Jump to content

Kā darbojas Opel Astra durvju atslēgas?


Segliņš
 Share

Recommended Posts

Vēletos noskaidrot vai Opel Astra Caravan (1996.g)durvju atslēgu elektriskajā ķēdē ir arī drošinātājs.Un,ja ir tad kurš tas ir.Ideja ir tāda,ka gribētu lai varētu durvis aizslēgt/atslēgt manuāli nevis ar centrālo atslēgu,jo lielajā salā man bija problēmas,un tikai pie atvienota akumulātora atslēgas darbojās nomāli.Tāpēc gribu mēģināt ziemas apstākļos iztikt bez centrālās atslēgas priekšrocībām.Kādi būtu viedokļi?Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Ja drošinātāju panelim uz vāciņa nav nekur rakstīts par centrālo atslēgu, tad tai ir kopējs drošinātājs ar vēl ko citu (kā tas ir parasti). Līdz ar to vienu pašu centrālo atslēgu tik vienkārši neatslēgsi.

Un kā saka - vai ta googlē bans?! http://www.google.lv/search?q=opel+astra+fuse+block&hl=lv&client=firefox-a&hs=YEZ&rls=org.mozilla:lv:official&prmd=imvnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Mk07T5fBCIXWsgaToYyRBw&ved=0CC0QsAQ&biw=1227&bih=733

Link to comment
Share on other sites

to ju

Paldies par saiti.Visticamāk jau,laikam, būs kāds kopējs drošinātājs.Ar informāciju,kuru vajadzētu,kā parasti,ir nabadzīgi,toties vari apskatīt kāds izskatās pelnu trauks un kā to lietot.Tas nu tā,taču ar autiņu man ir pat ļoti laimējies.

to Arnis2002

Jāpagaida mazliet siltāks laiks un jāmēģina to releju sameklēt.No savas ieceres negribu atteikties,jo tā centr.atslēga man vairāk traucē,nekā ko dod.It īpaši,ja esmu viens nevajadzīgi klakšķinu visas piecas durvis,un, kā jau teicu, lielajā aukstumā vispār nedarbojās.

Link to comment
Share on other sites

Rūpnīcas Lietotāja manuāli ir aprakstīti visi drošinātaji ...... un kur tos atrast..... Astra parasti ir problemas ar atslēgam ja neievēro apkopes punktu visu durvju mehānismu eļļošana katrus 15000 km vai vismaz reizi gadā .... par ko daudzi lietotaji aizmirst un pēc tam sākās problēmas aizsalst durvis, nenostrādā, tapat viens otrs aizmirst tādu lietu kā talvadības pults baterijas ir mainamas reizi gadā, ja vēlās lai durvju noslēgšana nostrādā vienmēr ....

Link to comment
Share on other sites

Ir jau kaut kas aprakstīts,bet ir cita probļema - man ar to vācu valodu ir tā,ne visai.Ir vajadzīga tehnisko datu vārdnīca,jo ar labu parasto izpalīdzēties var pavisam maz.Vēl mazāk Googles tulkotājā.

Kas attiecas uz eļļošanu,tad es katru gadu tās apstrādāju,taču šoreiz ir,acīmredzot.kaut kas cits.Jo,piemēram,pie apm. -6* tās darbojas.Ja tās būtu sasalušas,tad pie -6 tās nevarētu atkust.Un vēl.Par cik darbojās tikai vienas manas durvis,tad,kāda tur problēma, - pārējām no iekšpuses pavelku tās aizdares uz augšu un kārtībā, bet nekā.Kamēr klemmes ir uz akm.,tās knopes pacelt nevar.Tāpēc arī es tā esmu uzēdies uz to centrālo atslēgu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...