Jump to content

Nopirku Asus A53SV i3 Kādu windows 7 jāliek labāk?


ROBERTSss
 Share

Recommended Posts

Nopirku Asus A53SV i3 Operatīvā atmiņa 3 GB, Procesors Intel® Core™ i3-2330M 2.20 GHz, Video karte nVIDIA GeForce GT 540M, mēgināju uzstādīt windows 7 Professional ar disku kurš no datora bija, viss uztādijās bet draiverus nevaru uzstādīt kuri bija komplektā. Varbūt vaina tajā ka vajag 32 bitu windowsu bet man stāv 64 bitu. Vai kautkas cits? Vai varbūt vajag labāk Windows 7 Ultimate? Palīdziet.

Link to comment
Share on other sites

ar W7 Professional ir gana,kas tas par disku kas no datora bija,kāda,kaimiņa,vai līdzi nāca,ja līdzi nāca,tad no kuriem laikiem datoriem dodas līdzi OS diski??????

Link to comment
Share on other sites

Kāda jēga no 64bit OS, ja tev ir <4Gb RAM atmiņas?!

 

Ar draiveriem/programatūru arī nevajadzētu būt nekādu problēmu - ASUS parasti piedāva gan x32, gan x64 versijas. No draiveriem, manuprāt, vajag tikai Intel un nVidia grafisko draiveru, lai būtu normāls performance datorspēlēs un pareizi darbotos visādas Optimus tehnoloģijas :D

Intel sistemloģikas draiveri +/- ir jau integrēti Win7

 

P.S. disks ar OS, protams, "no kaimiņa" :D , bet tas otrs visiem nāk kopā ar datoru, kur ir visādi draiveri un citas progas

Link to comment
Share on other sites

ROBERTSss

ja disks nāca kopā ar kompi a visiem draiveriem un progam. bet OS man ir palikusi no drauga kurs bija iedevis kak nopirku datoru mājām.

Link to comment
Share on other sites

no kuriem laikiem datoriem dodas līdzi OS diski??????

 

Mazliet oftopic. Bet sievas MSI nettopam nāca gan līdzi xp disks, kuru uz cita datora, kuram pat bija IDE HDD, man tā arī neizdevās uzlikt. Bļāva, ka nevar atrast sistēmdisku (HDD). Nezinu, kur šinī konkrētajā gadījumā nolažojos, jo uz tā cita datora "man nepazīstama kaimiņa" xp uzliku bez problēmām.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Gateway saviem kompjiem dod līdzi OS disku. Biju pat Dell'iem manijis. Tas būtu tikai normāli ja visi tā darītu. Jo piemēram aiziet man HDD pie tēviem un ko tad? Jāvelk super duper instalācijas no torrentiem un jāčeko vai CHECKSUMMas sakrīt.

Link to comment
Share on other sites

Nu bet kurš liedz, jau pie pirmās palaišanas reizes izveidot DVD, vai rezerves kopiju uz kāda ārējā HDD ?

Link to comment
Share on other sites

Raiviic, tā jau arī pārsvarā notiek un daļa cilvēku ar līdznākošu tūli šo sistēminstala kopiju arī uztaisa . Bet ir datori kuriem tomēr iedod līdzi fizisku CD/DVD, Tiesa, manā gadījumā tas ir tā sakompilēts, ka vismaz man nav prasmju to uzlikt uz cita datora. Uz datora, kuram tas paredzēts, tas liekas bez smilksta.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...