Jump to content

SE Neo V vs SGH Galaxy Wonder


Recommended Posts

Sveiki, ir iespēja iegādāties kādu no šiem 2 tālruņiem par ļoti izdevīgu cenu. No viedtālruņiem īpaši neko daudz nesaprotu, bet izvēle ir kritusi tieši uz Android OS atbalstītajiem modeļiem. Pēc parametriem šie tālruņi ir pat ļoti līdzīgi, vienīgi par SE ir zināms, ka tas atbalstīs Android 4.0 versiju. Gribētu dzirdēt ieteikumus, pieredzi.

Uzklausīšu arī domas par citiem līdzīgiem viedtālruņiem

 

SE Neo V

http://www.trodeks.lv/lv/telefoni/737/Sony-Ericsson-Neo-V/

SGH Galaxy Wonder

http://www.trodeks.lv/lv/telefoni/718/Samsung-Galaxy-W-

(I8150)/

 

Iepriekš paldies.

Link to comment
Share on other sites

Neo V ir manam brālim, nesūdzās, ļoti labs.

Pats arī esmu nedaudz pabakstījis un nav nekādas vainas, viss notiek. Uzņemto video kvalitāti gan nekādīgi nevarētu dēvēt kā HD, varbūt labu Widescreen upskeilu, detalizācijas tur pat 720p nav (kā sola). Bet iespējams tas tevi nemaz neinteresē.

Droīds uz viņa skrien ļoti fiksi, bez nekādām aizķeršanām. Līdzi laikam nāk 2GB atmiņas karte, brālis gan teica, ka ar to (viņam) nepietiek un jāliek lielāka, bet nu Micro SD var atļauties tagad vai paprasīt palūgt kādam uz svētkiem. :D

 

Man pašam ir Nokia C6-01, tātad Symbiānis nevis Droīds. Lietošanas (slīdināšanas, brouzēšanas starp izvēlnēm) ziņā lēnāks par Androīdu, bet kameras kvalitāte ir labāka (autofokusa gan fotografēšanas funkcijai nav, kas nekam neder), ovi karte (nu jau Nokia maps) ir lieliskas, Latvijai ideālas. Aplikāciju arī daudz mazāk nekā iOs, vai Androīdam, kas, protams arī ir mīnuss. Bet kopumā nenožēloju, ka paņēmu.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Video man nav galvenais, tāpēc HD kvalitāte nav būtiska prasība. Man kā jaunam potenciālam viedtālruņu lietotājam interesē pieejamās aplikācijas un to veikstpēja uz konkrēta modeļa, negribētos, lai sērfošana internetā un aplikāciju lietošana tiktu apgrūtināta dēļ nepietiekamas veikstpējas.

Nokia modeļus neesmu apskatījis tieši dēļ Symbian OS, nez kāpēc nevieš uzticību. Zinu, ka jautājums - kurš labāks - Androids vai Windows Mobile nebūs diez ko korekts, tāpēc pajautāšu savādāk - vai Android lietotāji nenožēlo, ka nav iegādājušies mobilos ar Windows Mobile OS?

Link to comment
Share on other sites

Windows Mobile 6 ir novecojusi platforma, tagad ir Windows Phone 7. Androidam priekšrocība ir daudz lielāks programmu skaits. Bet Windows Phone 7 arhitektūra izveidota tā, ka šai sistēmai, salīdzinot ar Android un līdzīgi ka Apple iOs izvēlnes (interfeiss) strādā bez aizķeršanām.

Labots - Kubus
Link to comment
Share on other sites

Papētot drusku vairāk izskatās, ka vairāk plusu ir Samsungam, bet ir viens bet - nav AGPS. Vai AGPS trūkums ir lile mīnuss?

Link to comment
Share on other sites

Neuzskatu, ka A-GPS trūkums ir liels mīnuss. Arī bez A-GPS signālu atrod diezgan ātri. Bet ja plāno visai bieži izmantot GPS, tad, protams, labāk ja ir.

Link to comment
Share on other sites

Priekš manis navigācija ir kā ekstra, kas laiku pa laikam tiks izmantota, galvenokārt atrodoties ārzemēs, kas nenotiek nemaz tik bieži. Tātad viena no būtiskākajām šo gps atšķirībām ir apstrādes ātrums?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...