Jump to content

Mātes plate priekš Toshiba Satellite A-200


sultans
 Share

Recommended Posts

Svieki biedri,

 

Sekojoša problēma. Ir portiks Toshiba Satellite A-200. Vairs nevar ieslēgt, pieļauju domu, ka beigta mātes plate (precīzāk iebūvētā videokarte), jo iepriekš, kad vēl strādaja bija ka uz ekrāna uzmet dīvainas strīpas un lāga neko nevarēja redzēt. Izmēģināts viss :S, mēģināju slēgt bez barošanas, bez baterijas, bez RAM, bez HDD utt., pakāpeniski atvienoju visu,šobrīd pilnībā jau izjaukt. Bija aizsērējis dzesēšanas radiators ar putekļiem, tāpēc liekas, ka nokurējusies videokarte, kas viņam nāk iebūvēta. Sekojoši vajadzīga cita MB. Bet šobrīd saskaros ar problēmu, kādu precīzi pirkt? Jo ievadot precīzi MB numuru kas man, neko neatrod, bet atrod citas,kas vizuāli ir līdzīgas. Tad man būtu jautājums speciālistiem, kas saprot tajos apzīmējumos, ko tie dažu simbolu atšķirība nozīmē un varbūt var ieteikt ko labāk ņemt. Vai vispār šādiem portikiem ir iespējmas MB dabūt latvijā - kaut vai lietotas? Jo cik kaut ko līdzīgu vizuāli pēc attēla atradu tikai ebay.

Precīzs numurs uz pašreizējās MB - M/B K000055760 WK 742K ISKAA L1X LA-3481P Rev:2A, socket PGA478MN (bet uz procesora šāds vēl kods K000056330 WK743T), atškiras no ta kas uz MB :S

Sekojoši, ebay atradu šādas, vizuali līdzīgas bet par dažiem cipariem un burtiem atšķiras kodi :S, kurš var paskaidrot, vai tas kaut ko ietekmē vai nē?

Saite uz manis atrastajam MB - http://www.ebay.com/...+ISKAA+LA-3481P

 

Jau iepriekš paldies par atsaucību.

Link to comment
Share on other sites

skatos ka A200 laikam taada kaa slimiiba. Man arii uz galda 2 taadi pashi staav :D :D :D

no aizseereejusha ventiilja parasti videokartes chips nenokuraas. tad jau visi hp paviljoni arii vareetu domaat, ir tikai nepareizas lietoshanas upuri :)

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Ja atmiņa neviļ, tad šis modelis ir no sprāgoņiem. Tirgo uz daļām un pērc citu vietā. Platei no ebaja nav garantijas, ka ies ilgāku laiku. Viss process ir kā krievu rulete.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...