Jump to content

Elektroniskā Cigarete 2012


Jesus
 Share

Recommended Posts

Mežaveča pavediens bija pārvērties nesmēķētāju prātulošanas palagā, tāpēc jauna tēma.

 

Konkrēts jautājums: Kur pirkt, kā sauc, cik maksā, kārtridžu savietojamība, pieejamība, ilgmūžība, lietošanas ērtums?

 

Vajadzīga info par daudz maz lietojamu e-cigareti. Laiks aizstāt smēķēšanu ar simulāciju.

 

Kad info būs apkopots, saturu var pārmest uz Mežaveča pavedienu un šo tēmu dzēst.

 

Paldies.

Labots - Jesus
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Un ja izdosies vēlreiz atmest

 

Jēzus gaida brīnumu :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

ja tev būs lemts atmest, tad atmetīsi bez jebkādām e-cigaretēm, plāksteriem, košlenēm utt..

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Man izdevās atmest un jau vairāk kā gadu esmu nesmēķētājs. Jāsaka, ka e-cigaretes nepalīdzēja no šī netikuma tikt vaļā. Es teiktu, ka tas ir padārgs bizness kādiem darboņiem un pielīdzinātu Malboro aizvietošanu ar Barkley. Šajā gadījumā organismā darvas vietā uzņem kaut kādu glicerīnu paveidu ar nikotīnu.

 

Ja ir vēlme atmest, tad iesaku netērēt naudu šiem sūdiem. Ja grib ķeksīša pēc "izmēģināju visu", tad uz priekšu. Lielāka vērtība būs nopērkot Alena Karra grāmatu vai atrodot audio versiju (diemžēl tikai krieviski). Smēķēšana vairāk balstīta uz psiholoģiska pamata un ir jāiegūst pietiekami labi argumenti, kāpēc vispār atmest. Tālākais jau atkarīgs no gribasspēka neatsākt.

 

Personīgi es atmetu izmantojot savu metodi - katru reizi palielinot smēķēšanas pauzi starp katru cigareti. Ka jau pauze sasniedz mēnesi, tad jau var teikt, ka fiziska atkarība ir gandrīz zudusi. Vēl arī paralēli jāizmaina dzīves ritms un ikrīta-ikvakara dūma vietā darīt kaut ko citu.

 

Daži mēdz smēķēšanu aizvietot ar barošanos, alkohola pastiprinātu lietošanu, bet tas bieži vien noved pie smēķēšanas atsākšanas. It īpaši alkohols motivē atsākt, jo iedzerot visvairāk gribas uzpīpēt pirmos mēnešus pēc atmešanas.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Jāpiekrīt Mežavecim...Lai atmestu smēķēšanu,galvenais tiešām ir motivācija un gribasspēks(no pieredzes,bijušais pīpmanis ar 20+ gadu stāžu).Tā e-cigarete tiešām sū*s,salīdzinot ar parasto.Jēdzīgāk tad jau plāksteri-dārgāk,bet čakars mazāks;jeb tabletītes-vislētākais variants,bet nav provēts (šķiet "Tabex" saucās)...

Link to comment
Share on other sites

Paldies Lauraiss, posts ir par tēmu.

Par reāli darbojošos iekārtu arī gribu savākt info. Arī kur pirkt un kā sauc.

 

Rakstam vēl, bet tikai par tēmu lūdzu.

Labots - Jesus
Link to comment
Share on other sites

Oh, fck, tikko tikai sapratu, ka atmest centies. Nē, tad lai manis rakstītais paliek vēsturei, e-ciga nav atmešana. Iedomājies, pīpēt bez sliktajām blaknēm - vēl vairāk pazudīs motivācija atmest. Nafig, nepērc neko, beidz pīpēt un viss. E-ciga ir tiem, kas skaidri zin, ka nevēlas atmest, tikai pāriet jaunā kvalitātē un beigt mocīt plaušas.

Link to comment
Share on other sites

Kanibaals

PG ir propilēnglikols nevis glicerīns. Pārtikas piedeva un netoksisko antifrīzu sastāvdaļa.

Link to comment
Share on other sites

mazgāt , tīrīt, ladēt - es cenzēts visu to. kas man darīt nav ko? tad es labāk palieku pie sentēvu metodes. kaut nu jau divus mēnesus ar kapeikām neesmu pīpejis. neesmu atmetis , tikai pagaidām negribas. pieliku februārī tā mūli , ka dienas trīs neko negribējās, ēst un gulēt. ceturtā jau aizgāja sporta pēc, ja jau trīs pat neprasījās. pēc tam vispār - nekādu problēmu. interesanti , ka ar visu pīpēšanas stāžu (vismaz 25) nekad nav bijusi apņemšanas, pat doma atmest , bet tagad nevienu dienu neesmu izjutis nikotīna trūkumu. refleksi gan palikuši - reizēm eju pa iestaigātiem maršrutiem , un domaju - kur es? āā pīpēt, varam iet atpakaļ.

recepte: sameklējam dienas 4 brīvas, pieliekam mūli, bet tā kārtīgi un aizmirstam. vienkārši.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Pilnīgi piekrītu Lauraiss teiktajam,izņemot vienu lietu. No ārzemēm sūtīšana nav dārga. Es jau elektroniskās cigaretes lietoju aptuveni gadu un visu nepieciešamo sūtu no ārzemēm. Vietējie tirgotāji ir kautko ne to sapīpājušies un salikuši tāāāādas cenas, ka pāriet jebkāda vēlme atbalstīt vietējos. Uzcenojums ir no 300- 1000%! Ja es no ārzemēm sūtu DEKANG nikotīna šķidrumu,ar garšu un stiprumu kādu vēlos, tad man tas gala rezultātā izmaksā 70-80Ls litrā. Vietējie identisku e-šķidrumu tirgo pa 400-1000Ls litrā. Ir pat vel vietas kur mūsējie tirgo mazās cigarešu izmēra e cigas pa 30Ls?!?! Ārzemju lapās tādas maksā sākot no 4$ un ne vairāk par 8$. Tā ir cena ar visu sūtīšanu. Esmu atradis vairākas lapas,kur sūtīšana ir pa brīvu vai arī ļoti maza. Piemēram savu pirmo e cigu EGO-T pasūtiju no ārzemju lapastpa 36$. Vietējie tādu pašu tirgo pa 60Ls! Vienīgā atšķirība ir tā ka viņu uzlikuši savu logo. Tad vel vietējie ir skopi ar svarīgu info pie e-cigarešu aprakstiem: nav uzrādīts batarijas tilpums mah un tvaicētāja pretestība ohm, batarijas jauda. Jo ir svarīgi zināt cik batarija dod ārā vatus tie var būt 3.7v vai 3.3v vai 4.2v. Jo pēc šīs jaudas tiek piemeklēta tvaicētāja ohm daudzums. Jo mazāk batarija dod ārā,jo ir jālieto tvaicētājs ar mazāku pretestību.Kā arī batarijas savienojuma vītnes numurs. Viss izplatītākais ir 510. Uz šo vītni ir nopērkami viss dažādākā veida tvaicētāji.

Kā pirmo e-cigu es ieteiktu igādāties no EGO sērijas. Jo viņām ir liels batarijas tilpums, lidz pat 1100mah. Tas nozīmē ka batarija turēs stabili visu dienu. Un vel kas svarīgi , jums pavērsies iespēja lietot ntos veidus tvaicētājus pēc savas gaumes. Paši ego-t tvaicētāji neizceļas ar diezko labu reputāciju, jo viņi ir tādi dizgan cimperlīgi un arī bezgaršīgi salīdzinājumā ar cita veida tvaicētājiem. Vieni no populārākiem tvaicējājiem ir:

DC tank,

CE 3, CE4, CE5, CE6. Pēdējie divi CE sērijas clearomaizeri ir pārbūvējamie. Ja viņi izbeidzas, tad ir vienkārši pašam nomainīt spirāli(nichrome wire) un stiklauduma diegu(fiberglass wick). Tos viss labāk pirkt iekš ebay. Tādā veidā ir iespējams ietaupīt kaudzi naudas.

Viens no pēdējiem tvaicētājiem kas parādijies tirgū ir VIVI NOVA 2.1 . Šis arī ir pārbūvējams.

Ja ir interese uzināt vel vairāk par e-cigaretēm tad palasi pasaulē lielāko e-cigarešu forumu ECF. Es visu savām e cigām pērku te:

Www.vaporhawk.com

www.vaporbreak.com

www.dealextream.com

www.inaveraflavors.com

www.zainy.com (vai arī .net)

Šīs ir lapas kurās jūs atradīsiet visu vajadzīgo. Pirms kautko pērkat silti ieteiktu palasīt ECF forumu,jo tad sapratīsiet kas ir kas. Vel var skatīties youtubē atsauksmes. Vis objektīvākos apraksus un atsauksmes par e-cigām veic GRIMGREEN un P.SBusardo.

 

P.s. Gribēju vel piebilst,ka pasaulē ir ļoti dadz un dažāda veida e-cigaretes. Pagaidām e-cigarešu "bentlijs" ir PROVARI. Tā skaitās viss labākā,kvalitatīvākā un drošākā e-cigarete pasaulē. Protams cena arī ir ievērojama. ASV cenas ir sākot ar 150$. Eiropā tie varētu būt 150-200€ +.

Link to comment
Share on other sites

Vēl ģeniālāka ideja - nesmēķējot neko :)

ir iespējams ietaupīt kaudzi naudas
Labots - Mr.Līkrocis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Es gribētu sev pasūtīt no dealextreme pasakat, kas jāpērk līdzi kādu nikotīnu tur arī var nopirkt?

Link to comment
Share on other sites

Nu, ok, par tiem vatiem tā neskaidri uzrakstiju, tāpēc paskaidrošu sīkāk. Ir vairāku veidu EGO modeļu batarijas: 3,3v ,3,7v un 4,2v. Tām batarijām kuras dod ārā 3,3 un 3,7v ir elektroniski ierobežotas jaudas. Tas ir tāpēc, lai smēķējot būtu vienmērīgāks dūms, ja to tā var nosaukt. Un pie šīm jaudām ir jālieto tvaicētāji ar dažādām pretestībām. Pie 3,3v viss patīkamākais dūms ir no 1,5-1,8 ohm tvaicētājs. Pie 3.7v batarijas tas ir 1.8-2ohm. Bet pie 4,2v tie ir 2,5-2,8ohm. Tā batarija 4.2v (es runāju pa EGO modeli) nav elektroniski ierobežota un līdz ar pīpājot būs jūtams jaudas kritums batarijai.

Ir vel tāds EGO TWIST, tam jaudu var pats regulēt no 3.3-4.8v. Lētajiem ego twist modeļiem jauda ir no 3.3-4.2v. Domāju, ka tagad ir izskaidrots saprotami.

 

Iemet linku no dealextreem, lai var redzēt kādu tu domā pirkt.Tad pateikšu, ir vērts vai nav.

Labots - buxijs
Link to comment
Share on other sites

Es jau kādu gadu esmu pārgājis galvenokārt uz AirSmoke produkciju.

Galvenais izvēles kritērijs - veikaliņš minūtes attālumā no darba :)

AirSmoke nav lētākās vai labākās no visām elektroniskajām cigām, ko esmu mēģinājis, taču tās ir gana OK, lai neradītu vēlmi aktīvi sākt meklēt alternatīvas.

Starp citu, kas ir uzjautrinoši, AirSmoke cenas veikalos un interneta veikalā mēdz pat ļoti atšķirties.

Šiem piedāvājumā ir gan garšu ziņā ļoti forši kartridži (kas ir pamatīgi neērti lietošanā), gan lietošanā ērti, vidējas kvalitātes kartomaizeri.

Pāragrā nāvē mirušās bačas bez jebkādas stīvēšanās samainīja pa garantiju.

Un jā - lieku reizi apstiprināšu - tā manta ir forša kā smēķēšanas aizstājējs kamēr sēdi dzīvojamajā istabā pie TV vai kabinetā darbā, taču nekādi nav pilnvērtīgs sajūtas aizvietotājs un vēl jo vairāk - maz ticams, ka jebkādi palīdzēs atmest smēķēšanu pilnībā.

Link to comment
Share on other sites

Pamēģināju draņķi AIR Smoke. 3. dienā sāku just olimpijas apakšzemes stāvvietā činīšu smaku. Tāpat arī varēju saost kurš maršrutnieka šoveris smoļī, kurš nesmoļī. Pēc 3. nedēļām izmetu nafig. Tāda smaga sajūta plaušās bija. Da i vēl sajūta ka kapronu pīpēju. Bačura arī atņidzās. Nevarēju normālu dūmu uzvilkt. Visu laiku bija jālādē. Extra gadījumos izmantoju labaratorijas barokli ar settingiem ~ 4.5V spriegumu un ~1A strāvu. Tad labi eglarēja tik neērti piešķilt kotantku. Bija doma pielkt kādu štepseli no 2.4GHz antenām, bet pēc izmēriem nederēja neviens. Vardu sakot nu viņu nafig. A ja sāks vēl no ķinas draņķus sūtīt, kuros hz kādas ķimikālijas sagāž iekšā, tad vispār vāks. Ja pērk legāli, tad vismaz ir čeks un (teorētiski) var pakasīties veikalā. Vāru sakot atgriezos pie parastajiem smēķiem.

Link to comment
Share on other sites

Hm...diez kur ta tagad ir visi Air smoke slavinātāji un nepaskaidro kapēc JDat tā jutās??? Ja viņi klusē taka partizāni,lai klusē.

Nu labi,es pats paskaidrošu. Tur pie vainas nav airsmoke,ne nekvalitatīvs nikotīna šķidrums, pat ne valdība. Visus jokus taisa organisms. Organisms nav vel pieradis pie: intensīvā tvaika elpošanas, glicerīna un Pg(propilēna glikols). Un tad vel atsakās darboties garšas kārpiņas. Tad vel iekaist kakls. Smaguma sajūta plaušās,elpas trūkums, var just nepatīkamas sāpes plaušās. DIEMŽĒL, šie ir simptomi, kuri var rasties pāris nedēļas pēc e cigas lietošanas sākšanas. BET, tas viss ir pārejoši. Kādam tā var būt nedēļa,kādam mēnesis un kāds vispār neizjūt šos simptomus. KO DARĪT? Viss ir ļoti vienkārši! Jāsamazina uz laiku e cigas lietošana. Pa starpai papīpā parastās cigaretes. Kakla iekaisumu ārstē kā parasti. Ja nepatīkamas sajūta plaušās,tad iedzer kādu pretsāpju līdzekli. Vel var gadīties ka organismam nepatīk PG.Tad ir ietecams lietot nikotīna šķidrumu kur vairāk sastāvā ir VG(glicerīns). Man iekaisis kakls bija pāris nedēļas. Bet kad garšu kārpiņas atteicās strādāt,tad tā gan ir stulba sajūta,jo visam itkā garšu jūt, izņemot e cigai. Tad e ciga garšoja diezgan riebīgi. Bet pēc pāris nedēļām vis bija ok un organisms bija pielāgojies jaunajiem apstākļiem un vairāk nekas tāds neatkārtojās. Tas tā informācijai iesācējiem lai nenobīstas.

Link to comment
Share on other sites

varbūt šis sasirdzis un mamma nelaida uz skolu.

Link to comment
Share on other sites

Interesanti ka buxijs par manu veselību zin labāk ne kā es. Nu nu... Ka tik ne tā.

 

Es teiktu vienkārši: problēma ir tajā ka tiek pīpēts kaprns elektriskajā cigaretē vārda tiešajā nozīmē. Tā mačalka kurā iesūcija nikotīna un aromātu imitāciju tiešām kūst no tvaicētāja karstuma. Kamēr plns ar škdrumu tikmēr vēl tā. Bet ka ir 1/2 vai mazāk, tad pilnīgi jūtu plastmasas garšu. Secinājums: sūdīga konstrukcija tam visam, kā rezultātā paliek bīstams veselībai. Labāk pīpēt normālu cigareti nekā plastmasu.

Labots - JDat
Link to comment
Share on other sites

Ar vienu indi ārstēt citas indes iedarbību? Es teiktu, ka super "racionāli".

Ja nepatīkamas sajūta plaušās,tad iedzer kādu pretsāpju līdzekli.
Link to comment
Share on other sites

Tas ko tu lietoji bija kartomaizers. Ar tiem ir taka ar bitēm. Kāds darbojas labi un kāds vispār nav lietojams tevis nosaukto problēmu dēļ. Tāpēc labāki ir klearomaizeri. Piemēram kā CE4, CE5, CE6 vai arī Vivi nova. Īsāk sakot tvaicētāji bez pildijuma materiāla.

Link to comment
Share on other sites

Bļin!. Man tagad ka tādām apdolbītam Applefanātam jāskraida līdzi un jāseko katrai kartonmaizītei. Man uzdāvināja i miers. Pats pirku originālās figņas. Viss nāca no vienas un tās pašas vietas: t/c Olimpija.

 

Ja ir kā ar bitēm, tad kāda maarutkēc tiek tirgotas herņas ar kurām ir kā ar bitēm. Jābūt stabili, droži, najožno un serdito. Vārdu sakot kārtējā naudas slauktuve idiotiem tās el cigartes. Ļuļķē visu dienu a kaifa nekāda. Paņem normālu cigareti un ārā ieveld. Pavisam cits fīlings. Tas ir tāpat kā salīdzināt īstu sievieti ar gumijas lelli (teorētiski, jo praksē neesmu pēdējo mēģinājis).

Link to comment
Share on other sites

Labi teikts, kartonmaizītes! :D Tirgo viņas tāpēc ka viņi var labi uzvārīties, jo iepērk pa santīmiem,bet pārdod pa x latiem. Ārzemju lapās tos tirgo par 1$ vai vel lētāk. Bet tev savā ziņā ir taisnība, sava veida čakars ir ar tām e cigām. Ja ir pa švaks nikotīna šķidrums un slikts tvaicētājs tad patiešām var vilkt visu dienu un jēga nekāda. Vel ir dažādi faktori kas ietekmē to visu procesu. Ja tos nezina tad iznākums ir taka tev- slikta pieredze ar e cigām.

Link to comment
Share on other sites

Mani neinteresē faktori un čakarēšanas. Man vajag dūmu ievilkt. Daudz. Slikts/vājš nikotīns? Da i stiprākais ne galvā ne (atvainojiet) d..ā. Tā le cigarete ir viens vienīgs čakars. Nekas vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Latvijas valsts pamatlikuma ignoreesjana.

 

Mmmmmja. A pie mums demokrātija un vārda brīvība. Здаётся мне, ka Rafaļskim netiks klāt. Atliek pīpēt lētu, kaitīgu plastmasu. Dilemma - kā padarīt nekaitīgāku to, kas by default ir kaitīgs...

Link to comment
Share on other sites

Atkal panesies offtopiks.....

 

Būtu jauki ka pīpēšanas kaitīgumu, valdību un citas ar e-cigām nesaistītas lietas apspriest citos topikos. Kāds varētu patīrīt šo topiku...

 

Apskatīju buxijs piedāvātās lapas. Piedāvājums ir tik liels ka apjuku...

 

Vai kāds no e-cigas lietotājiem varētu palīdzēt izvēlēties ko ņemt?

Kuru sākuma komplektu viņš tagad ņemtu? Vai neņemtu komplektu un savāktu cīgu pa daļām? Negribu iegrābties un nopirkt ko nekvalitatīvu. Gribētu uzpildāmu un labojamu.

Kā tur ir ar šķidrumiem? Vai ķīniešu sākuma komplektos kartridži ir pilni vai šķidrums uzreiz jāpērk? GRIMGREEN savā video apskatā teica ka ķīniešu šķidrumi esot tā - so so. Domāju ka LV pērkot būs tie paši ķīniešu, tik ar uzcenojumu. Tad kur pirkt?

Link to comment
Share on other sites

ronalds_, ja buxijs nevālētu standarta fufeli (citi produkti sūdi, savs vislabākais) ar kaudzi aplamībām savos izteikumos, tad tāds cepiens nebūtu. Nevajag mums pilnīgu greizu, es pat teiktu, dzīvībai kaitīgu viedokli, kur pret kakla sāpēm iedzert pretsāpju līdzekli, tā vietā, lai dotos pie ārsta. Arī to gricerīnu ietekmi uz organismu neviens īsti nav pārbaudījis. Noteikti darvas kaitīgumu nepārsniedz, bet ne jau tādā līmenī, ka varēs smoļīt bērnu klātbūtnē.

 

DL, esmu tagad Čaks :)

 

P.S. Man viens komplekts mētājās mājās, tikai aķis izskatās miris, lai gan pīpējis biju labi ja dažas nedēļas. Kur tur viņu izdevīgums?

Labots - Mr.Līkrocis
Link to comment
Share on other sites

Glicerīns ir daudzu jo daudzu produktu sastāvā - tā ir atļauta e-viela un par viņu kaitīgumu nekas nav dzirdēts. (http://www.evielas.lv/lv/vielas/215) Pēc ķīmiskās formulas līdzīgs cukuram un garša arī saldena, ja kas. Bet par tā "labuma" kas nāk līdzi nikotīnam parastajās cīgās kaitīgumu gan neviens saprātīgs cilvēks nešaubās! Un par pasīvās smēķēšanas kaitīgumu - jebkuros dūmos ir pat ļoti daudz kaitīgu vielu! Tad jau iznāk ka bērnu klātbūtnē nevar kurināt ugunskurus un darbināt jebkuru iekšdedzes dzinēju - tur kaitīgo vielu izdalās nesalīdzināmi vairāk kā pīpējot .

Bet ne par šo ir stāsts!

 

Autors jautāja par e- cigu un tikai buxijs un Lauraiss atbildēja pa tēmu.... Par ilgmūžību un dūma kvalitāti - kā redzu pēc atsauksmēm, dažiem viss notiek, bet dažiem nē. Tāpēc gribās uzzināt ko ir vērts pamēģināt un no kuriem izstrādājumiem labāk turēties pa gabalu. Mr.Līkrocis, tad uzraksti kādā komplektā esi vīlies lai arī citi neviltos!

Link to comment
Share on other sites

Es neko nepārdodu un neko neizplatu. Tikai dalos savā pieredzē saistībā ar e cigām. Ja es reklamētu tikai viena ražotāja produktu un pārējos noliktu,tad pārmetumi būtu vietā. Tās interneta lapas kas ir uzrādītas nav viena ražotāja lapas, tās ir dažādas un par pieņemamām cenām. Vienīgais ko noliku un nolikšu ir mazās cigaretes izmēra e cigas.

Link to comment
Share on other sites

serioussam909
Ja nepatīkamas sajūta plaušās,tad iedzer kādu pretsāpju līdzekli.

Pareizāk nebūtu vienkārši nepīpēt to draņķi?

 

trīs zilie vaļi uz kuriem balstās latvijas ekonomika

Kontrabandas degviela, šņabis & cīgas no ruslandes ļoti balsta LV ekonomiku :D

Labots - serioussam909
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
redpepper007

e-cīgas ir fufelis, tiešām nav vērts nemaz pirkt; elpo kaut kādus tvaikus, kas, iespējams, ir vēl kaitīgāki par parasto tabaku

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

ECF forumā uzgāju ļoti interesantu rakstu par Eiropas savienības melno pusi. Stāsts ir par smēķēšanas alternatīvām, kur EU atbalsta nevis tos kuri ir viss efektīvākie un labākie, bet gan tos kuriem ir vairāk naudas. Eiropas Savienība un Big Pharma: Stāsts par korporatīvo lobēšanu.

Tas arī izskaidro tik pretrunīgo informāciju par elektronisko cigarešu ietekmi uz veselību internetā un arī valsts mērogā,pat pasaules mērogā.Tālāk lasiet paši...

 

http://www.thecommen...porate lobbying

Labots - buxijs
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Tuvojas svētki un plānoju tuvam pīpmanim uzdāvināt tādu kā ieskatu elektronisko cigarešu pasaulē. Kas zin, varbūt ir pat veselīgāk.

Vai 10-15 latos kas jēdzīgs ir iegādājams tuvāko dienu laikā? (Ebay nederēs)

Labots - itanium
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

uz vietas šādā summā noteikti neko normālu nedabūsi, vismaz x2. No Āzijass gan var labu ego-T komplektu nopirkt par nepilniem 15 Ls...

Labots - ozis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ja gribi sabojāt pirmo priekštatu pa e-cigareti, tad pērc. Pa tādu cenu šeit puslīdz normālu nedabūsi.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Paraksties pret Pasaules Veselības Organizācijas (WHO) nodomu EU aizliegt elektroniskās cigaretes!
Tas neattiecas tikai uz elektroniskajām cigaretēm vien. Arī snuss lietotāji būs nākamie kam WHO ķersies klāt.Jo runa ir par alternatīvām parastajām cigaretēm.

http://www.avaaz.org/en/petition/No_ban_on_electronic_smoking/?cSuItdb

Labots - buxijs
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...