Jump to content

Par Nokia E5


vvv
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Vēlos nopirkt jaunu tālruni. Papētīju pašreizējo tālruņu piedāvājumu LMT veikalos, sapratu, ka klasisko, ne skārienjūtīgo viedtelefonu ēra beidzas. Gribu viedtelefonu, pašlaik lietoju Nokia E52, bet tas man jau ir gandrīz nokalpojis. Tad, lūk, attapos, ka nekā ar ko aizvietot pašreizējo tālruni piedāvājumā nav. Tikai vēl Nokia E5 palicis. Tam gan ir qwerty tastūra, bet tas labi. Veikalā pārdevējs teica, ka arī šis modelis vairs tikai atlikumos, drīz var arī beigties. Vēl ir Nokia E6, bet to man negribas dēļ skārienekrāna.

Jautājums. Kāda būtu lietotāju pieredze ar Nokia E5? Kāda ir akumulatora darbība (papētīju, ka šim ir tikai 1200 mAh pret E52 1500 mAh)? Vai nav kādi mīnusi, ar kuriem jāsamierinās lietojot? Vārdu sakot, gaidu jūsu ieteikumus.

Paldies

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Baigi jau nu novecojis modelis. Ko tu vispār no "viedtālruņa" gribi sagaidīt? Kādas funkcijas?

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā bēda, ka nekā jaunāka, nenovecojuša kopš E52 nav bijis. E5, laikam, vispār ir pēdējais, kas ir iznācis, no Nokias ne skārienjūtīgajiem smartfoniem.

Viedtālrunis galvenokārt dēļ ērtās e-pastu lietošanas. Tas, ka ir multitaskings. Tāpat pa retam izmantoju navigāciju - reti, bet noder tā, ka bez tās telefonu negribas. Diemžēl jaunākiem Nokia modeļiem bez skārienekrāna, navigācijas nav. Un galvenais, protams, tālrunis ir priekš zvanīšanas, kam visērtāk, pēc manām domām, der pogu telefons. Ir daudziem paziņām skārienjūtīgie telefoni, esmu paspaidījis, nepatika, un visiem viens - baterija netur tik labi.

Link to comment
Share on other sites

tev tas skārienjūtīgais ekrāns traucē? Neesmu eksperts, bet manuprāt tak E6 var izmantot arī nebakstot ar pirkstu ekrānā. Viņam ir arī pogas. Ja tas ir psiholoģiskā aspekta jautājums, tad savādāk. Ja nē, tad es nedomātu par ekrānu un ņemtu E6, jo aparātam tomēr vairāk operatīvā atmiņa, labāks procis un ekrāna izšķirtspēja.

Link to comment
Share on other sites

Par E6 lasīju, ka baterija viņam sliktāk notur nekā E52. Laikam tieši dēļa skārienekrāna. Un E6 ar vairs nav tāds pierastais simbiānis. Zākā to E6 internetā daudzi tieši dēļ interfeisa. Un vēl, ja man tas skārienekrāns neinteresē, kaut kā negribas liekus vairāk kā Ls 100 samaksāt, es domāju, ekrāns tajā E6 izsauc to cenas starpību pirmām kārtām.

Dārgie forumieši, gribētos kaut ko par to E5 dzirdēt. +, - ...

Link to comment
Share on other sites

Ņemtu jau arī, bet LMT piedāvājumā vairs nav. Beigušies uz neatgriešanos. Pirkt par pilnu naudu, tad vēl varētu pameklēt citur, bet tomēr labprātāk izmantoju LMT mazcenas-nomaksas telefonu pakalpojumu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...