Jump to content

Atsauksmes par mūsu drošības instancēm


Arcane
 Share

Recommended Posts

Piekriitu ka muljkjiigi runaat par sho teemu IT forumaa bet tomeer sheit apgrozas plashs cilveeku loks un daudziem ir negatiiva pieredze ar policiju taapeec nebuut tik traki nav. Lieta taada ka ir pamatotas aizdomas ka dazhi cilveeki perina kautko ljoti nelabu kas velk uz kriminaalo un taapeec droshiibas iestaadeem buutu tas jaazin bet muusu pusee ir bijushi gadiijumi kad policija neko nedara bez pieraadiijumiem, stiepj gumiju vai arii atsevishkjos gadiijumos pat pa kluso informaacijas sniedzeeju "apciemo" un "parunaajas" lai vairs par to neintereseejas taapeec pagruuti izlemt vai informeet vinjus vai pa kluso vaakt pieraadiijumus pasham. Vienkaarshi interesee forumieshu pieredze shaados gadiijumos pirms izlemt vai veersties peec paliidziibas vai meegjinaat kautkaa citaadi probleemu risinaat..siikaak detaljas es neteikshu droshiibas apsveerumu deelj. Paldies jau ieprieksh.

Link to comment
Share on other sites

Tam ir noziime? Kriminaalais ir kriminaalais jebkuraa gadiijumaa un detaljas sheit es neapspriediishu bet ja nu tik ljoti vajag tad shajaa gadiijumaa lieta apgrozaas ap spraadzieniem un spraagstvielaam..

Link to comment
Share on other sites

rabarbers

Ja USA kautkādā forumā būtu tāds teksts kā Arcane tad viņš droši vien būtu ātri vien atrasts un forums tiktu aizvērts.

Link to comment
Share on other sites

Par sprāgstvielām, es personīgi domāju ka tu vari iet uz policiju un rakstīt iesniegumu, jo parasti šādos gadījumos vii reaģē. Bet gadās visādi.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Nu ir tāds vārds, kā korupcija un gan jau policistu rindās tas nav svešs. Un runa jau nav tikai par policistiem vien. Zivs pūst no galvas. Kamēr no vadibas elites šādus pērkamus mērgļus neizravēs tikmēr uzticēties tisībsargiem būs pagrūti. Par nelaimi visam mums iedzīvotāju skaits nav liels, līdz ar to veidojas situācija, kad kontroles iestādes ar kontrolējamajām iestādēm ir radniecīgās saitēs un tas jau visu izsaka. Par uzticēšanos es teiktu tā "AS IS".

Link to comment
Share on other sites

Ko nozīmē pamatotas aizdomas? Dzirdēts, kā cilvēks būkšķinās savā lauku īpašumā? Tas nav aizliegts un neviens tā netiek apdraudēts. Uz savas zemes dari ko gribi. Šauj raķetes, spridzini petardes, , krauj minerālmēslus šķūnītī - tās visas ir pilnībā legālas darbības.

Mums jau tā ir policejiska valsts, stratēgisko preču aizliegumu sarakstā tādas mantas, kas visur Eiropā valsts drošību neapdraud, bet mums nez kāpēc apdraud.

Labots - tankalis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...