Jump to content

Kā izveidot .jar failu?


Wictor
 Share

Recommended Posts

Tātad, problēma tāda. Ir .jar fails nokias spēle(symbian s60) ar winraru var to .jar failu izjaukt(atvērt) bet sapakojot(arī neko nemainot saturā) telefons vairs viņu neatpazīst kā .jar failu? Kā dabūt to .jar failu lai telefons viņu pēc tam atpazītu un instalētu? Kāds rīks, programma?

 

Paldies par uzmanību.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

.jar fails ir zips un acīmredzot esi izjaucis tā struktūru. Vispār kādēļ būtu jālien iekšā tajā failā, kura satur kompilētu kodu, kuru tāpat nespēsi rediģēt?

Link to comment
Share on other sites

2 varianti, kas ir mainījies:

 

1) ja par stipru ZIP kompresija (7-Zip`ā ultra līmenis), tad reizēm iekārtas nespēj to nolasīt. Kompresējot izvēlies "compression level": "store" vai "fastest" vai tamlīdzīgu zemu.

2) paskaties META-INF folderī, tur var būt čeksummas ( *.SF fails ), kuras mainot kādu failu nesakritīs. Ja traucē - to failu var izdzēst un mēģināt instalēt neparakstītu aplikāciju. Ja telefons ļauj tādus neparakstītus lietot. Čeksummas glabājas arī *.MF failā, tā ka vai nu pielabot tās, vai arī dzēst ārā un izlikties, ka nekad tādas nav bijušas.

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

(labots)

Mr.Līkrocim: Tā ir spēle un man ir spēles editors lai pats veaŗetu taisīt kartes, biju dabujis arī jau modificētu spēles versiju tāka to kkādā veidā var dabūt gatavu!

 

Viss kārtībā. Atradu problēmu.

Problēma bij tā ka to atpakošanu/sapakošanu veicu ar winraru, pameiģināju ar 7zip un aizgāja. Tātad Winrars šitai štellei neder!

Paldies par uzmanību!

Labots - Wictor
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...