Jump to content

GpsApp - GPS loggeris priekš Windows Mobile


binary
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Ir tapusi pirmā publiski pieejamā GpsApp versija. Šobrīd tas ir GPS loggeris, kas nākotnē tiks apaudzēts ar šādām tādām papildus funkcijām. Sīkāk par GpsApp - iekš xda-developers.com. Tā kā aplikācija top kā bakalaura darba praktiskā daļa, tad būšu ļoti pateicīgs, ja kāds varētu patestēt un uzrakstīt kādu atsauksmi. Ja ir kādi komentāri/jautājumi - labprāt uzklausīšu un atbildēšu šeit vai xda-developers.com :)

 

GpsApp novelkams iekš gpsapp.misc.lv.

Labots - binary
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Paldies :) Bet nu malacis būšu tad, kad būs +/- ieviestas visas xda-devs minētās "planned features". Pagaidām jau tāds stipri basic variants uztaisīts.

Ja padalīsies arī ar testa rezultātiem, būtu vēlams pieminēt arī OS. Pašam tik HTC Touch Cruise ar WM6.0 ar 240x320 pieejams, līdz ar to nav ne jausmas, vai uz citām WM viss strādā.

Ir drusku šaubas par to, vai GPS uz visām OS turpina strādāt arī tad, kad displejs izslēdzas. Teorētiski - vajadzētu, praktiski - nav pārliecības, ka Microsoft nav neko salauzuši iekš WM6.1 un/vai WM6.5 (netā kaut ko tādu lasīju).

Link to comment
Share on other sites

Vētras dēļ šobrīd nav pieejams :( Būs atpakaļ, kad atjaunos elektrības padevi.

 

Ir atpakaļ.

Labots - binary
Link to comment
Share on other sites

Nav man pieejams lietošanai, bet apskatīju un interese radās par to kā un ciek bieži tā logošana notiek, varbūt integrē iespēju attēlot izvēlētas koordinātes uz kartes?

Link to comment
Share on other sites

K.Kavacis, uz mana devaisa "standarta režīmā" koordināta tiek dabūta reizi sekundē. Optimizācijas nolūkos saglabāšana failā notiek reizi 5 minūtēs. Katra koordināta "sver" 24 baitus - 4 baiti laiks, pa 8 baitiem lng un lat, 4 baiti altitude. Pēc tam to visu var eksportēt uz GPX - plaši pielietojams uz XML bāzēts datu formāts. Pietiekami detalizēti pastāstīju? :)

 

Kartes šajā softā nebūs, vismaz tuvākajā laikā neplānojas - tam var lietot kādu no GPS nafigatoriem.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Pēc kā viņš tev atrod GPS moduli, ir kāds konfigs?

Link to comment
Share on other sites

Nē, nav nekāda konfiga. Izmantoju "GPS Intermediate Driver" (WM fīča), pie kura slēdzos ar GPSOpenDevice(), pēc tam uz eventiem nolasu koordinātas ar GPSGetPosition(). Alternatīvi var slēgties klāt ar CreateFile() un datus lasīt ar ReadFile().

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Kaut kad paskatīšos ar savu PDA + ārējais GPS. Kaut kā līdz šim visiem maniem softiem obligātā prasība bija norādīt COM portu, uz kura sēž GPS, tāpēc tas liekas kaut kā dīvaini.

Link to comment
Share on other sites

Nēnu konfigs ir pašam GPS Intermediate Driver. Ja izmanto iebūvēto GPS, tad tam vajadzētu jau būt korekti sakonfigurētam (ražotāja atbildība). Kā ir ar ārējo GPS - nav ne jausmas, nav man ārējā GPS, lai patestētos.

 

GPS Intermediate Driver konfigs glabājas reģistrā zem "HKLM\System\CurrentControlSet\GPS Intermediate Driver\" uz WM6, WM6.5. Turpat kaut kur jābūt norādītam arī COM portam. Sīkāk var palasīties MSDNā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...