Jump to content

Samsung Smart TV - allshare opcija


Vaarna
 Share

Recommended Posts

Varbūt kāds te izmanto šo funkciju.... Iepirku tv, novilku uz kompi Allshare programmu, bet viņa kaut kā jocīgi strāda jeb nestrādā.

Strādā tikai ja viņa ir Diskā kur atrodas sistēma, bet tur maz vietas nevar iemest hd filmu, kā arī nevaru atrast kur izdzēst veco iemesto filmu, mēģinu likt uz citu disku, tad vienkārši neiet serveris.

Mēģinu uzlikt citus folderus, kur programai failus mest, viņa neiet... Pievienoju jaunu mapi Sharei, NEIET, viņa vienkārši neparādās..

 

Iespējams kāds jau ir izčakarējies ar šo softu..

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Jā, tas Samsung softs ir totāls craps. Nošēro caur media player mapes un tad ver vaļā caur TV - source un izvēlies savu kompi. Vai arī uzinstalē kādu citu DLNA serveri.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Manuprāt vienīgais variants ir šārēt caur Media Player. Man nekas cits bez tā negāja. Dīvaini, bet, piemēram, plaši izmantotais http://www.ps3mediaserver.org/ pat netika akceptēts. Grūti pateikt kāpēc. Bet es arī neiedziļinājos.

Link to comment
Share on other sites

Vaarna

Diezgan stulbi, pārdod dārgu aparatūru kur kārtējo reizi kaut kas nestrādā....

Link to comment
Share on other sites

Lashare proga un funkcija ir galīgi garām. Ieteiktu tversity serveri, bet šamējais maksas palicies :(

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Nezinu gan, man šī funkcija strādā tīri labi. Ieliku filmu allshare filmu folderī, allshare programmai lieku refresh file list un eju pie tv skatīties filmu, izmantojot wi-fi.

Windows media players varbūt ir stabilāks šim procesam, bet man bija problēmas ar foldera satura atjaunošanu, proti, katru reizi bija jādzēš ārā viss šārētais folders un jāliek skanēties visa "bibliotēka" pa jaunam, savādāk filma iekš tv neparādījās, turklāt windows media players iekš samsung tv rādīja nevis faila defolto nosaukumu, kā tu viņu esi apsaucis, bet iekš properties vai kur nu gudrie cilvēki viņu tur iebāž, līdz ar to, citreiz bija grūti atrast vajadzīgo filmu, ja folders bija pārbāzts ar citām filmām.

Link to comment
Share on other sites

microlink

Nesen saskāros ar šo pašu, kad no pc vajadzēja ņemt failus pa wifi uz multimēdiju ierīci. Šķībi greizi to Media player izraku, nepatīk.. arī .mkv vinjs negrib ņemt. Paliku pie normāla risinājuma, kurš smuki ļauj pievienot vajadzīgās mapes un negļuko: http://tversity.com/

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...