Jump to content

Iesakiet kādu spēli izstrādāt


Kubus
 Share

Recommended Posts

Programmēšanas iemaņu attīstībai gribu uzprogrammēt kādu spēli mobilajam telefonam (android vai windows phone 7). Tā kā esmu viens, zīmēt neprotu, jāliek uzsvars uz spēles ideju, geimpleju, nevis grafiku. Vai varat man bezmaksas piedāvāt šādas idejas iespējamai spēlei?

Link to comment
Share on other sites

LV ceļu policijas "trenniņprogrammu" (spēli) pārvietojamo fotoradaru lietošanai - idejiski līdznieks "Tower Defense" spēlītēm, bet piedāvājumā ar nedaudz savādāku gameplay ... humora ziņā varbūt liec uz "Super Dynamite" (fishing spēlīte ar dinamītu, uc) ... ķipa ar visu fotoradaru slēpšanu krūmos, mašīnas bagāžas nodalījumā, aiz busiņiem ... iekārtu no helikoptera vai koka - tu izdomā :) ... es tev tikai ideju pametu kas pašam ienāca vienu citudien prātā :)

Labots - K.Kavacis
Link to comment
Share on other sites

Ceļu policija liek zīmes un radarus, lai iekasītu naudu; automašīnu plūsma, kura jāsavalda - šāda spēle derēs arī Krievijas tirgum :). Super Dynamite interesanta izskatās

Labots - Kubus
Link to comment
Share on other sites

Tieši tā, vari arī ielikt "leveling" kur tu sāc mazā iecirknī ar vienu fotoradaru, ekipāžas auto un limitētu skaitu zīmju u.c. līdzekļu ... toties "levelojoties" tu vari tikt pārcelts uz citiem iecirkņiem/paaugstināts kā arī doties apmācībā uz citām valstīm vai arī sava veida "komandējumos". Par humora faktoru runājot, ar Super Dynamite piemēru es biju domājis, ka spēlē varētu arī ievietot kkādus kreisos paņēmienus kuriem ir kāds riska faktors tikt pieķertam un sodītam(piemēram, auto plūsmā ievietojot kkādus "īpaši acīgos" vadītājus vai arī priekšnieka random kursēšanu cauri).

Labots - K.Kavacis
Link to comment
Share on other sites

Ar to policiju ir ļoti laba ideja, bet baidos, ka sarežģīta tehniski. Varbūt vēl kādas domas?

Link to comment
Share on other sites

Pong v1.1 LV edition? :D

 

Tad jau moš "Ice Crossing" iedvesmojoties no pirmā šīs ziemas ledus šķērsotāja kas gan ar letālām beigām ielūza ledū šķersojot ledu...

 

Saproti takš, ka neko interesantu tā vienkārši neuztaisīsi

Labots - K.Kavacis
Link to comment
Share on other sites

Kubus - no mūsu pieredzes pie Hungry Rabbit iphone spēles varu teikt, ka spēļu izstrāde paņem daudz vairāk kā sākotnēji plānots. Kas daudzos gadījumos noved pie tā, ka spēles netiek pabeigtas. Tajos pašos Latvijas spēļu izstrādes konkursos daudzas tiek uzsāktas, taču netiek nobeigtas. Kā programmēšanas uzdevumam manuprāt tas varētu būt svarīgākais kritērijs - ko viena cilvēka komandā vari novest līdz galam teiksim 1-3 mēnešu laikā (un realitātē tad tas izstiepsies vismaz uz 6 mēnešiem :)

 

Pie reizes tad būs pieredze ar to kā notiek aplikāciju publicēšana Android Marketā un cik downloadi ir šādai vienkāršai spēlei. Vēl jāņem vērā, ka konkurence gan AppStore (iOS), gan Android Market ir milzīga un svarīgi nelikt lielas finansiālas cerības...

 

Kas manuprāt paņem daudz laika ir:

- uz fiziku balstītas spēles

- daudzi līmeņi

- daudzi itemi

 

No šī visa varbūt kaut kāds endless runner būtu reālākais, ko var paveikt viens spēlētājs. Lai izskatās interesantāk var uz random mainīt fonus utt.

 

p.s. ieteikums par "tentacle pron" iespējams Android Market gadījumā iet cauri (tas tomēr nav iOS AppStore) :) tur ir kaut kādas tādas tematikas spēles.

Link to comment
Share on other sites

j.k., paldies par idejām. Vai Latvijā notiek spēļu konkursi? Gribētu plašāku informāciju.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Esmu izveidojis vienu mazu spēli no kartona un papīra un šobrīd tā ir spēlējama kā galda spēle varu ieteikt to uzčinīt, bet tur vajadzētu satikties lai varētu nodemonstrēt kā viņa darbojas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...