Jump to content

Samsung wave pēc nenozīmīga kritiena vairs nerāda bildi.


Recommended Posts

Tātad problēma sekojoša, pirms pāris dienām gadījās nomest savu SAMSUNG Wave 1 no augstuma kurš nepārsniedz 40cm. Pēc kritiena ekrāns vairs neiedegās respektīvi stāv melns. Mēģināju vilkt ārā bateriju likt atpakaļ un konstatēju, ka iekša viņš ieslēdzās bet neko redzēt nevar. Pēc kritiena mēgināju arī zvanīt uz viņu viss darbojas, bet dīvainā kārtā pacelt klausuli neizdodās :( vienīgi nolikt. Kārtīgi izpētīju pašu displeju, cik nu varu redzēt, izskatās, ka nekādu plaisu vai bojājumu uz paša ekrāna nav, touch strādā, jo pēc atmiņas atceroties kur apmēram izlec izslēgšanas logs es varēju telefonu pat izslēgt.

Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu lietu kādos citos telefonos vai ir kads cits ieteikums? Negribās ticēt, ka tik nenozīmīga kritiena rezultātā ir nobeidzies displejs :(

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Negribas dzīt izmisumā , bet mūsdienās elektroniku bieži vien taisa uz tādiem puņķiem . Garantija ir ? Varbūt palaimējas un neatsaka . Ja beigts nav displejs , tad tikpat labi kāds kontaksts vaļā atnācis , vai vēl kaut kas . Tā ka visdrošākais ceļš būtu caur kādu servisa centru .

Link to comment
Share on other sites

Punkji ne punkji , bet teevocis Meerfijs nesnauzh ... ir redzeeti sadauziiti arii "trieciendroshie" , piemeeram JCB/Sonim.. :)

 

dotajaa situaacijaa - sists displejs. ( sists AMOLED nekad nespiidees , bildi neraadiis utt - tehniska iipatniiba )

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...