Jump to content

Bluetooth draiveris pārstāj instalēties


kanii
 Share

Recommended Posts

Sveicināti. Iegādāts jauns dators un tiek veiktas visas darbības pilnvērtīgai datora lietošanai, tai skaita draiveru instalesana. Problēmas sagādā Bluetooth driveris- tas pārstāj instalēties pie aptuveni 20-30%. Arī troubleshooter uzrāda problēmu ar bluetoothu -post-70123-0-96463500-1324839161_thumb.jpg , post-70123-0-52643900-1324839175_thumb.jpg . Tas ir pārinstalēts vairākas reizes, nekas nelīdz. Varbūt varat palīdzēt, man ir Toshiba Satelite ar Windows 7, 32bit versiju.

Link to comment
Share on other sites

Mēģini instalēt tos draiverus kas nāk līdzi diskā vai velc no izstrādātāja mājas lapas?

Ja neinstālē no diska, tad mēdz būt, ka draiveris nav pareizais. Ir tā gadījies ar DELL portatīvajiem.

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā lieta, ka draiveri nenāca līdzi diskā. Visus draiverus ņēmu no toshibas mājaslapas. Tagad pārinstalēju uz Win7 64, bet notiek tas pats :| Itkā pie Program files rādās, ka instalēts kaut kas ir(Bluetooth monitor un Bluetooth toshiba stack) , bet kad spiežu tad nekas neverās. Spiežot uz bluetooth Toshiba stack aplikācijas tiek sākta kaut kāda draivera instalācija, kura apstājās uz tiem 20-30% un tālak vienkārši tā līnija neiet, varu gaidīt visu dienu. Kaut kas jokains

Link to comment
Share on other sites

Pamēģini lejuplādēt vecāku draivera versiju no mājaslapas, vai arī paskaties, vai iekšā nemētājas paši draiveru faili un pamēģini ieinstalēt tos caru Device Manager.

 

Moš tas ir cits Bluetooth modelis nevis tas kam tu draiveri instalē? Man ir gadījies kādreiz instalēt draiverus uz datora kam ražotāja mājaslapā datora modelim XX-1A lejuplādes lapā atrodami draiveri gan priekš datora modeļa XX-1B, XX-1C, XY-00 un pat XX-123 ... un tad nu tu vari zīlēt kurš no 10 dažādiem device draiveriem ir īstais tam tavam Unknown Device.

Kā arī klasiskais ... "Run as Administrator" ir izmēģināts?

Labots - K.Kavacis
Link to comment
Share on other sites

vēl varianti - bluetoth nav ieslēgts un bluetoth tev vispār iebūvēts kaut it kā jābūt...

Link to comment
Share on other sites

Jā arī caur Device manager rāda problēmu ar bluetooth. Pie parametriem bija teikts, ka bluetooth datoram ir( vai var būt tā, ka aizmirsuši ielikt? :D). Pamēgināšu dabūt vecāku versiju.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...