Jump to content

Par wireless adapteri


AigarZs
 Share

Recommended Posts

Sveiki, ir tāda lieta, ka man ir wireless tīkla karte Intel® Centrino® Wireless-N 130 , un ir tā,ka diemžēl savienojuma ātrums ir 65mb/s , bet skatoties internetā tīkla kartes aprakstu, tad savienojuma ātrums ir līdz 150mb/s ( laikam, ja pareizi atradu) , kur varētu būt vaina? Varbūt, kādam ir jau bijuši kaut kāda līzīga problēma -Varbūt vaina driveros???

 

Ceru uz jūsu atsaucību :)

Link to comment
Share on other sites

Gribi ātrumu, izmanto kabeli! Vai tad Tu tici tam, kas rakstīts uz sētas. Tāpat ir ar reklāmu. 65mb/s ir normāls rezultāts. Neba nu Tev ideāli apstākļi radiosignala izplatībai.

Link to comment
Share on other sites

Bet vai tiešām man nevajadzētu būt 150mb/s tīkla kartei?? Nevari ātri uzmest aci? Vienkārši man ir 100mb/s internets, istabiņas biedram iet ātri internets,un viņam wireless tīkla kartes savienojuma ātrums ir 150mb/s , bet vai tiešām, tas, ka man ir tikai 65mb/s nevarētu būt drivera vaina?

 

Oo..parakņājos pa wireless uzstādījumiem un dabūju 150mb/s :)...Paldies Didzim par to, ka no viņa puses bija kaut kāda atsaucība :)

Link to comment
Share on other sites

tas ir savienojuma ātrums.

Reālais datu pārsūtīšnas ātrums ir uz pusi mazāks ~70mbit/s

Link to comment
Share on other sites

Analoģiki mašīnās arī spidometros pat auto ar 1.2 l motoru ir 200KM/h bet vai auto var sasniegt šādu ātrumu? Varbūt stāvot uz vietas un griežot riteņus var bet ja ir vēja pretestība nekad.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...