Jump to content

Datorspēles raustās pēc draiveru atjaunināšanas


endo
 Share

Recommended Posts

Sveiki, visiem!

 

Pēc nvidia draiveru atjaunināsanas no 275.33 uz 285.62 visām manām spēlēm nokritās fps,tās sāka ik pa ~15 sekundēm ieraustīties, kā arī anti-aliasing iespēja vairs nestrādāja nekādā veidā (ne ieslēdzot spēlē, ne caur nvidia control panel, ne arī nvidia Inspector). Ilgi nedomādams instalēju atpakaļ vecos draiverus, tomēr tas nepalīdzēja. Izmēģināju arī vēl citus 5 vecākus draiverus no nvidia mājaslapas, taču arī tie nelīdzēja. Pirms instalēju jaunos draiverus vecos vienmēr noņēmu caur device manager un iztīrīju reģistru. Minecraft iepriekš gāja ar aptuveni 300 fps, bet tagad neiet augstāk par ~ 60 un ejot visu laiku ieraustās,Assassins creed visas daļas gāja ideāli uz augstākajiem iestatījumiem,. Tomēr tagad Assassins creed raustās pat uz zemākajiem iestatījumiem, Citas spēles iet aptuveni tik pat slikti izņemot CS1.6, kas tomēr ir spēle no pagājuša gadsimta. Kas varētu būt problēma šādā gadījumā?

 

Datora parametri

OS- Windows7 64 bit

Motherboard - ASUS m4a785T-M

GPU - Gigabyte GTS450 1GB

CPU - AMD II X4 640

RAM - 4GB

Link to comment
Share on other sites

Vairāk vajag atjaunināt! Kārtīgāk! Un ar Driwer vizard! Un DraivDetektif! Un prodraiverz!

Atjaunini katru dienu!

Link to comment
Share on other sites

Te nu betonam 100% jāpiekrīt.

1. Ja viss darbojas - kāda velna pēc aiztiki ?

2. Jebkurus draiverus ņemam tikai dzelža ražotāja lapā, konkrētam dzelzim un OS versijai paredzētos.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Guest biivers

nav ideālākais variants, bet varbūt var līdzēt. vecaakas forceware versijas smuki nonesa nost, protams, var to dariit ar rokaam, bet... shaubos ka atradiisi visu.

links

Link to comment
Share on other sites

GTS450 uz augstākajiem Assassin's Creed? Cool story, bro.

problem, officer?

 

Draiverus atjaunināju tādēļ, ka battlefield 3 pieprasa ne zemāku draiveru versiju par 285.38. Ar NFS The run ir tas pats. Spēlē pat nelaiž iekšā bez 285.38 draiveriem. Tas ir iemesls, kāpēc es atjaunināju draiverus.Visus draiverus vilku no oficiālās nvidia mājaslapas paradzētus tieši manai video kartei. Tur nekādām problēmām nebūtu jābūt.

 

biiver - arī šo programmu es izmēģināju, bet noņemot vecos draiverus ar šo programmu un uzinstalējot atkal jaunus, effekts palika tas pats.

Labots - endo
Link to comment
Share on other sites

Droši vien tas tev pilnīgi un galīgi nepalīdzēs, bet man līdzīgi bija ar ati mobility hd 4670, kad izdomāju uzlikt jaunākus draiverus. Izrādijās, ka powerplay (ati enerģijas taupīšanas režīms) darbojās arī tad, kad laptops barojās no ligzdas (kaut gan settingos bija uzlikts, lai enerģiju taupa tikai tad, kad barojas no baterijas).

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...