Jump to content

IGO Primo atjaunošana


lipka
 Share

Recommended Posts

Tiek lietota navigācija "Digiline"M5105 ar novecojušu (8.5.9.142948 no 11 maija 2010 gada) programmu un ka nu tā,tad palasot gan mūsu,gan krievu forumus,sadūšojos to nomainīt pret jaunāku (P2.0 no 7.01.2012).Lai gan krieviska,bet rezolūcija un pārējie dati sakrīt.Instalāciju veicu šādi: ieslēgtu navigāciju savienoju ar kompi,kur uzreiz parādījās mape "Primo",izdzēsu to un tās vietā iekopēju jauno Primo.Tālāk ir neskaidrība,jo spiežot uz -Navigation-parādās uzraksts Please set Navigation Path.Caur Setting paņemu Navi path kur atkal es varu apstiprināt uzrakstu: \ResidentFlash\Primo\Primo.exe un izstaigāt šīs 3 mapes ar ko arī lieta beidzas un esmu kā tupikā.Mēģināju uz kompja palaist Primo.exe,bet uzlec logs ar uzrakstu F:\Primo\Primo.exe is not a valid Win32 application.Ko tas varētu nozīmēt?

Link to comment
Share on other sites

Principā pārliecinies vai "file path" ir pareizs. un uz windows tai exe nav jāveras vaļā.

Link to comment
Share on other sites

wellstar

Principa ir drusku neskaidrība, ko gribēji teikt ar šo

kur atkal es varu apstiprināt uzrakstu: \ResidentFlash\Primo\Primo.exe un izstaigāt šīs 3 mapes ar ko arī lieta beidzas

Reāli Tev ir nepieciešama mape kurā ir Primo.exe fails. Tas var saukties kaut vai Primo2.exe, jo ar šo darbību Tu norādi startējamo aplikaciju.

Ja neesi ticis gala uzmet PM, mēginasim līdzēt;)

Labots - wellstar
Link to comment
Share on other sites

Primo.exe fails atrodas tajā pašā Primo mapē.Vēl te palasījos pa forumiem un tur tiek pieminēts,ka jābūt pareizam sys.txt failam.Atradu kādus 3 variantus no kuriem viens derēja un navigācija palaidās.Jāpiezīmē,ka vecais oriģinālais sys.txt fails šai versijai nederēja,kas arī mani maldināja.Tagad esmu pieķēries pie kartēm.Novilku dažas kartes no 4PDA lapas,atzipoju un tur tie faili ir ar : txt;xml;vol;bin paplašinājumu,bet man vajag ar fbl;ftr vai fpa un ir 3 mapes: map;map NT un map_OT.Kurā būtu jāliek?

Link to comment
Share on other sites

wellstar

Ja jau novilki kartes, tad palasi arī forumu - reāli kartes ir ar *.FBL paplašinājumu.

*.FTR - Truck Info

*.FPA - Point Addressing

 

 

Reāla palīdzība ir 4pna.com forumā (RU), tur ir arī kartes!!

Link to comment
Share on other sites

Paldies,paskatīšu,tur es arī jaunāko softu novilku.Tur tikai tā lejupielāde velkas gana ilgi.

 

Uzliku LV un LT kartes,bet vēl gribētos,ka maršrutu runātu latviski.Nekur neatrodu tādu iespēju tikt pie latviešu balls teksta.

Link to comment
Share on other sites

Paskatījos,palasīju,bet nekur neredzu,ka piedāvātu latviešu VOICE.Man gan VOICE mapē stāv iekopēti 2 LV faili no vecās versijas,bet navigācijā es viņus neredzu.Varbūt tie domāti tieši tai vecajai versijai.

Link to comment
Share on other sites

Ja pareizi atceros, tad parastā iGo un Primo faili ir savietojami. Gluži tāpat kā Windows(jaunakais atpazīst vecāku, bet ne otrādi).

Uzstādījumos mēģināji mainīt maršrutēšanas valodu?

Link to comment
Share on other sites

Sameklē internetā failus Voice_Lva-m1-lua.zip un Voice_Lva-f1-lua.zip.

iGO Primo v2.0 (9.6.2.209584) vairs neder vecie IGO8 (iGO primo v1.1 (8.5.11.168090)) balss faili.

Labots - Firza
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Lai atjauninātu tikai pašu softu, pietiktu ja pārkopētu tikai pašu exe failu un laikam data.zip failu.

Link to comment
Share on other sites

Vairāk ir darīšana ar sat dekoderu pārprogrammēšanu un iedomājos,ka navigācijas arī tāpat līdzīgi programmējas,bet izrādās,ka te ir darīšana tikai ar mappītēm un to mainīšanu caur copy/paste.Vēl te atradu,ka valoda ir atkarīga arī no skina.Un vēl mūlsina tas,ka ar vienu pareizu mapi vai failu nepietiek,ir jābūt pareiziem failiem,mapēm vairākās vietās un gan jau,ka arī sys failā ir jābūt pareizām rindiņām.4pda forums ir ļoti labs un plašs,ka nevar visu aptvert un daudz kas nav saprotams idejiski. Vēl pajautāšu,vai eksistē latvijas karte,kur uzrādītu nelielu apdzīvotu vietu māju nosaukumus?

Link to comment
Share on other sites

Arī navigatoriem var pāršūt firmware, kaut arī tam nav tik lielas jēgas kā SAT uztvērējiem, jo navigatora OS ir nodalīta no navigācijas programmām. Jēga pāršūt ir tad, ja navigatoram kaut kas ģlučī, vai vispār nedarbojas, bet sakarā ar lielo navigatoru dzelžu dažādību, neko vairāk kā tieši tāda paša navigatora firmware tur neiešūsi.

 

Kartes ar lauku māju nosakumiem, priekš navigatoriem nav manītas. Teorētiki, lauku māju adreses varētu būt kādās topo kartēs, bet, ja tās ir taisītas no vecajām padojumu laika armijas rastra topo kartēm, tad šā vai tā māju nosaukumi tur nebūs noindeksēti.

Link to comment
Share on other sites

Par smalkākām kartēm žēl,bet tas tā.Nupat novilku un uzliku LV Voice failus,skaņa parādījās,tad vēl tur pat skinu,exe,data.zip un vēl kaut kādus,salādēju pa mapēm un tagad negrib atrast pavadoni.Vai tas varētu būt no tā,ka faili ir ņemti no 9.2.0.191493 versijas,bet navigācijā Primo ir 9.6.2.209584 versijas daļa mapes un faili?

 

Tagad velku lejā 9.2.0.191493 versiju,uzlikšu visu pilnībā,tad redzēs.

Link to comment
Share on other sites

Pirms izdzēsi iepriekšējo navigācijas versiju, vajadzēja uztaisīt tās kopiju vai vismaz sys.txt faila kopiju.

Visticamāk neatrod pavadoņus tādēļ, ka defaultajā sys.txt failā ir norādīts cits COM ports nevis tāds, kāds atbilst Tavai iekārtai, pie kura slēgties klāt GPS uztvērejam. Igo uzstādījumos atrodi gps sadaļu un uzliec automātisku gps ierīces sameklēšanu ;)

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tas joks,ka pirms pāršūšanas visu Primo mapi saglabāju kompī un vecais sys fails nelaidās vispār vaļā,ar trešo variantu tik izdevās.Arī tad kad palaidu Navi,tad uz ekrāna katreiz uzmetās uzraksts (Unsupported voice,please see the log.)Arī pirmo reizi startējoties nebija nekādas informācijas par to,ka versija ir licensēta un vēl kaut kādi apstiprinājumi un informācijas par navigācijas darbību,ko es novēroju uz beidzamās liktās versijas.Beigās paliku pie 9.6.2.209584 versijas tik ieliekot LV valodu un jaunāku karti.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Veči kur var dabūt to latviešu lang failu priekš Igo Primo? Un kā interfeisu nolatviskot?

Link to comment
Share on other sites

Tu domā softa valodu vai runājamo?

Link to comment
Share on other sites

Balsis, iekopē mapē VOICE

https://failiem.lv/u/7645jjyz


Softa valoda var nomainīt:

Navigācijas menu - More - Program Setings - Regional - un izvelies valodu.

Link to comment
Share on other sites

Tā... content/lang arhīvs pareizais. Voice - unsupported. Primo versija 9.6.29 Atradu, kas der.

Labots - Kitai
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...