Jump to content

Grūtības wireless pieslēgties repīterim


Ipeklofijs
 Share

Recommended Posts

Ar rūteri (firmware: DD-WRT v24-sp2 (08/07/10) vpn) wireless pieslēdzos citam rūterim. Signālu ķer, viss kārtībā. Pa vadu, tāteikt, nets iet svilpdams.

Tā kā rūteris uzsetapots kā repīteris, viņu ļoti labi var redzēt wirelesā. Izdevās it kā arī labi pieslēgties, signāls ļoti labs, bet ātrums tuvinās nullei (tomēr mazliet izdevās netu pavirināt), līdz vēlāk (nezinu, vai pagājušajam laikam ir nozīme - varbūt vienkārši sakritība) neizdodas pat pieslēgties, kaut gan iekārtas rūteri ļoti labi redz (mobilais ar wi-fi un kaste ar USB-wlan verķi).

Tātad - kāpēc rūterim, kuru ļoti labi redz, [vairs?] nevar pieslēgties wirelesā?

 

OK, gandrīz četri naktī, moš būšu nakts kapronu savilcies. Varbūt visu daru nepareizi. Kādas idejas?

 

P.S.

Pieslēgties cenšos aiz plānās hruščovkas sienas. Atnācu ar mobzu pie rūtera, it kā iet tagad (tā, un pēc brīža atkal īsti neiet...) . Nu, atliek minēt, ka draņķīgi ķer tas telefons un sevišķi - tas usb verķis. Tomēr - kad izdevās pieslēgties, rūteri redzēja tuvu pie 100%

Mistika.

 

BTW

rūterim (repīterim) uzlikta WPA2 aizsardzība

Labots - Ipeklofijs
Link to comment
Share on other sites

Ipeklofijs

Nevar būt.

Šorīt iet - ar aizrīšanos, bet iet. Palaidu kastei ar debian sistēmas apdeitu (uz gigabaitu), tagad caur to USB puļķi velk. Savāda dinamika - reizēm ilgi (pa 10 ~ 30 ~ 60 sekundēm, random) stāv uz 0 KB/s, bet tad uzmet 100 ~ 500 KB/s pīķi uz dažām sekundēm. Reizēm ilgāk. WPA2. Uz mobilo arī testam podkāstus savilkos, jūtūbu paskatījos - iet. Reizēm iesprūst (reti) bet iet. Naktī, kad rakstīju, gāja draņķīgāk it kā.

 

+ ko nebiju ņēmis vērā, man te no rūtera pa vadu lapsis ņem torrentus un citu netu. Varbūt vēl tas kaut ko ietekmēja, jo, kad naktī liku to visu virsū, lapsi vēl nebiju izslēdzis. Kamēr laptops bija izslēgts, viss puslīdz smuki gāja, tikko aizgāju apskatīties - GNOME network monitors līkni jau kādu brīdi velk pa 0 - tikko palaidu akal lapsi.

 

p.s.

kaste ar usb puļķi akal nometa signālu.

nu, pārliksim uz wep, pamēģināsim

Labots - Ipeklofijs
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...