Jump to content

Bezmaksas aplikācijas no App Store bez JB


*M3
 Share

Recommended Posts

Tātad pētot lapas, ko apskatu gandrīz katru dienu uzgāju interesantu rakstu http://www.funkyspac...ailbreak-piracy . Ir iespēja lietot maksas aplikācijas par velti pilnīgi legāli izmantojot un lejuplādējot tās no App Store. Portāls ir uzticams un saka, ka šis ir drošs avots un viss strādā. Zināms cilvēks jau izmēģināju un teica, kad tiešām strādā. Tad nu es ar savu lielo interesei lecu pakaļ. Taču šī lapa izmanto tavu device ID . Kādam nolūkam? Itkā, lai zinātu, ka tu izmanto tādu iespēju utt (tīri informatīvi). Taču uzticības man pašlaik nav. Varbūt kāds ir papētījis šo projektu dziļāk? Un ir vairāk informēts, kas šī par labdarību? Taču viens ir tas, kad tiešām tas strādā.

Labots - *M3
Link to comment
Share on other sites

Tagad skatos kas un kā, tā creditu sistēma nepatīk, bet gta 3 pa brīvu jau arī neviens nedos. pēctam izeditēšu kas un kā.

ā, un ja manam apple ID nav piesaisīts konts, un nekad nevienu appu neesmu pircis - sanāk, ka man nevar notikt nekas ļauns? tīri teorētiski :resent:

 

 

Sistēma tāda, ka kačā viņu appus, tev dod creditus. 1 viņu apps = 150 credits.

Lai lejuplādētu 'krutos' apus ,protams, vajag 300+ creditus. (GTA3 1340). Tūlīt mēģināšu dabūt vēl creditus. Ja tiešām izdosies, nudien, īsta zelta bedre. (tās viņu spēlītes, par kurām dod creditus, arī nav sliktas vismaz :yahoo: )

 

Mda. 150 creditu api ir 2. Pārējie ir pa 75. Nu neko.

 

 

gala aplauziens:

 

 

THIS CODE IS ONLY VALID FOR CUSTOMERS OF THE USA STORE.

Labots - rhrds
Link to comment
Share on other sites

Tas nav aplauziens. Reģistrējies US apple store. Pats arī tur esmu reģistrēts, lai savā laikā varētu izmantot GIFT Card, kad vēl LV nebija savs App Store. Draugs saka,ka viss vēl joprojām darbojas.

Labots - *M3
Link to comment
Share on other sites

Jā, tādā gadījumā viss ok. Man pašam nav jēgas pārreģistrēties. Paldies, nākotnē uz kāda svaigāka aparāta kam nebūs jailbreak noderēs.

Labots - rhrds
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...