ArnisS Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Labdien! Tātad ir pienācis laiks mainīt dzelžus.... Atstāts tiks PSU 400w, HDD(sata3) un videokarte(hd2400pro 256mb 64bit(PCI-express)) Vajag jaunu RAM, CPU un mātesplatni. šo esmu savācis: http://www.Komplektāciju detaļu uzskaitījumam ar vai bez cenām jābūt pašā tēmā - aizliegtas saites uz internetveikalu groziem=q1ZKL8qvKlayqlYyNTYzsAAxirMTM0uAQoa1Okqm5pYmJpiCFubmqIK1tQA%3D Budžets ir 100ls, tajā ko es savācu ir 119ls, nu tas ir maksimuma maksimums ja es izspiežu pēdējo kapeiku no sava maka. Kam dator tiks lietots? Lai cik tas dīvaini nešķistu tad uz viņa tiks spēlētās spēles.. teiksim(NBA 2k12, LOL, CSS, NFSU2) Nu vārdsakot Mass effect 3 arī tiks testēts jo ME2 gājā diezgan spēlejami. OS būs Win7 64bit. Tāpēc derētu 4 gb ram(ddr3)(īpaši vairāk šobrīd nevajag), gribētu sata3 atbalstu lai HDD varētu pa pilno izmantot(šobrīd sēž uz sata2 porta), un procesors... gribētos jau 4 kodolus(nevis Intel I variantus ar diviem kodoliem un 4 treadiem) P.S. neesmu sen pircis Cpu,bet viņiem tak nāk līdzi defaultais dzesētājs??? ja nenāk tad arī tādu vajadzētu, jo vecais ir no Socket 775... Lūdzu iesakiet ko piemērotāku/lētāku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guncha Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Radiators un propelleris nāk līdzi Tevis izvēlētajam procim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArnisS Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 O vismaz tas skaidrs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Nu i velti. intel divkodolu CPU, pat bez pavedieniem, tieši spēlēs ir ātrāki par tevis nosauktu 4kodolu AMD "monstru". No rama pa 18 ls arī nav nekādas jēgas. intel pentium g850, jebkura LGA 1155 plate(no sata 3 arī īsti jēgas nav) un lētākos 2*2gb ramus (14ls) no 1a.lv sanāk uz latiem ~90. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaPaKaH Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 (edited) Ja gribas spelet spelites, tad ieteicu panjems shadu variantu un uz atlikushiem 30Ls nopirkt videokarti. Second-hand tirguu par tadu naudu var pat HD4850 atrast. Neizmantojot SSD, SATA3 nav aktuals. Edited March 7, 2012 by TaPaKaH 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArnisS Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 par 1a.lv vispār biju aizmirsis.. Paldies par ieteikumiem, skatīšos un domāšu tālāk, tikai kkā negribas to Celeronu ņemt(a varbūt stereotips ir maldīgs).... par pentiumu vel padomāt varētu... šobrīd CPU ir kkads pentium DC @1.6 ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 http://www.easycom.com.ua/cpu/intel_celeron_g530/ Izskatās ka g850 spēlēm ir vidēji 30% ātrāks, bet arī 2x dārgāks. Protams, ja 100ls ir limits un nedaudz velāk negrasies mainīt vga, tad celerons g530 + normāla lietota VGA(4850,4870), pārdodot vēl veco, ir labāks risinājums. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArnisS Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 http://www.easycom.c...l_celeron_g530/ Izskatās ka g850 spēlēm ir vidēji 30% ātrāks, bet arī 2x dārgāks. Protams, ja 100ls ir limits un nedaudz velāk negrasies mainīt vga, tad celerons g530 + normāla lietota VGA(4850,4870), pārdodot vēl veco, ir labāks risinājums. Paldies noderīga informācija.. uz laptopa man ir celeron DC t3000 @1.8 ghz un ja godīgi strādā kā darba zirgs.... doma par videokarti zib jau vairākus mēnešus bet šobrīd nevaru atļauties .. ar vienu aci skatos uz šito.. http://www.dateks.lv/cenas/25/58046_sapphire_radeon_hd6670_1gb_gddr5.php taču apzinos ka pašreizēja komplektacija 2gb ram(ddr2) un 6 gadus vecs pentiums DC pēc nomaiņas prasās vairāk un videokarti tad kka jau varētu varbūt vēlak mainīt.... es esmu students un 100ls sapelniju pa gadijuma darbiem... ja būs vēl darbi tad krāšu un ņemšu kadu jaunāku video karti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Da nekrāj sūdiem naudu, ar taviem 100 ls pietiks, lai varētu pageimot gana jauki, neaizmirstot par dzīvi. Karti tik lietotu skaties. Eozā viens 4870 nesen pa 38 ls notirgoja, kas ir ~5770 līmenī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potato Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Man šobrīd ir g530 ar 4gb ram un HD6670. Uz 1920x1080 BF3 nav spēlējams, bet uz mazākām izšķirdspējām iet +/- jebkura spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArnisS Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 Nu re kā... daudz noderīgas informācijas ieguvu šeit... BF3 īsti nav manā gaumē bet nja ieskats par aptuveno dzelžu izvēli ir gūts.... Paldies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts