Jump to content

Rūteri negrib saņemt/sūtīt internetu


unlim
 Share

Recommended Posts

Labdien, problēma radās dienas 5 atpakaļ. Sākumā viņs vienkārši niķojās un pārstāja ko raidīt uz vairākām stundām, līdz atkal varēja tikt netā. Ātrums pietam šajās dienās nemainījās ( nesāka bremzēt pirms izslēdzās). Līdz viņs vispār neelpoja, un slēdzot pa taisno vadu pie kompja nets gāja (neregistrējot mac adresi provaiderim, jo "pronets" tas it kā jādara. Vsm šodien lai palaistu pa vadu man tas bij jādara.) Neskaitamais laiks pavadīts pie provaidera tehniskā atbalsta tālruņa ieveda izmisumā un uz ašu roku iegādājos tādu pašu rūteri, ko arī sanāca pieslēgt un piereģistrēt un viss aizgāja.Atliek piebilst, ka iepriekšējais kalpoja jau vairāk kā gadu(rakstu kalpoja, bet nezinu vai viņs ir beigts). Saka ka zibens nesper 2reiz vienā vietā, bet šodien pa dienu atkal tā pati problēma - nets neiet, signāls it kā pienākot, pa taisno uz PC nets iet ar MAC pārreģistrēšanu. Ieejot rūtera uzstādījumos viņs pie WAN sadaļas rāda "nullītes" (agrāk manuprāt tā nebija), kā arī vairs neuzrāda recieved un sent datu apjomu - viss stāv uz 0.saslēdzot caur rūteri Local Area Connections / details uzrāda PC MAC adresi nevis rūera kā agrāk. resetot rūteri arī nesanāk, uzrāda ka WAN uzstādījuma nav pareizi vai nav interneta.

 

Rūtera modelis - Tp-Link wr841nd

 

Lūdzu pamāciet mani latviešu valodas gramatikas lietošanā :D

Labots - unlim
Link to comment
Share on other sites

ko paliidzeet? nosjauties? bise ir?

 

no tava veidotaa topic var saprast vienu - tev nav nojeega par attieciigo tematu.

liidz ar to dajebkaadi padomi lieki!

zvani savam pronetam, tur jaabuut klientu atbalstam. viss!

Link to comment
Share on other sites

sākumam pietiktu ar to vai tā ir interneta/datora/rūtera vaina ? Jā, man nav īpaši liela pieredze ar rūeriem,modēmiem utml. tapēc te arī lūdzu kāda palīdzību, kas zin nedaudz vairāk.

+ tas klientu atbalsts sūta mani 3 mājas tālāk, jo signāls pienākot(pienāk, jo pa taisno caur vadu man viņs tagad iet), bet pārējais nav viņu problēma, jo rūteris mans un, lai es tur mazvai visu dienu restartēju viņu līdz aiziet, neko vairāk.

Link to comment
Share on other sites

janka71

nu tad nopērc jaunu rūteri!!!

Link to comment
Share on other sites

nu tad nopērc jaunu rūteri!!!

katru dienu pirkt jaunu rūteri nav diezko izdevīgi! Negribētos ticēt ka rūteris vainīgs šajā gadījumā, jo ja iepriekš kaploja gadu bet tagad tāds pats pus diennakti

Link to comment
Share on other sites

raiviic
...nets iet ar MAC pārreģistrēšanu...
Kādu vēl pārreģistrāciju ??? Par MAC klonēšanu nekad neesi dzirdējis ??? Pirmais, kas jāizdara, pie tam līdzi nākošajā CD 100% ir izsmeļoša info par visu, īpaši jau par rūtera konfigurēšanu, ja ne - lasi šito, īpaši 26 lpp, vai labāk pasauc kādu, kurš kaut ko sajēdz:

http://www.tp-link.c...00865140710.pdf

Labots - raiviic
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

problem solved. Dezinformācija, izrādās visu šo laiku es varēju vienkārši klonēt MAC adresi.

 

TL

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...