Jump to content

Kārtējā Viasat nekaunība!


Lameriz
 Share

Recommended Posts

Ja kāds nav vēl pamanijis, tad no vakardienas Viasat Premiere līgas futbola kanāls rādīs tikai atkārtojumus spēlēm! Jamaksā 3ls mēnesi, lai skatītos čempionātu atkārtojumā, tā jau ir vienkārši ņirgāšanās! No visām reklāmām tāds vārds kā tiešraide arī ir izņemts. Pirms 3 mēnešiem atslēdza visus 5 Premjerlīgas xtra kanālus, tad tagad jau praktiski visu atslēdz, diez cik premjerlīga samaksāja, lai ieslēgtu šādu eksluzīvu iespēju Baltijas valstīm neredzēt tiešraides!

Link to comment
Share on other sites

Guest biivers

Lameriz

Oficiālas vēstules copy&paste ko sūtīji viņiem + atbildi!

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Lameriz, visticamāk tika piegriezts skābeklis, jo daudzi cilvēki UK bija iepirkuši Baltijas Viasata (tātad arī Latvijas) kastes ar subscription, jo vidēji pa 15 mārciņām mēnesī skatīties EPL - tas tiešām ir lēti (SKY jāmaksā 50-60 mārciņas ar Sky Sports paketi), tā kā jā, iespējams EPL nedaudz pagruzīja nervus skandināviem. Protams, tikai minējums un mana versija, bet visai reāla, jo UK pubu īpašnieki tur sākuši dārgā SKY vietā savos krogos likt kastes ar citām ārzemju paketēm, tādējādi iespējams ietaupīt. EPL un SKY tas protams nepatīk, bet ES robežās tas esot atļauts (tāds bija lēmums pirms dažām nedēļām, kurā kroga īpašniece vinnēja, izmantoja savā krogā grieķu NOVA paketi, kura rādīja EPL spēles - arī ar angļu celiņu).

Labots - Dexs
Link to comment
Share on other sites

Lameriz
(labots)

Tā kā pats uz UK jau pāri simtam dekoderus aizsūtiju, šis ir tāds mazais pasaules gals. Šis jau principā bija vienīgais veids, kā apturēt to biznesu, jo kontrakts jau viņiem ir uz ntajiem gadiem, bet par tiešraidēm acīmredzot nekas kontraktā nav minēts un pašiem skandināviem jau visu joprojām rāda tā kā mazais baltijas valstu viasat bija tas, ko EPL atļāva smuki paņemt no aizmugures.

un cik zinu EPL ar Mr.Rūpertu priekšgalā arī Novai uzbruka, bet mazliet savādāk, precīzāk sakot noņēma to angļu celiņu, bet Viasat bija vislielākā prioritāte jo bija pat atsevišķi 5 PL xtra kanāli, kas nebija nevienam, pat ne SKY un SKY UK 60 mārciņas ir tikai privātpersonām nevis pubiem un publiskām vietām...

Labots - Lameriz
Link to comment
Share on other sites

Volters
(labots)

Iemetīšu es arī vienu akmeni Viasata logā :mad: Konkrēti - saistībā ar latviešu kanāliem, kuri sākas un beidzas, kad grib, bet tikai ne pēc reālā laika un EPG. Vienmēr kaut kādas mistiskas nobīdes! :dance:

Ja reiz raidījumam jāsākas, piemēram, plkst. 21:00 tad 21:00, nevis kaut kādas 5 vai pat 7 minūtes vēlāk!!! Nu kā šitā var čakarēt!? Visbiežāk tieši TV3 dzīvo pēc saviem sētas mietiem. Kā es varu korekti izmantot Viasata slaveno tuneri ar ieraksta funkciju, ja paši laiž lažu jau ēterā!? :fie:

 

P.S.

EPG reizēm stāsta, ka iet jau nākamais raidījums, kamēr vecais vēl nav beidzies. EPG vismaz sakrīt ar reālo pulksteņa laiku, bet ēters - atpaliek!

Labots - IpMan
Link to comment
Share on other sites

mafijs
(labots)

Ir ir tāda lieta, kādreiz nobīdes bija pat +30 min !!! LNT, kad rādija tās fabrikas un tamlīdzīgus "šovus"

Pa dienu vēl daudz maz laikā, bet vakaros iet pēc sētas mietiem. Ja raksta pēc EPG, tad beigas praktiski vienmēr tiek norautas 2 - 5 min.

Labots - mafijs
Link to comment
Share on other sites

Raidījumu nebeigšanās EPG paredzētajā laikā nav jau tikai ar LV programmām, piemēram, RAI šovi arī var beigties gan vēlāk, gan ātrāk par norādīto, jālieto priekš tam uztvērējā domātā iespēja iestatīt papildus minūtes ierakstam pirms/pēc EPG norādītā laika, tad nekas nebūs palaists garām.

Link to comment
Share on other sites

mafijs

Tā jau arī tiek darits. 5 min ātrāk sākt un 10 min vēlāk apturēt ierakstu.

Link to comment
Share on other sites

Pirkss

EPG ir vēlamais, kas ne vienmēr atbilst realitātei.

Ne jau Viasats to EPG raksta, viņi to tikai pārraida. Kādu iedeva tāds arī iet gaisā.

Apmēram tāpat kā "avīze neatbild par to vai tajā nopublicētā TV programma tiks ievērota no TV kanāla puses".

EPG jau netiek dinamiski apdeitots, ja kaut kas pēkšņi mainās... pagaidām vēl ne.

Nu un LV kanāliem jāpierod, ka laikā sākas tikai ziņas 20:00 un arī tās ne vienmēr :)

Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Nu, kad bija VHS ar uzdevumu ierakstīt no tikiem līdz tikiem tas bija pie kājas.

 

Bet tagad, kad ierakstu jāprogrammē pēc EPG tas reāli traucē.

 

Šitas varētu būt tās radio-tēvēpadomes kompetencē.

Link to comment
Share on other sites

Aigarsclp

Es parasti lieku 15 minūšu rezervi pirms un pēc paredzētā laika uin parasti ierakstās viss. Sen, sen atpakaļ liku 10 minūšu rezervi un tad bija par maz.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Canal Digital ir 3 PL HD kanāli. Tāpat NTV+ Sport1 HD rāda daudz spēļu. Nākamgad NTV+ atkal rādīs EPL, tas nozīmē varēsi redzēt visas spēles. A par Viasat. A ko var gribēt par 13 Ls?

Link to comment
Share on other sites

 

A ko var gribēt par 13 Ls?

-----------------

Lietderīgi izmantoti TV, 13,- mēnesī, nav maz... :) 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...