt būtu Gauja-Lilaste posmā normāla zona. mhm. ir t2 labāk,lmt izcili,bitei 2 ar mīnusu.

Link to comment
Share on other sites

Cik izbraukts pa Latvijas stūriem secinu tikai to, ka viss, kas ir atzīmēts kartē tas lielākoties neatbilst nekādai patiesībai, jo vietās, kur kartē norādīts, ka zonai jābūt (jebkādai) neiet runa par edge, kur nu vēl par 3g. Tur bieži vien zonas nav nekādas. 

Labots - *M3
Link to comment
Share on other sites

Леший

3 gadu garumā sekoju līdzi bites tīkla attīstībai. Secinājums: ja viņi to naudu, kas ir iztērēta bullshit reklāmai, ieguldītu tīkla attīstībai, tad jau 2x varētu pārklāt visu Letlandi.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Bite tarifu plāns 3.47 pie 100 MB pievienoti vēl 200MB=300MB:)Tieši tik,cik vajadzēja!Citus tarifu plānus pētījis neesmu.Mājas lapā vēl nav,bet tvitterī un manabite.lv var redzēt...

oi,megaprieki...jā,tarifam 5.55-700MB

Labots - doms
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

T2 gan jau pieliks līdz 800 MB. Tā notiek vienmēr.  :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

kellerman
(labots)

A man okarte, parasti termiņā ari visu naudu notērēju. Internetu telefonā nelietoju. Kādi lati 5 pa 2 mēnešiem parasti, plus mīnus lats. Jau gadus 10 man tā pati karte :D

Tās bites reklāmas gan ir sviests...

Labots - kellerman
Link to comment
Share on other sites

(labots)

ZZ jau atbilde uz "provokāciju" – 100mb(50mb vieta),100sms(50sms vieta), 300min par Ls2,85.

LMT pagaidam pa kluso – laikam gatavo smago administratīvo resursu artilēriju – palielināti siltuma tarifi nakamaja apkures sezona visiem "Brivibas" abonentiem :)

Labots - vkwic
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Šodien man kā Bitiniekam zvanīja T2 un piedāvāja Nr.5 plānu par 3Ls mēnesī. Uz 6 mēnešiem. Bez jebkādiem atslēgšanās ierobežojumiem. Izskatās, ka uz 6 mēnešiem eju pie Tele2. Ar 2 numuriem no 5.55 uz 3.00 pusgadā savi 3 viskiji ietaupās.

Link to comment
Share on other sites

(labots)
piedāvāja Nr.5 plānu par 3Ls mēnesī. Uz 6 mēnešiem. Bez jebkādiem atslēgšanās ierobežojumiem

 

Būtu muļķīgi neiet un lai ar saviem tarifiem un plāniem paši tiek galā!Piedevām,ka Tele2 internets esot ašāks...

Labots - doms
Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

 

 

Piedevām,ka Tele2 internets esot ašāks..
 

Ašāks ir,es viņu lietoju jau 5 gadu. Bij man bitīte un izbija. Nē es neturu ļaunu prātu uz biti,beet CMON(kā saka) nevar 4gadus normālu 3G pārklājumu saulkrastos uzcelt. Vienīgajam no 3 op kam te velk pāri 2mb/s un līdz 15mb/s tas ir T2. Tāda juška ka lmt nomā bites torni(redzēju ka viņi piedāvā),jo abiem diviem vairāk par 0.5 vidējo un dažreiz 1,3mb/s max nevar uzvilkt. Un tā viņu tēze "pilsētas centros 3G,nomaļāk EDGE ir lieliska. Es 1001x zvanīju un jautāju vai var dabūt netu Zvejniekciemā un skultes pusē(Saulkrastu novads),a šie mums nav izdevīgi,jums taču centrā ir zona. JĀ 4KM no centra pārklājums 3G ir nulle(0).

Bet Nē es neturu ļaunu prātu uz biti kā pārgāja uz TELE tūbiju,tā ar tur tagad esam. un 15gadi LMT klienti arī joka pēc. :)

Link to comment
Share on other sites

Vai tik 3,47 agrāk nebija bezmaksas zvani un sms uz Bite tīklu kas tagad ir noņemti...?

Abiem citiem ir palikuši...

Link to comment
Share on other sites

(labots)

@ hyk Ko Tu tur "stāsti"? :D

 

 

 

Bite tarifu plāns 3.47 pie 100 MB pievienoti vēl 200MB=300MB:)Tieši tik,cik vajadzēja!

Gluži manas domas :)



BTW, vai kāds nezin, kā amigo priekšapmaksas/pēcapmaksas klientiem ar "Zemcenu 2.84 tarifu" ir iespējams tikt pie pilna sarunu/sms pārskata? Un kur atrast tarifus zvaniem uz "pārējiem" tīkliem?

Bitei vismaz šīs lietas tīri un caurskatāmi sakārtotas.

Labots - Koalīcija
Link to comment
Share on other sites

Nestāstu - jautāju, šķiet mazliet negodīgi ka 1,49 un 5,55 ir, bet 3,,49 nav.

Link to comment
Share on other sites

@ *M3 Šis nebūs īstais. Interesē apskatīt, kam zvanīts iepriekšējā mēnesī. Par ko papildus summa pie rēķina/papildus kredīts atskaitīts  u.tml.

 

šķiet mazliet negodīgi ka 1,49 un 5,55 ir, bet 3,,49 nav.

Katram tarifam sava odziņa :) Savādāk nav bijis.

Piemēram, 1.49 tarifam ir bezmaksas zvani tikai uz BITE, bet jāmaksā par katru minūti uz citiem tīkliem... 3.47 tarifam bezmaksas 350min uz jebkuru tīklu.

Link to comment
Share on other sites

Tie 200 mb klāt laikam ir tikai ilggadējiem klientiem. Es esmu jau gandrīz 3 gadus un man pielika klāt, bet draugs gadu vēlāk paņēma- viņam vēl nav klāt mb.

bet pats pazvanīju uz 1601 un pieteicu BB 4.96, lai gan nemaz man nav Blacberry telefons. Tagad nets neierobežots.

Link to comment
Share on other sites

Леший

 

 

Tie 200 mb klāt laikam ir tikai ilggadējiem klientiem.

Tā nav. Zinu dažus, kam līgums ir mazāk ka gadu - arī iedeva.

Link to comment
Share on other sites

elxnis
(labots)

Ir pieslēgums un ir 300 MB.

Starp citu, kopš kura laika ir pazudis starta tarifs pieslēgumiem?

Labots - elxnis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • Guest locked this tēmaa
  • Guest unlocked this tēmaa

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...