Jump to content

Monitoram no signal kad pievienots GF 8500 GT


Lipton92
 Share

Recommended Posts

Sveiki... man šī sistēma strādājusi jau kādus 3 gadus, nekas naw manīts jaukts.

 

Vienu dienu kad pabeidzu instalet vienu nenozīmīgu programu pēc restarta man monitors uzrādija no signal.. kompis pats kautkā jocīgi ņemdamies pielec bet uz monitora nekā. Pēc vairākiem restartēšanas mēģinājumiem izņēmu videokarti patīriju apskatiju, viss itkā normāli, termopasta arī itkā lietojama, pieliku atpakaļ un ieliku otrā DMI portā monitora kabeli, un tad viss bija ok... nākošajā reizē kad pc ieslēdzu atkal tāda pati problema, atkal izjaucu tur parbaudiju, vis bija ok, tikai šoreiz pamainot portus nekas nenotika. Pa laimi dačoknijos kad man ir integrētā videokarte vel un pieslēdzu tai, viss bez problēmām.

 

Vēlos atpakaļ savu videokarti, vai kādam ir kādas nojausmas kas par vainu? Varbūt tā nemaz naw videokartes vaina?? Ja kādam kas līdzīgs ir gadijies lūdzu skatat kautko un dajebkādi citi ieteikumi un varianti arī noderētu.

 

Un vel GPU arī uzsildiju uz 200 - 210 C grādiem.

 

Matene M68SM- S2L (gigabyte)

Video k. Gigabyte GeForce 8500 GT

Procis AMD Althon x2 5200+ 2.7ghz(divas cores)

DDR2 2GB ram 387mhz

Tiko piereģistrējos, ceru kad esmu iekļāvies šā foruma kultūrā. :)

Labots - Lipton92
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Tev klaviatūras izkārtojumā "v" jaucās ar "w"! Izlabo, tev ir 5 min!!!

Link to comment
Share on other sites

Malacis. Pirms ķeries pie hw testēšanas, noskaidro vai vaina nav softiska. POST ziņojumos bilde ir?

Labots - lexxx
Link to comment
Share on other sites

Man liekas, ka GPU ir beigts, ja jau temperatūra ir 200c.

Bet vari arī mēģināt izdzēst to ''nozīmīgo'' programmu un tad atkal mēģināt.

Vēl varbūt pamēģini videokartei citu draiveri uzlikt.

Link to comment
Share on other sites

Ammm gpu pie ražošanas tiek turets 210 C grādos.... lai salaistu tranzistorus kopā, ja nu gadijumā ir mikroplaisas....

Programma neko nedara sliktu tas ir fakts.

 

Draiverus arī pārinstalēju....

 

Amm vienu vel nepateicu... barošanas bloks kadus 2-1 menešus pirms šī jaukā pārsteiguma reizēm pie kompja ieslēgšanas ritīgi pretīgu skaņu deva, bišķiņ padarbojās un tad viss ok. Bet tas laikam ventilators tikai var būt.

 

Vel vajadzēja paplāšināt to kad brīdī kad pieslēgta GF vga kompis slikti slēdzās iekšā viņš takā saka griezt fanus bet nestatējās, tad vienkārši pats izslēdzas un pēc pāris sec atkal sāka darboties, un tā kādas divas reizes atkārtoti pēc kārtas. Bet kad pieslēdz papildus fanu pie PSU tad viņš ar pirmo aiziet... (bet uz monitora no signal joprojām)

Pie integrētās viss oky.

 

Meibī mātenes vaina, slots sabeigts?? Vizuāli vga tiešām nekā naw, ne cepiena pazīmes, kapacitori lieliski izskatās, nekas naw skrapēts, putekļu naw....

 

Kāda bilde?? Ja domā par vga foto tad man šķiet naw vajadzības.... nice and smood. :)

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss
brīdī kad pieslēgta GF vga kompis slikti slēdzās iekšā viņš takā saka griezt fanus bet nestatējās, tad vienkārši pats izslēdzas

 

Barošanas bloks iet uz beigām. Un jā, tā rucošā skaņa tiešām ir ventilators baroklī, izdilst un neiecentrējas laikam, man arī tā biaj vecajam pc un skolā arī vairākiem pc tā ir. :D

Izskatās ka nepietiek jaudas un vienkārši atslēdz nost to videokarti vai nepietiek jaudas lai palaistu viņu. Nav uzpūsti kondensatori baroklī? Ja jau garantijas vairs nav tad skrūvē vaļā un pēti..

Link to comment
Share on other sites

Pie 100 celsija grādiem tādām pasakām varētu vēl ticēt bet 200 celsija ir pilnīgi garām t.i. iespējams temperatūras detektors melo, vispār tas ir pamatīgas pasakas, jo pie 90 grādiem jau artefakti aizietu...

Link to comment
Share on other sites

Ko... nu cmon vecais tos visu loriņus kas ir čipos sistēmās un blā taisa termoizturīgus... es čista 200 grādos visu karti turēju.... 10 minūtes, nekas nebija izkusis. Pat smaka nebija. Tā jau ir sen pārbaudīt vērtība.

 

Artifakti parādās tad kad patstāvīgi mainošās temperatūras dēļ mikroshēmā rodās plaisas, nu tajā tranzistoru veidojumā... vienkāršiem vārdiem sakot tur ir izlieti tranzistori kuri pārtrūkst un strāva nespēj normāli vadīties caur plaisu un tad GPU karst un rodas artifakti. Lai plaisas likvidētu vajag izkausēt, sašķidrināt tranzistoru materiālu lai tas satek/sakūst kopā atkal.

 

Visiem materiāliem iestājas nogurums, gan no fiziskām kustībām gan no enerģijas kas tiem iet cauri. Tāpat kā spuldzīte izdeg. Tikai šajā gadijumā to var ļoti vienkārši labot, jo tur viss ir noslēgts. Ja gribi ar aci kautko atrast to tu protams neizdarīsi, tas viss tiek veikt ar ķīmiskiem paņēmieniem... nano līmenī.

 

Ā nu es tiko uzrakstiju visu šo garo textu un sapratu kad tu domā kad 200 grādi ir tad kad pc darbojas :D Nē es izņēmu karti un ieliku cepeškrāsnī. :p Bija plānots dabūt celtniecības fēnu, taču nepaveicās ar kontaktiem :D ja jums pieejams celtniecības fēns izmantojiet to nevis cepeškrāsni.

 

Paldies lavalair par comentu.... :)

Link to comment
Share on other sites

Tā arī vajadzēja teikt ka alvas kušanas temperatūru gribēji dabūt. Tas ir pats pēdējais solis(reizēm nostrādā), bet ja nav efekta tad vairāk nav ko apsrpiest t.i. uz miskasti..

Link to comment
Share on other sites

man ar kau kā liekas ka baroklis, ... autor paprātuļo par to.... nobildē to ar šilti un no iekšpuses insē izej, dež kondiķi :superstition:

SL400-bad-caps.jpg

Link to comment
Share on other sites

duraks ka duraks!

ja nejēdz ko dari nedari to.

izmēģini ar "nekausētu" VGA karti ja viss okey. tad tavs roku leņķis ir debīls !

Link to comment
Share on other sites

Ja nav nekas jēdzīgs ko teikt tad muti paturi ciet !

 

Kāds roku leņķis......... ? :D (WTF)

Tu pats pēc duraka izklausies.... ar debīlu smadzeņu leņķi.!

Link to comment
Share on other sites

kā ta nepateicu jēdzīgu, mēģini ar ejošu VGA, un pilnībā funkcionējošu

Link to comment
Share on other sites

Man ar tiko identiskā veidā aizgāja pie tēviem HD3870 radeons :sorry: No sākuma pamainot DVI portus piestartējas, nu kompis startējas- monitorā no signal... Laikam tagad visam resurs 3-4 gadi un amen.

Labots - Gherc
Link to comment
Share on other sites

Gherc atskrīvējot barokli vaļā paskatoties kārtīgāk atradu kad tomēr vaina tajā.... die divi lielie kondensatori, nezinu kā citiem, acīmredzot viens no viņiem kkā jocīgi pārsprādzis... nevis aukšā vāks bet sāns :O Un ārā iznāca nevis tāda brūna zampa bet ritīgi balta necaurspīdīga... čista liekas kad košļeni kāds pielipinājis :D

 

Atceros kad pirms kādiem vairākiem mēnešiem 3-4 bij tāds pretīgs sprakšķis, tas varbūt bija vaininieks pie plīsuma sānā. Bet es no kompjiem tikpatka neko nerubīdams nemaz nepārbaudiju.

 

Un par to videokarti PO tapat jaunu grasijos pirkt... un vispār laikam no AMD uz intel jāpāriet. Bet vai vērts?

 

Pamēģini tu arī atmuķīt vaļā barošanas bloku.

Link to comment
Share on other sites

shtolcers

Gherc atskrīvējot barokli vaļā paskatoties kārtīgāk atradu kad tomēr vaina tajā.... die divi lielie kondensatori, nezinu kā citiem, acīmredzot viens no viņiem kkā jocīgi pārsprādzis... nevis aukšā .

 

Ņem tik lodāmuru rokā un lodē ciet to aukšu :D

Labots - shtolcers
Link to comment
Share on other sites

Sper, jaukt līmi ar elektrolītu un pīpēt kapronu.

Link to comment
Share on other sites

Nevar saprast vai Tava piereģistrēšanās portālā bija liela kļūda vai pozitīvs moments vien jautrības dēļ...

 

Par tēmu:

 

veel raksti, veel! tev sanaak!

Link to comment
Share on other sites

Ejiet d........ nu tad kā sauc tos sūdus kas izskatās pēc mazām muciņām... pārsvarā visur viņas ir tadas mazas, pirksta gala lielumā, mazākas, un tur tadas ir 2 un augstums kkur 4cm diametrs 1 cm....... ja pareizi atceros tur bija uzrakstits HEC ZS 200V un vel kkas.......

 

Kā viņus sauc.... tas viss man ir kautkas jauns.... saucu viņus tā kā internetā meklējot esmu redzējis kā citi viņus sauc.

 

Un [slēpts] mēs visi mākam.... sākat tik kautko runāt par man zināmām lietām.

Link to comment
Share on other sites

Bljad gudreli nestāsti pasakas tā itkā tu mani pazītu.... cik esmu novērojis te ir tikai viena tema- datori(tavējā, acīmredzot, ar kuras info nesi dāsns, tik stāsti :D)

Link to comment
Share on other sites

Un ārā iznāca nevis tāda brūna zampa bet ritīgi balta necaurspīdīga... čista liekas kad košļeni kāds pielipinājis, -

vai tu viņu nejauc ar ķenci ko liek iekšā PSU - detaļu stingrībai. :sorry:

PS. Vispār ja tev būtu pārsprādzis lielais kondiķis šaubos vai tev tur kas strādātu :shok:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...