Jump to content

Sony LCD TV, HDMI


betruxa
 Share

Recommended Posts

Sveicināti. Esmu jauniņais tāpēc uzreiz ķeršos pie lietas. Man ir nopirkts Sony LCD KDL 46 cx 520 televizors. Problēma nav televizora, bet problēma ir tāda, ka es nesaprotu, kur viņa ir. Tā kā zināms ka var pieslēgt datoru pie televizora caur HDMI vadu, tur un man ir problēmas. Problēma ir tāda, ka es esmu novērojis, ja es ielādēju kādu filmu vai multifilmu uz USB un pieslēdzu pie televizora, bilde iznāk labāka nekā skatoties no datora pieslēdzot HDMI vadu. Godīgi sakot man dators nav ātrākais, bet kas ir savādi, ka videokarte man ir jauna, nopirkta 2 nedēļas atpakaļ, bet processors ir vecs, tāpat kā barošanas bloks un mātes plate, bet vai tad par bildi neatbild tikai videokarte, bet par bildes ātruma apstrādi processors un pārējais? Uz datora man ir nolādēti CCCP kodeki, Windows 7 nesen uzstādīts, jau kādu mēnesi. Gribēju uzzināt, kur varētu būt problēma, vai tasa ir HDMI vai datoram kaut kas ir pavājš, vai arī kodeki vai kaut kas cits ir ne tā. Lūdzu, palīdziet. Un nezinu vai ierakstīju diskusiju pareizajā vietā jo runa gan par datoru, gan par TV.

Link to comment
Share on other sites

Pa hdmi nāk ārā signāls kāds ir atbilstoš datora displeja izšķirtspējai un televizors pielāgojas.Tādēļ arī ir sliktāka kvalitāte nomaini uzstādījumos datoram augstāku rezolūciju uz tv pie vidiokartes setingiem.Jo pēc noklusējuma viņš dublē ekrānus.Tas tā vienkāršiem vārdiem.Gan kāds pastāstīs smalkāk.

Link to comment
Share on other sites

Multiple displays: Extend these displays. Uzstādīt TV (nu tam otram monitoram) pareizo izšķirtspēju - 1920x1080.

Es pats gan no kompja skatos tikai tad, kad TV nespēj saprast formātu.

Parasti kopēju uz ārējā HDD. Ja slinkums, tad pieslēdzos PC pa DLNA no TV... :)

 

Laimīgu Jauno!

Labots - Xirx
Link to comment
Share on other sites

Vēl jau tāds "sīkums", kā HDMI kabelis. Ja kāds lētā gala - nu tad visādi joki var būt.

Link to comment
Share on other sites

Kabeļa kvalitāte tiešā sakarā ar garumu.

Jo garāks ,jo labāks (kvalitatīvāks)būtu vajadzīgs.

Link to comment
Share on other sites

Nez cik esu novērojis ar HDMI kabeļa kvalitāti ir tā,vainu rāda vai nē.Nav vidusceļa sūdīgs kabels un slikti rāda,kā nekā signāls digitāls ne analogais.Protams garākam ir jabūt kvalitatīvākam un atiecīgi dārgakam.Un vel ko skaties dvidi rips par lēto kabeli rāda bet HD filmu kas sver 12GB var arī nerādīt vispār.

Link to comment
Share on other sites

mjaaa, izklausaas te vairumam nav saprotama starpiiba starp to ka tv pac speelee failu vai kompis speelee

 

tv dzelziski ir pielaagots kompreseetu pluusmu speeleeshanai,

BET tv programnodrshinaajums parasti ir kastreets un daudz elementaaras lietas nepieljauj kaa audio celinja izveeli vai DTS vai kaadu kodeku var negremot

 

speeleejot no kompja viss tiek softiski realizeets kas prasa lielaakas proceosora jaudas

papildus veel naak kadru skaita iespeejama nesakrishana starp failu(avots)->datora iestatiijumiem->tv

par kustiibas izliidzinaashanu vispaar nerunaajot, uz kompja ratam speeleejosham softam ir taada opcija un rij resurus nemeeraa

Link to comment
Share on other sites

Neaizmirstam ka tv ir tas pats kompis(all in one)un ko no tada spoka var sagaidit,ja grib skatities normali tad kartigs stacionarais,kam ieksha cieshams procis,un v karte

vajadzigs,tv paliek ka displejs.

Link to comment
Share on other sites

Cilvēkiem skatīšanās gaumes arī dažādas, citam nepatīk pat kā rāda video atskaņošanai specializēts mediapleijeris, jo lūk Samsunga TV pleijerim bilde esot labāka, un pofig ka ar attēla "uzlabotājiem" viss ir izsmērēts, bet mediapleijeris rāda video tā kā ierakstā.

Link to comment
Share on other sites

Paldies par palīdzību. Izšķirtspēja man jau bija uzlikta uz 1920x1080. Atrakstīšu, kad varēšu visu pārbaudīt. Kā nekā nesen jaunais gads pagāja.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...