Jump to content

SEO efektivitātei: labaslietas.lv vai labas-lietas.lv?


DeUld
 Share

Recommended Posts

Jautājums būtu sekojošs: kāds variants mājaslapas nosaukumam, no SEO viedokļa raugoties, būtu veiksmīgāks, ja domenā tiek izmantoti divu vārdu salikumi, kurā katram no vārdiem un vārdu salikumam kā tādam ir sava nozīme meklēšanas reitingos- vārdi, kas sarakstīti vienkopus jeb tomēr "через черточку",- lai to search sistēma kā vārdus atpazītu atsevišķi?

Link to comment
Share on other sites

Paga, sanāk, ka tu google gribi augstu kotēties uz keyworda "labas lietas"? Nez, cik tad daudz cilvēku ir mums šeit, kas kaut ko tādu google meklē. Ja mājaslapa būs par kaut ko citu, nevis "labām lietām", tad SEO ziņā domēnam vispār īsti nav starpības. Labāk izskatās (gaume atšķiras) tas bez domuzīmes pa vidu. Vispār jau google galvenais ir tas, kas tajā mājaslapā iekšā, nevis uz kāda domēna stāv. Arī ar .info var tīri augstu tikt.

 

 

Tikko daleca, labaslietas.lv ir tikai kā piemērs. Jebkurā gadījumā nestreso par domēnu. Cik ir lasīts, tad labāk ir bez domuzīmes, bet par SEO taču ir tik daudz mēslu sarakstīts (katru dienu nāk padsmitiem produktu laukā), ka nevar zināt vai tā patiesība vai nē.

Labots - auzijs
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...