Jump to content

Vai Triatel plano uzlabot atrumu?


altair475
 Share

Recommended Posts

  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • VIL

    7

  • DJWoX

    7

  • Touareg

    7

  • Pirkss

    8

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...

zibins bildē ir redzams ka ātrums pārbaudīts 10:41 no rīta. Pēc manas pieredzes sākot ~17:00 līdz ~23:00 tas ātrums būs 3x lēnāks

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
esires
(labots)

Es arī pirms kāda laika brīnījos, kur ņems tos 24 mbps, bet izrādās EV-DO Rev B2 http://www.next.lv/I...nts&ItemId=3216

 

Patreiz man ir tāds ātrums http://www.speedtest.../1823896352.png bet nu pēdējā laikā reizēm mēdz pazust. Ja tā padomā, tad no pagājušā gada rudeņa parādās tāda lieta. Vai tiešām modernizācija būtu pie vainas!? Kā fakts arī ir pieminams, ka vismaz reizi gadā Ēdoles tornis iziet no ierindas, un tuvumā cita nav uz kuru antenu pagriezt!

 

Nu jā, arī interesējos par tiem jaunajiem modemiem. Atblilde:

 

Labdien!

Diemžēl jaunajam tīklam būs citi modemu. Precīzas cenas vēl pateikt nevarēsim, jo tie vēl nav piegādāti.

Novēlot jauku dienu,

Triatel klientu apkalpošanas nodaļa!

 

Žēl, ka atkal būs jāpērk jauns. Es jau divus esmu pircis pirmo pa 140, otro pa 99 latiem. Pēdējais (VW 210) švaki zonu ķer, bez āra antenas vispār neko neķer, bet augšuplādēt gan var ātrāk nekā ar pirmo. Starp citu, neizmantoju pieslēgumu, bet gan priekšapmaksas variantu.

 

Kādam nav lieks MV 410 modems?

Labots - esires
Link to comment
Share on other sites

Ņjā, ieteiktu paņemt un patestēt LMT un T2 modēmus, jo Ēdolē, cik zinu, abiem ir pieejams normāls 3G, tāpēc ātrumam vajadzētu būt krietni ātrākam par tavu speedtest mērījumu pat bez ārējās antenas.

Kas attiecas uz Triatelu, tad būs interesanti apskatīties cik patiešām ātrums uzlabosies "vidēji statistikajam" lietotājam, jo cik palasījos, tad ātruma uzlabojumi tiks sasniegti izmantojot vairākus nesējus vienlaicīgi (multi-carrier), kas varētu būt diezgan efektīvi, jo, piemēram, "parastie" mobīlie operātori to jau veiksmīgi uzmanto (42Mbps bez mulitcarrier 3G tīklā ir neiespējami (var ar MIMO, bet tas jau cits stāsts)). Tāpat viņi taisās arī pie 16QAM modulācijas pielikt 64QAM, kas jau vairs derēs tikai ļoti tuviem pie stacijas lietotājiem un priekš "vidēji statistiskā" lietotāja neko nedos kā tikai mārketinga megabitus reklāmās.

Īsāk sakot, tad daļa uzlabojumu izskatās, ka ietekmēs visus Triatela lietotājus, bet daļa tikai dažus procentus, bet priekš pārējiem būs tikai kā slapjais mārketinga iebarotais sapnis, galarezultāts: dzīvosim, redzēsim.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
kaspic30

Ja Triatels nonemtu ierobezojumus,limitus ,un noturetu stabilu atrumu ,vini izgriestu pogas visiem mobiliem operatoriem.

Link to comment
Share on other sites

The_Saint

Kasic, nez kāpēc tad tas triatelis negrib izgriezt pogas? :D Jo mazāku šeipu viņi dod klientiem, jo stabilāks ir tas ātrums, jo uz katru bāzes staciju pienāk tik Mbps cik pienāk un dabūt vairāk vienkārši ir pārāk dārgi un finansiāli neatmaksājas.

 

Ja nedzīvo galīgā mežā un ieplakā, tad tomēr vērts pameklēt provaideru, kurš var uzlikt radio linku. Ja nav kaktu kantoris, bet gan kāds no lielajiem (pa laukiem darbojas LATNET - Kurzeme, Vidzeme, Latgale un TELIA - Vidzeme, Latgale, par kurzemi nezinu)

Par latiem ~15 var dabūt vairāku Mbps pieslēgumu bez datu ierobežojuma limitiem. OK, mīnuss tāds, ka, ja kas brūk tad gaidāmais downtime ir visticamākais lielāks, kā mobīlajiem operatoriem, kaut manos laukos, kur tiešām neko citu nevar dabūt - LMT savus gļukus ar netu arī vienreiz vairāk kā nedēļu laboja.

Link to comment
Share on other sites

kaspic30

Nja ,bet parastie provaideri ar nenak mana ciema ieksa,dzivoju pieriga ulbroka,dzidrinas.itka riga pa gaisu ir kadi 7Km.ierauga musu ciematu ,cik zemu mes esam un ka apkart mezi, visi atsakas par savam naudam kaut ko uzstadit.tapec es tagat palenam bucejy antenas mastu :) lai var redzet rigu un tad apraidit savu ciematu.

Link to comment
Share on other sites

Sameties ar kaimiņiem, izmanto LTC ūbertehnoloģiju "līdzfinansējums" un būs tev optika.

Sk. ciematu Ozolniekos pie Jelgavas...

Labots - MārcisB
Link to comment
Share on other sites

kaspic30

nja tikai tas lidzfinansejums ir 59 000ls ko prasa lattelekom.:)

Link to comment
Share on other sites

Manā ciematā ir 48 mājas, prasīja ~150ls no mājas.

Jāsamaksā viss uzreiz un cipars ir tāds, ja piedalās visas mājas.

Tiklīdz kāda nepiedalās, tās cipars sadalās uz pārējiem.

Lieki teikt, ka izgāzās ar blīkšķi...

Link to comment
Share on other sites

kaspic30

mums 60 majas,letak sanaks radilinku,ta pat uzreiz sie nevilks visi prjekti ,saskanosanas, gads paies

Link to comment
Share on other sites

Diemžēl sūrā realitāte ir tāda, ja reiz triatels zonu ķer, kaut vai ar ārējo antenu, tad nets būs, kaut arī lēns, salīdzinot ar mobilo 3G, tomēr būs, pie tam stabils.

Ir man šamēju pieslēgums par 20Ls, kopš pieejamas bezmaksas naktis, īpaši vairs nesūdzos, manā bedrē neviens no mobilajiem klientiem nevar izspiest vairāk par EDGE.

Dzīvesvietu mainīt netaisos, jo skaista vieta, pie tam zemīte visā plašajā apkārtnē, cik acs rāda, pieder man, tāpēc ar nepacietību gaidu, varbūt tiešām ātrums kaut nedaudz uzlabosies.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Interneta ātruma ziņā man par Triatel te neviens ātrāks nav. LMT un Tele2 man istabā zona joprojām lēkā - ta ir, ta nav. Bite te tik EDGE piedāvā. A es ar tagad nesūdzos, maksāju 15 latus mēnesī (10 GB ierobežojums), sērfoju internetā bez jēgas. Nu vienīgi dati uzskaitās, kad kaut ko no torrentiem ņem un video drausmīgi skatās.

Link to comment
Share on other sites

Lietoju Triatel jau gadus piecus un nemaz nesūdzos. Ņemot vērā, ka kabeļinternets man nav un arī nekad nebūs pieejams, uzskatu šo par labāko variantu šobrīd. Ātrums stabils vidēji ap 1mbps. Intereses pēc paņēmu notestēt LMT (Bitei un Tele2 šeit nav pārklājuma, LMT ar ārējo antenu dabūju pilnu skalu 3G signālam). Nu ir nedaudz ātrāks- vidēji ap 1,5mbps, toties nestabilāks. Taču salīdzinot izmaksas un perspektīvu, neredzu jēgu pāriet pie LMT (pačīkstot par dārdzību Triatel var dabūt speciālos tarifu plānus, pie kam beztermiņa). Pašreiz lietoju Extra Fly 9 (tarificējamais apjoms 10Gb mēnesī) par Ls 9.90. LMT Internets datorā7+ mēneša maksa par modemu= apmēram tas pats. Toties LMT ātruma ierobežojums 2mbps, kurpretī Triatel sola drīzumā desmitreiz ātrāku internetu http://www.diena.lv/bizness/triatel-uzsak-verienigu-tikla-modernizaciju-13939033.

Pagājšnedēļ biju iegriezies Triatel klientu apkalpošanas centrā apjautāties, kā tad process virzās. Informācija sekojoša: modernizācija notiek pilnā sparā un līdz gada beigām tikšot pabeigta visā Latvijā. Aizķeršanās sanākusi ar modemu piegādi, citādi jau sen viss notiktu, liela daļa torņu jau sen esot gatavi jaunajiem ātrumiem. Pirmajiem modemiem esot jāparādās šomēnes. Vidējais ātrums būšot ap 10 mbps par padsmit latiem mēnesī bez kādiem datu apjoma ierobežojumiem. Modema pilnā cena būšot ap 120 Ls, bet varēs ņemt arī uz nomaksu. Esošajiem klientiem būšot kādas nebūt atlaides. Tā ka pagaidīsim drusku.

 

esires- parunājies ar Triatel un dabūsi tos pašus 10GB par 9.90 Ls/mēn.

Link to comment
Share on other sites

kapis26

Solitais atrums vel nav daba redzets,ja sakuma bus Triatel netam labs atrums-domaju klientu skaits augs ,bet atrums kritisies....diemzel tada realitate!personigi ar jau lukojos cita interneta sniedzeja virziena,jo esosais LMT galigi nelietojams vakaros BS ta noslogota,ka biezi 3g vakaros vispar nedarbojas

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sveicinati!

Vai kads ir panemis testam jauno modemu triatela?kadi rezultati atruma zina un kads ir pings?vai nav biezi neta paravumi?

Link to comment
Share on other sites

dutchguy

Sveicinati!

Vai kads ir panemis testam jauno modemu triatela?kadi rezultati atruma zina un kads ir pings?vai nav biezi neta paravumi?

 

Notesteju shonedelj to jauno Triatel modemu, kas atbalsta RevB tehnologiju. Maaja atrodas 2 km attaluma no vienas un 2.2 km attaluma no otras baazes stacijas. Prieksha nekadi mezzi un kalni nav. Maximums, ko izdevas izraut ir 3.8 mbit/s download, kas protams ir diezgan taalu no solitajiem ~14 mbit/s. :mda: Taada luuk realitate.

Labots - dutchguy
Link to comment
Share on other sites

dutchguy žēl gan, ka tā, acīmredzot Tu dzīvo diezgan apdzīvotā vietā, kur Triatel ir sastrēgumstundas, man vispār rokas nolaižas arī par izslavēto 4G, jo augot lietotāju skaitam tas ātrums būs labi ja ~1Mbit/s.

Link to comment
Share on other sites

Tad ,jau Triatels aizsavusi garam ,jo si tikla modernizacija,klientiem neko nedod-ja jau tagat testejot rev b standartu ir tik max 3,8mbs tad,kas bus,kad vairumam klientu bus rev b standartu izmantojami modemi-tikls noslogots un tie pasi 0.60mbs vien bus

Skaidrs te ar triatelu nav,ko iespring nekas nopietns tur nebus-jo domaju,ka parastie mob. operatori izkonkures

Link to comment
Share on other sites

Nez vai Triatelam ir tik liela piekrišna, ka "aizsista truba". Drīzāk pārliecinies, vai no tiem torņiem jau pieejams Rev B2. Pats arī esmu dilemmas priekšā - pirms 3 gadiem nomigrēju no Triatel uz LMT (tad bija jūtams uzlabojums), bet pēdējā laikā LMT vakaros ir lēnāks par seno laiku dial-up. Bet - atrodos vietā, kas pēc Triatel pārklājuma skatoties ir pāris km aiz Rev B2 vājākās robežas. Netieku gudrs- gaidīt LMT 4G, migrēt uz tele 2 (kur arī ilgi ātrums neturēsies, jo mobilie kačātāji, kaut velns viņus parautu, vairojas), vai gaidīt Triatel zonu, jo sola jau drīz nosegt visu teritoriju.

Link to comment
Share on other sites

dutchguy

Nez vai Triatelam ir tik liela piekrišna, ka "aizsista truba". Drīzāk pārliecinies, vai no tiem torņiem jau pieejams Rev B2.

 

Ir ir tajos tornjos RevB2 (es Jelgava atrodos), to jau es jau noskaidroju pirms iemaksaju tos 117 Ls par modemu. Saakumaa domaaju, ka moshka modems nestrada ar to RevB2, bet piesledzoties pasham modemam klaat, apskatiijos un tochna skaidri un gaishi uzrakstits RevB2.

 

Shodien vakaraa veel uznesu modemu uz beeninjiem un beigu beigaas kaut kaa 4.9 mbit/s labakaja gadijuma izdevas dabuut, kas protams shaa vai taa ir taalu no solita.

 

P.S. Aatrums tika meerits ar speedtest.net

Link to comment
Share on other sites

dutchguy vēl vari noprovēt agri no rīta, kāds tad ātrums, bet nu Jūs tur Jelgavā esat ļoti daudz un tieši tāpēc Jums tas ātrums ir tāds kāds ir, jo visi jau brālīgi dalat to lielo pīrāgu.

Mobilajam internetam jau arī no rīta ~stabili 5Mbit/s vakarā jau knapi 0.5Mbit/s, bet konkrētās BS jauda 14.4Mbit/s.

Link to comment
Share on other sites

Domaju,ka nav jegas migret uz triatelu-padoma pats,kads bus atrums,kad vairak lietotaji lietos rev b?ar LMT ir intresanti-atrums nokritas vakara-uzrakstu tviteri mans lmt un pec britina atrums ap 1.5mbs !

Tele2 jau cits stasts-tak vini modarnize savu tiklu-un bus jauna tehnologija,ka redzes no ofisa ,ja BS bus noslogota,ta vares uz doto momentu palielinat BS kapicitati,bet uzrakstit var visu-redzesim,ka bus daba!

Triatels iegruda tadu naudu a tolka nebus nekada-liekas tam katorim ilgi nepavilkt,jo uzz 4g frekvencem ar nebija pieteicies,lietos retais loti dzilos mezos

Intresanti,kur pazuda Triatel preses relize solitais-desmitkarsot neta atrumu :mda:

Pats jau ar esmu izveles prieksa-palikt pie lmt ,vai meklet citu risinajumu,jo vakara lmt nets nav lietojams 3g tikla atrums 0.23mbs :SOH:

Labots - kapis26
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Sveiki,ka sokas ar Triatel jauno revb tiklu,vai uzlabojumi jutami :sorry: ?vai atrums stabils,vai ari tomer te 5mbs pec briza 0,5mbs un ka pats vinu piedavatais modems uzvedas? :)

Labots - kapis26
Link to comment
Share on other sites

Intresanti,kur pazuda Triatel preses relize solitais-desmitkarsot neta atrumu :mda:

 

"Triatel": Nozīmīgākie notikumi 2012.gadā un prognozes nākamajam gadam

Publicēta: 20.12.2012

 

 

 

 

2012.gada 20.decembris.

 

Informāciju sagatavoja Toms Briedis, "Triatel" preses sekretārs.

Triatel šogad par 70% pabeidzis vērienīgāko modernizācijas projektu uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē. Tādējādi jau nākamajā gadā uzņēmums visā Latvijā plāno nodrošināt klientiem 10 reizes ātrāku internetu, lielāku tīkla pārklājumu un plašāku pakalpojumu klāstu, kas ļaus būtiski palielināt uzņēmumam finanšu rezultātus.

Internets - būtiska infrastruktūra valstī

Kopumā atskatoties uz 2012.gadu, telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēja Triatel valdes priekšsēdētājs Raimonds Peļņa norāda, ka šogad galvenais notikums nozarē ir bijusi tieši Triatel modernizācija, kas turpināsies līdz nākamā gada sākumam. Uzņēmums pirmais pasaulē izmanto šobrīd jaunāko un modernāko CDMA datu pārraides tehnoloģiju - EVDO Rev B2 - tīkla attīstībai. Investīcijaspārsniedz4miljonus ASV dolāru, ko plānots atgūt, un pēc modernizācijas klientiem nodrošinās vēl plašāku tīkla pārklājumu un desmit reizes ātrāku bezvadu datu pārraidi nekā šobrīd: interneta ātrums lejuplādei sasniegs 24,5 Mbit/s, esošo 3,1 Mbit/s vietā, un augšuplādei - 9 Mbit/s, šobrīd 1,8 Mbit/s. Tādējādi uzņēmums nostiprinās savas pozīcijas tirgū.

"Internets ir kļuvis par biznesa un ikdienas neatņemamu sastāvdaļu. Sazināšanās pa e-pastu, norēķini internetbankā, informācijas meklēšana, ziņu aplūkošana portālos, komunikācija sociālajos medijos vai vienkārša sērfošana mājaslapās daudziem jau kļuvusi tikpat ierasta kā rīta kafija. Bez datu pārraides iedzīvotājiem nāktos krasi mainīt savus paradumus, daudzas lietas atkal būtu apgrūtinošas, darbi ritētu lēnāk, saziņas iespējas samazinātos, bet vēl daudziem nāktos mainīt savus izklaides paradumus," skaidro R. Peļņa. "Internets ir kļuvis par tādu pašu valstij nozīmīgu infrastruktūras sastāvdaļu kā, piemēram, ceļi. Tāpēc šis projekts ir nozīmīgs, īpaši valsts attālākajos reģionos."

Kaut arī Latviju uzskata par vienu no vadošajām valstīm datu pārraides ziņā - tā ir pasaules ātrākā interneta valstu saraksta augšgalā, tomēr jāuzsver, ka kvalitatīva un ātra datu pārraide līdz šim bijusi vien lielāko Latvijas pilsētu iedzīvotāju privilēģija. Ir skaidrs, ka pat lielākie kabeļtelekomunikāciju uzņēmumi vēl tuvākos gadus nespēs nodrošināt optisko internetu visiem valsts iedzīvotājiem. Tehnoloģija atmaksājas vien blīvi apdzīvotās teritorijās, kā rezultātā tehnoloģiskā plaisa starp lielajām pilsētām un attālākiem lauku reģioniem ar katru gadu kļūst aizvien lielāka. Turklāt, ņemot vērā emigrācijas apjomus valstī, visticamāk, lielo kabeļoperatoru interese par lauku reģioniem tikai mazināsies. Tādējādi lauku apvidi nostādīti nevienlīdzīgos konkurences apstākļos, proti, datu pārraides infrastruktūra nav pielīdzināma lielpilsētu internetam, kas, likumsakarīgi, kavē reģionu ekonomisko attīstību.

R.Peļņa uzsver, ka viennozīmīgi situāciju varētu labot ar lielām investīcijām, taču visi tirgus dalībnieki nav gatavi ieguldīt līdzekļus attālākajos valsts reģionos. Tehnoloģiski tas vienkārši tiem nebūtu rentabli. Tādēļ Triatel jau no savas darbības pirmsākumiem uzsvaru licis vairāk uz lauku reģioniem. Arī izvēloties interneta tehnoloģiju, mēs rūpīgi pētījām piedāvājumu pasaulē, lai izraudzītos vispiemērotāko Latvijas teritorijas pārklāšanai. Tādējādi jau 2008. gadā izveidojām plašāko bezvadu interneta tīklu valstī. Bet tā kā telekomunikāciju tehnoloģijas attīstās ļoti ātri un optiskais internets pilsētās kļuva teju par ikdienišķu lietu, pērnā gada beigās pieņēmām stratēģiski nozīmīgu lēmumu veikt lielākās investīcijas uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē.

Negodīga konkurence tirgū

Savukārt runājot par aizvadītā gada neveiksmēm IT nozarē, par vienu no tādām varētu nosaukt 4G tīkla attīstību. Zināms, ka šogad tika izsolītas 4G frekvences, taču tās nu ir uz pāris gadiem iesaldētas. Iemesls ir viens - šāds projekts Latvijā vairs nav aktuāls, jo, tikai nododot ekspluatācijā dažas bāzes stacijas un paejot laikam, operatori ir sapratuši, cik minētais pakalpojums tomēr ir ekonomiski nerentabls.

Tāpat šogad negatīva tendence iezīmējās telekomunikāciju nozarē fiksēto balss sakaru jomā, kas saistīta ar nesakārtotību cenu regulēšanu. Šā gada 1.martā SPRK, balstoties uz ES regulām, lika samazināt fiksēto starpsavienojumu cenas vairākas reizes ar domu, ka tādējādi pakalpojumu lietotāji iegūs izdevīgākus tarifus. Taču nepagāja ne seši mēneši, kā divi Latvijas operatori sāka izmantot šo situāciju, lai pilnībā izslēgtu mazos operatorus no tirgus.

Bite Latvija uzlika vairāk nekā 800% uzcenojumu saviem klientiem zvaniem uz visiem fiksētajiem tīkliem, izņemot Lattelecom, savukārt Tele2 uzlika 1500% lielu uzcenojumu zvaniem uz fiksēto operatoru tīkliem. Līdz ar to tika panākts pilnīgi pretējs efekts - vairākkārtīgi samazināti fiksēto operatoru ieņēmumi no darbības un patērētāji ir ieguva vairākkārtīgu tarifu palielinājumu. Šī konkrētā situācija radīja pavisam nekonkurētspējīgus tirgus noteikumus Latvijā. Joprojām atbildīgās iestādes šo jautājumu nav sakārtojušas, radot bažas par to, ka tiks pilnībā pārtrauktas investīcijas šajā nozarē. Turklāt ierobežojumus telekomumikāciju nozarē saviem klientiem un citiem tirgus dalībniekiem radīja ne tikai Bite Latvija un Tele2, bet arī mobilo sakaru operators LMT, kurš, iespējams, pretlikumīgi ierobežoja zvanus uz telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēja Telekom Baltija mobilo tīklu. Uzņēmums par šo situāciju saņēma virkni sūdzību no klientiem, proti, mobilo sakaru operators LMT patvaļīgi liedz sazināties ar Telekom Baltija mobilā tīkla pakalpojumu lietotājiem. Turklāt klienti Triatel norādīja, ka LMTsavās atbildēs klientiem sniedza nepatiesu informāciju, norādot, ka Telekom Baltija sniegto pakalpojumu izmantošana nav likumīga, jo šādā veidā tiek sniegti operatora komutācijas pakalpojumi, nevis nodrošināta saziņa starp LMT un Telekom Baltija tīkla lietotāju. Tomēr, kā to pierāda SPRK atzinums, visi Telekom Baltija pakalpojumi, Zero zvanu ieskaitot, ir likumīgi, tādēļ jāsecina, ka LMT, iespējams, izplatīja saviem klientiem nepatiesu informāciju un nelikumīgi ierobežo klientu tiesības sazināties.

Samazināsies tirgus dalībnieku skaits

Runājot par balss pakalpojumu tirgu Latvijā un nākamā gada tendencēm, Triatel valdes priekšsēdētājs prognozē, ka nākamgad, visticamāk, samazināsies tirgus dalībnieku skaits šajā nozarē, saistībā ar pārsteidzīgu ES regulu izpildi no SPRK puses un dominējošo operatoru uzlikto šķēršļu dēļ.

Savukārt mobilais jeb bezvadu internets kļūs par pilnvērtīgu konkurentu visām vadu tehnoloģijām valstī, izņemotoptikās. Šāda situācija ir vērojama jau pašlaik, taču nākamgad, kad Triatel pabeigs visu tīkla staciju modernizāciju, tas kļūs arvien aktuālāk, jo saviem klientiem uzņēmums spēs nodrošināt pakalpojumu, kas jau ātruma ziņā būs pielīdzināms kabeļinternetam. Tas būs īpaši aktuāli reģionu iedzīvotājiem, jo palīdzēs uzlabot gan ikdienas darbus, gan arī uzņēmējdarbību.

Telekomunikāciju operators Telekom Baltija, kas plašāk pazīstams ar zīmolu Triatel, Latvijas tirgū darbojas jau vairāk nekā 12 gadus. Triatel klientiem nodrošina bezvadu interneta pakalpojumus. Tā mobilā interneta tīkla pārklājums sasniedzis 98% valsts teritorijas, kas patlaban ir plašākais šāda veida tīkls Latvijā. Uzņēmums pilnībā pieder vietējiem akcionāriem.

Papildu informācija:

Toms Briedis,

Triatel preses sekretārs

Tālr.: 67686522; 26486681

E-pasts: toms.briedis@medijutilts.lv

www.Triatel.lv

 

 

Avots: http://www.nozare.lv/nozares/telecom/item/2012122011221301D9B25F528BB6EEDC/?phase=telekom%20baltija

 

P.S. Sarkanie burti ir mani izmantotie meklēšanas atslēgvārdi, sorry

Link to comment
Share on other sites

Labs preses sekretārs, kurš pats lieto LMT

Ņemot vērā, ka Triatels praktiski vairs neprovaidē balss pakalpojumus un pozicionē sevi tikai kā datu operatoru, nav dīvaini ka viņiem vajag kādu balss operatoru sakariem

Link to comment
Share on other sites

Laikam būšu spiests ņemt Triatel internetu, to jauno dārgo modemu negribētos, nezinu cik ilgi man šis nets būs vajadzīgs, tapēc esmu nolēmis kaut kur nopirkt lietotu modemu+āra antenu. Kādas atsauksmes ir par MODEMU - VERTEX WIRELESS 210 http://www.triatel.l...cas-internetam. ? Varbūt kādam ir lieks komplekts, tad lūdzu uz PM.

Labots - Agris 77
Link to comment
Share on other sites

Datumu nepateikšu. Viņš to pavēstīja publiskā intervijā kādam žurnālam. Es to lasīju 21. gadsimtā.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

jautājums kādam kam ir triatel bezlimita internets un modēms mv 600,paņēmu uz testu šo modēmu,download 10.7 mb, upload 3.0 mb ,bet velkot torrentus pa dienu 130 kb,vakaros 60 kb,vai tas ir tikai testa modēmam vai triatel tīkla ierobežojums,triatel dīleris nevareja neko konkrēti pateikt.

Link to comment
Share on other sites

Nu līdz 14.7 Mbps ierakstās arī 60Kbps. Ganjau kaut kādu līgumu parakstīji ņemot modemu uz testu. Līgumā būtu jābūt atrunātajiem minimālajiem garantētajiem ātrumiem.

Ja nav slinkums ieskenē līgumu ar aizkrāsotu personīgo informāciju. Būtu interesanti palasīt, ko viņi tagad cilvēkiem smērē. Nekad neesmu bijis sajūsmā par šo kompāniju kā arī IZZI. iesaku abus atstāt kā absolūti pēdējo risinājumu, ja nav citu iespēju.

Link to comment
Share on other sites

nekādu līgumu nedeva,pat neprasija pasi ,neko vienkārši iedeva tieca atnes pirmdien,video hd kvalitātē var skatities labi,lapas arī ver vaļā labi,bet torrenti????

Link to comment
Share on other sites

tad jau modemu ssā iekšā, kad atslēdz pakalpojumu :) Nedomāju, ka teikšu, bet Triatel atkal pārsteidz!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...