Jump to content

Antireklāma veikalam Memo.lv


Willy
 Share

Recommended Posts

versatile

Žak, man, piemēram, ir klusā doma līdz pavasarim ričuku uz disku bremzēm apgreidot. Maināmo detaļu saraksts: rumbas, aploces, spieķi, šifteri (un ja jau maina šos, tad varbūt uz 9-ātrumu drivetrain jāpāriet... a varbūt ne, nomainīju pārslēzēju aizmugurē uz XT un slēdzas mierīgāk), hēbeļi, kā arī, protams, pašas bremzes.

Cipars salasās, un visdrīzāk tiks pirkts pamazām. Un ja izrādīsies martā, piemēram, ka manis decembrī pirktais hidrauliskais hēbelis sulo - tad, ja būs veicī pirkts, tāpat čāpošu nest atpakaļ.

 

Praksē neesmu dzirdējis, ka kāds būtu tā easy nokāvis RAMu, ka iet, bet gļuko - parasti jau pilnīgi dead. Un principā, tos dārgos ramus arī ražo, testē un tirgo, labi zinot, ka diez vai ies ofisa kastē kur pārsvarā words griežas.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • versatile

    5

  • Willy

    24

  • marrtins

    6

  • Žaks Noriss

    13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bet varbūt bija savadāks variants? Kur tad MEMO izrāva tās atmiņas ja jau OCZ vairs neražoja? Varbūt piegādātājs iedeva kādu vecu eksemplāru kurš noliktavā mētājās

Link to comment
Share on other sites

RAM var nokaut pagramstoties ap to pēc uzkāpšanas devītajā stāvā ar sintētikas apenēm :grin: Pret triecieniem ar viņi nav diezko izturīgi.

Labots - marrtins
Link to comment
Share on other sites

Nu neesmu jau pirmo reizi ar pīpi uz jumta . Kuram muļķim var ienākt doma grābstīties ar pirkstiem pa Ram detaļām ,ja ir tik iespaidīgi liels radiators.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Jā, jā un vēlreiz jā. Nav starpības vai tu aiznes otrajā dienā atpakaļ vai pēc 5 mēn. un 29 dienām. Arī veikals nekorekti ir atbildējis vēstulē. Bet jāatceras, ka pircējs pieprasīja maiņu pret identiskām. Neko vietā piedāvāt nevarēja.

 

Te sākas tas, ko es nezinu - ja sākumā pieprasa maiņu, bet pēc tam (pēc 6 mēn. termiņa) pieprasa ko citu, šoreiz naudas atmaksu, vai tad tā naudas atmaksa darbojas un ir uzskatāma par korektu prasību.

 

Kopumā tikai saku, ka datora detaļas neviens pusi gada neglabā atvilktnē, jo pēc pusgada par to pašu cīparu var salasīt teju 2x lielākas jaudas vai ietilpības.

 

Autors drīkst sacerēt jautājumu PTAC, lielos vilcienos izklāstot, ka:

 

* prece iegādāta tad un tad

* nodota atpakaļ pēc mazāk kā 6 mēn. ar konstatētu gļuku

* pieprasīju maiņu pret identisku

* nevarēja apmainīt

* vairāk kā 6 mēn. pēc iegādes pieprasīju $$$ atmaksu

==> vai veikalam ir jāatmaksā iegādes cena?

Link to comment
Share on other sites

versatile

Veikals var rēķināt nolietojumu, bet - atmiņu fiziski nolietot, imho, nevar, un varētu tad nākties rēķināt grāmatvedisko nolietojumu kā vienu no rādītājiem. Datortehnikai - 35%, ja nemaldos. Pusgadā, tātad, 17,5%. No 80 latiem sanāk 14 ls nolietojumā.

 

Marrtins, skaidrs, ka atmiņa sprāgst no vienas statiskās dzirkstelītes, ok, bet cik tādas nācies redzēt, parasti kompis pat neieslēdzas tālāk par POSTu, kur nu vēl memtest palaist. Memtests laižas kā reiz no rūpnīcas defektīvajiem. Protams, man pieredze maza, tikai daži bojāti RAMi bijuši, bet nu...

Link to comment
Share on other sites

Visādi brīnumi ar RAMiem ir redzēti. Dīvainas ierīces. Piemēram, uz vienas plates tas RAMs neies kaut sit viņu, ieliekot citā platē vai apmainot vietām - darbojas bez problēmām. Tāpat ar POST - ir plates, kas pīkst un/vai melns, ir plates kas vienkārši samazina apjomu, ir kas met errorus memtestā. Ir bijuši gadījumi, ka memtests neko, bet padzenājot datus pa disku crasho kā nelabais (nē, disks/plate nav vainojams; jā, nomainot RAM viss OK).

 

Caur manām roķelēm izgājuši, nez, kādi pāris simti moduļu, kādi 20-30 te mētājas beigti.

Link to comment
Share on other sites

Pa lielam veikals ir izdarījis visu pēc labākās gribas:

1) Sākumā mēģinājis samainīt pret tāda paša veida atmiņām, bet nu loģisku iemeslu dēļ tas nav izdevies;

/+ vēl nācis pretī pircējam un iedevis pagaidu atmiņas lietošanā/

2) Piedāvājis līdzvērtīgas atmiņas (pircējs atteicies)

3) Atgriezt naudu (nepilnā apmērā, bet līdzvērtīgi šībrīža esošajām cenām)

 

Pircējs nav piekritis nevienam no šiem piedāvājumiem. Kādi tad vēl citi varianti pastāv pircēja prāt?

Autor, atrodi pats kādu Tavuprāt līdzvērtīgu atmiņu un kura ir reāli nopērkama ;)

 

Vienīgā vieta kur atradu Tavas atmiņas ir amazon.de par 88 Euro

http://www.amazon.de/dp/B0042RRLG8?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=idealocom

Labots - ausux
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

versatile

ausux, nu bet "nepilnā apmērā, bet līdzvērtīgi šībrīža esošajām cenām" - aļa "Suzuki Hayabusa jaunu pa garantiju vietā iedot nevaram, bet reku, ss-kā Hondas rolleris pa 400 iet, būs gerai?"

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgi pareizi versatile.Nu neesmu es tik mežonīgi spītīgs ka pastāvētu tikai uz pilnu naudas atmaksu vai arī tikai tādām pašām atmiņām.Bet atmiņa kuru man piedāvā patreiz maksā ap 34Ls. Nu spriediet paši vai Jūs kāds vēlētos pakāst 46 Ls?

Labots - Willy
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Vispār šobrīd RAMu par 80Ls ir grūti atrast. I tad tas būs 16GB vai serveru atmiņas.

 

Starp citu, turot tos RAMus atvilktnē esi pakāsis vairāk kā 46Ls.

Link to comment
Share on other sites

Teikšu godīgi.

 

šādi kantori ir jataisa ciet.

Latvija ir iespējami tikai tādi precedenti.

 

Psc. 50ls pēc mēģina bojāt savu kantora vārdu. Vēl pietam ar klientu kurš iepircies , ne jau pirmo reizi. žurkas.

 

 

UK, jebkuru preci vari aiznest garantijas perioda laikā un bezjebkādiem iebildumiem man vienmēr viss ir ticis samainīts vai atgriezts($$$)... īpaši neiedziļinoties vai "nekasoties" ar klientu.

 

Tomēr finālā zaudētājs būs tikai un vienīgi memo.lv . Šādi veidot biznesu ir nožēlojami. īstermiņa domāšana,

Labots - Aspire
Link to comment
Share on other sites

http://www.ma1.lv/go...rativas+atminas ( meklēt DDR-3, 4 GB, 2133Mhz) Tas nu tā, - nenopietna informācija. Bet ja nopietni, tad gribētu atbildēt biedram marrtins. kad uzgāju ka viens modulis gļjuko, tad ar memtestu sāku viņus dzenāt pa vienam katru nākošo reizi liekot citā slotā. un tā visos četros slotos. Rezultātā tas gļjukainais taisīja ziepes jebkurā no slotiem , un tas otrais nemeta ārā errorus nevienā no slotiem.Pašas pirmās dienas ar MEMO nekadu kašķu nebij, un es nākošajā dienā pēc atmiņu attdošanas pazvanīju un apjautājos vai arī viņam ar memtestu uzrāda errorus .(brāķēto moduli biju ietinis atsevišķi papīrā). Atbilde bija Jā. Arī uz viņa kompja brāķētais meta errorus. Labots - Willy
Link to comment
Share on other sites

Aspire

 

neredzi ka augstāk tajā papīrā ir rakstīts ka ir piedāvāts atgriezt naudu bet cilvēks atteicies.

 

memo.lv ir oficiālais OCZ izplatītājs īpašnieks bija pirmais LV kas sāka vispaŗ OCZ produkciju vilkt iekšā un pa forumiem tirgot. :p

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

DJWox, iztiksim lūdzu bez meliem un demagoģijas. Precīzs citāts no MEMO atbildes: "Jūs atsakās no naudas atmaksas analoģiskā atmiņas komplekta tirgus vērtības apmērā". Pirmkārt viņi nepiedāvā man pilnīgi līdzvērtīgu modeli. UN otrkārt viņu piedāvātajam modelim tirgus vērtība uz doto momentu ir 31 Ls , nevis 80Ls http://www.salidzini...MX4GX3M2B2000C9 UN vēl, kuram nav skaidrs cik viņi ir "balti un pūkaini " var apskatīties viņu mājas lapā ko tie par sevi raksta sadaļā par mums. Atkal citēju:

"Nodrošinām visātrāko garantijas gadījumu atrisinājumu.

Piemērām, operatīvās atmiņas garantijas gadījumi tiek lemti uz vietas vai vienas dienas laikā." Atgriezu viņiem atmiņu 11. Augustā, bet kāds šodien ir datums ? 17. NOVEMBRIS !!!

Labots - Willy
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Apsveicu. Dēļ šīs lietas tagad esi ieberzies lielā nebeidzamā juridiskā čakarā, kur vienīgais risinājums ir tiesa, kura vilksies gadiem. Būtu aizņēmies no kaimiņa Vasīlija nevis "aizņēmies" no juridiskas iestādes RAM. Tā nav normāla prakse un nekad nekādos apstākļos neiesaku ņemt no firmas kaut kādas rezerves, aizvietošanas iekārtas no firmām.

Lai ar kompi varētu mazliet strādāt, tad viņi iedeva man vienu prastu DDR3 moduli no saviem .Tiktāl viss būtu normāli.

 

Iesaku vispirms atgriezt viņu atmiņas, citādi viņi piešuj īpašuma piesavināšanos (minēts tajos papīros), un nopērc citus RAM (2000MHz gan nav no lētajiem), kamēr dabūsi naudu vai analoģiskus.

Labots - Mežavecis
Link to comment
Share on other sites

Savu vainu nenoliedzu ka esmu sastrādajis kļūdas. Bet tas aiz cilvēciskas nezināšanas. Domāju neviens nevarētu paredzēt ka jautājums varētu šādi iegriezties.Bet veikals NEMO aiz savas alkatības baidoties pazaudēt savu uzcenojuma summu (Peļņu) (Par cik atmiņas bija Laiftime, tad domāju ka no ražotāja viņi dabūja atpakaļ pilnu summu) un mēģinot pataisīt mani par muļķi ir pamatīgi sagrāvis savu reputāciju.

Labots - Willy
Link to comment
Share on other sites

viss izklāstītais nekādā ziņā īpaši nesabojā memo.lv reputāciju manās acīs. Turpināšu iepirkties.

Wilī, ja atzīsti kļūdas tad pieņem arī kādu risinājumu no veikala nevis vazā tēmu pa forumu, iesaisti PTAC, vēl aizej ar plakātu stāvēt pie Skolas ielas. Ja tas sagādā kaut kāda veida uzbudinājumu tad ok, ar 60 ierakstiem tēmā būtu jau jāpietiek.

Link to comment
Share on other sites

Nu ko, Zh, novēlu Tev lai nebūtu jāmaina domas par veikalu arī turpmāk. Un galvenais lai neiegrābtos brāķa produkcijā un nebūtu jāiesaistās garantijas jautājumu risināšanā.Arī es daudzus gadus kā jau rakstīju biju labās domās par veikalu .Apkalpošana tiešām bija ātra ,pieklājīga un arī cenas normālas.Bet man grūti spriest vai Tev arī nemainītos attieksme ja būtu japiedzīvo kas līdzīgs kā man. PS. Un vispār kad atvēru šo topiku tad vēlējos dzirdēt padomus kā pareizāk risināt šo problēmu, nevis smagus uzbraucienus. ("kādas vēl pretenzijas?! Kāds PTAC?! Škic atpakaļ būdā, no kuras esi izlīdis! ") ( ( Spārdīt ar kājām guļošu? - Zemiski) Paldies par sakarīgām atbildēm Mežavecim un Žakam K

Labots - Willy
Link to comment
Share on other sites

Lifetime warranty taču nenozīmē pircēja mūža laika garantija, bet laiku kamēr produkts tiek ražots. Bet, kā jau iepriekš minēju - kāpēc tirgot atmiņu "pa tirgus cenām", kurai jau beigusies/drīz beigsies ražotāja garantija?

Link to comment
Share on other sites

Interesanti būtu uzzināt kad tad īsti OCZ ir beidzis ražot atmiņas un kad manam modelim ir iestājies EOL. Jo šobrīd sāk iskristalizēties doma ka viņa tika pārdota jau iepriekš zinot ka nekādu garantiju realizēt nevarēs.Un MEMO būdams OCZ oficiālais pārstāvis Latvijā to nevarēja nezināt.

Link to comment
Share on other sites

http://www.tomshardware.com/news/DRAM-Ryan-Peterson-OCZ-Technology-Group-stockholders-solid-state-drive,11978.html

 

jau janvārī bija skaidrs, ka OCZ beigs ražot atmiņās - attiecīgi, ja pirki tādu atmiņu, tad bija jārēķinās ar to, ka pēc tam var būt problēmas samainīt atmiņu garantijas laikā pret tādu pašu .. tehnisko speceni izpētīji bet tādu sīkumu piemirsi - cik garš tik plats ..

Link to comment
Share on other sites

Tjā, pircējam nudien ir jāseko līdzi ražotāja garantijām. Kā ta, kā ta...

Link to comment
Share on other sites

Paldies hmmz par informāciju.Pats diez vai būtu sameklējis, jo piederu pie vecās paaudzes radioamatieriem kuri ar angļu valodu ir uz Jūs.Toreiz visa tehniskā informācija bija tikai krieviski. Pa tomshardware rakņājos pārsvarā tikai pa chartiem salīdzinot dažādas komponentes.Palika mazliet mierīgāk ap sirdi ka neesmu nevienu apvainojis nepatiesi.Vienu brīdi jau sāku šaubīties.Uz PTAC arī negribējās tā uz dullo skriet, jo vajadzīgi tomēr sakarīgi argumenti nevis tikai emocijas.Tās atmiņas ko MEMO bija aizdevuši vakar viņiem aizvedu atpakaļ.Un tagad varu piedāvāt viņiem jautājumu atrisināt godīgi bez kašķa.Jo memo ne tikai neinformēja par EOL iespējamību, bet taisni otrādi vēsā mierā izrakstīja garantijas talonu, kaut zināja ka varbūt nevarēs to realizēt.

Link to comment
Share on other sites

Vai tiešām visas jautajuma risināšanai pateretas stundas un enerģija ir tās starpības vērti. Nesaku, ka nav jāmēģina aizstāvēt savas tiesibas, prasiba tirgotājam ir jāiesniedz. Bet ~30ls dēļ dienām ņemties pa iestādēm un forumiem?

Link to comment
Share on other sites

Man skolā mācija ka 80-31=49 Kāda Latvijā ir vidējā pensija? 180Ls Jums jaunajiem varbūt pagrūti to saprast

Link to comment
Share on other sites

vidusmēra pensionārs izvēlēsies budžeta risinājumus nevis leks augstāk par savu dibenu? paraksta dators nemaz neizskatās atbilstošs pensionāram, kuram jāizdzīvo ar 180Ls mēnesī .. es strādāju un nevaru atļauties neko labāku, kā šobrīd parakstā ir

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Slikti strādā,. slikti dzīvo, tāpēc tevī arī ir tik daudz žults, tātad ne tev lemt, ko pensionārs iegādājas par savu naudu.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Šajos krīzes laikos dabūt labu darbu ar labu algu protams ir krietni problemātiski.Bet datoru kāds ir parakstā varu atļauties cita iemesla dēļ.Jau rakstīju ka liku viņu kopā pusgadu iegādājoties pa vienai komponentei.Un saliekot no vecā kompīša labākās. Bet jaunajiem jau vajag visu un uzreiz.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Ja nav noslēpums - priekš kam vajag tās sešas kores un tik dārgu RAMu?

Link to comment
Share on other sites

Man jau liekas, ka memo nav jāatmaksā tā summa, par kuru RAMi tika nopirkti. Nu nevar (ne)lietot produktu pusgadu un pēc tam sagaidīt, lai viņš būtu tik pat vērtīgs kā sākumā, it īpaši ja tas ir datora dzelzis. Problēma ir tajā, kā lai nosaka tekošo tirgus vērtību produktam, kuru vairs neražo un nepārdod? Tāpat šaubos, ka PTAC interesēs, ka piedāvātajai alternatīvajai atmiņai nav tik labs OC potenciāls vai krutie atmiņas čipi. Tāpat par produkta EOL, memo ir iepirkuši RAMus, ko tad ar viņiem darīt? OCZ diez vai ņems viņus atpakaļ.

Link to comment
Share on other sites

Neatceros, kur es to lasīju. Varbūt šajā forumā. Ražotājs, atbilstoši paredzamajam atteikuma procentam, saražo produkciju pa virsu un to atdod tirgoņiem. Vai tā ir?

Link to comment
Share on other sites

Nu šim gadījumam ir kā vienmēr 2 skatu punkti, jo katrs vienmēr domā par savu kabatu.

 

Godīgi sakot, neskatījos vai bija minēts konkrēts modelis ko piedāvā memo vietā, bet nu viņiem būtu jāpiedāvā analogs modelis, kas ir spējīgs strādāt uz analoģiskām frekfencēm un taiminiem pēc ražotāja specifikācijas (iespējamās OC iespējas, kas nav ražotāja specifikācijā te netiek ņemtas vērā). Un tur nav būtiski cik viņa šobrīd maksā, kaut vai 5 Ls. Prasīt kaut ko līdzīgā cenā nav nekāda pamata, ja to ir iespējams izdarīt par lētāku summu. Ja veikals apgalvo, ka nav iespējams atrast analoģisku modeli, bet pircēja rīcībā ir informācija, ka pirkuma summas (samērīguma princips) ietvaros to ir iespējams izdarīt, tad pircējs uz to var norādīt: (piemēram pircējs var pasūtīt tādu modeli vācijas interneta veikalā)

Ja preces neatbilstība līguma noteikumiem atklājas vēlāk nekā sešus mēnešus pēc preces pārdošanas, patērētājs ir tiesīgs:

1) vispirms pieprasīt, lai ražotājs vai pārdevējs bez atlīdzības novērš preces neatbilstību līguma noteikumiem vai atlīdzina patērētājam izdevumus par neatbilstības novēršanu, vai apmaina preci pret tādu pašu vai ekvivalentu preci, ar kuru būtu nodrošināta atbilstība līguma noteikumiem (izņemot gadījumu, kad tas nav iespējams);

 

Es domāju, ka pie abpusējas vēlmes var atrisināt jebkuru šādu problēmu, ja vien viena no pusēm necenšas ar galvu skriet sienā vai izsist sev nepamatotu labumu. Ar to ir domāts uzstāšana uz konkrētu vairs neeksistējošu modeli, kautkādu aizbildinājumu meklēšana lai tiktu pie pus gada vecas pirkuma summas, ja to pašu tagad ir iespējams nopirkt lētāk. Ja tomēr nav iespējams, un ražotājs kreditē produktu, tad atkal neredzu iemeslu kāpēc lai tirgotājs nekompensētu summu.

 

mazliet oftopiks:

ŽK: (2. uz veikalu jau dodos ar iesniegumu, kurā minēts, ka vēlos saņemt naudu un lietu X tikai uzrādu, iedodot rokās pārdevēja pārstāvim. Pēc tam lietu X savācu sev līdz. Pārdevēja pārstāvis parakstās, ka X ir redzējis un X tiešām nefunkcionē. Te gan ieteicams paņemt izdruku no noteikumiem līdz, jo bieži vien veikali paši nezina, ka pircējs tā drīkst darīt.)

Diez kā tu rīkosies gadījumā, ja Tev tas rams metīs kļūdas pēc 15h memtest. Sēdēsi klāt veikalā kamēr izmetīs kļūdu ? :). Pārdevējs ir tiesīgs pārliecināties par pieteiktā defekta esamību, vai tas notiek pircēja klātbutnē vai bez - tas jau ir pircēja ziņā. Un tā problēma ir tipiska gadījumos, kad pats pircējs nav drošs par savu problēmu, ka servisā manta tiek testēta un problēmas nav, bet cilvēks nevēlas vai citu iemeslu dēļ neapraksta problēmu nemaz nerunājot, ka neierodās nodemonstrēt defektu , tas ir izsaukts citu komponenšu dēļ u.c. gadījumu. Realitātē ap 30% uz servisu atnestās mantas izrādas bez defekta, vaina vai nu ir softā vai lietošanā vai konfliktos.

Link to comment
Share on other sites

Kādēļ aizdomīgi? Es savu šobrīdējo datoru liku aptuveni gadu ... vasarā iegādājos Asus mātesplati, nopirku 3Gb OCZ ramus, dabūju jaunu korpusu, bet tad nebija liekas naudas ko atvēlēt pašam procim kādu laiku ... tā nu kādu gadu līdz pavasarim kompja komplekts istabas stūrī nosēdēja skumīgi lūrot uz mani katru dienu, bet tad arī beidzot iegādājos atlikušo detaļu - proci.

Link to comment
Share on other sites

Žak K diezgan daudz iznāk arhivēt lielus failu apjomus, renderēt videofailus.Vēl man ir pieauguši bērni un mazbērni kuri atnākot ciemos grib uzspēlēt kādu spēlīti.

MartinS Nevis 15h bet vairāki simti erroru 1 minūtes laikā.

Acc3L šoreiz jau sāk palikt skaidrs ka šo čakaru memo bija ieplānojis no paša sākuma izrakstīdāms garantiju februāra beigās pirktam Ramam ja jau janvārī bija zināms ka to vairāk neražos.Viņi taču ir oficiālie!!! OCZ pārstāvji Latvijā.Un ko tad ņēma 11 augustā it kā uz garantiju? Varēja taču uzreiz atdot naudu,kad nebija sešu mēnešu termiņš .Meļi Meļi un vēlreiz Meļi.

Un vispār zēni lasiet taču visus tēmas rakstus lūdzu uzmanīgāk.Savādāk tas pamazām sāk pārvērsties par Bazaru.

 

Link to comment
Share on other sites

Atkaartoshos, bet preceem garantija ir 2 gadi. Nevar apmainiit, jaatdod pilna iemaksaataa summa vai jaamaina pret liidzveertiigu preci un viss.

 

Nekas tur nav apspriezhams, iipashi kaut kaada bezjeedziiga gaidiishana meeneshiem. JA veikals nesadarbojas, prom uz PTAC un viss, bez liekas aukleeshanaas.

Link to comment
Share on other sites

" Ja preces neatbilstība līguma noteikumiem atklājās pirmo 6 mēnešu laikā no iegādes brīža, var izvirzīt vienu no sekojošām prasībām:

samazināt preces cenu ; bez atlīdzības novērst preces neatbilstību līguma noteikumiem vai atlīdzināt Jums preces neatbilstības novēršanas izdevumus; apmainīt preci pret līguma noteikumiem atbilstošu tādu pašu vai līdzvērtīgu preci ; atcelt pirkuma līgumu un atmaksāt Jums par preci samaksāto naudas summu Ja preces neatbilstība līguma noteikumiem atklājās pēc 6 mēnešiem, varizvirzīt vienu no sekojošām prasībām: bez atlīdzības novērst preces neatbilstību līguma noteikumiem;

atlīdzināt Jums preces neatbilstības novēršanas izdevumus ; apmainīt preci pret līguma noteikumiem atbilstošu tādu pašu vai līdzvērtīgu preci .

"

Labots - ausux
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ta ka pats biju izgajis cauri vairakiem lidzigiem gadijumiem ar OCZ garantiju, ljaushu nedaudz pakomentet pa sho temu.

 

Pirmkart, veikalam nav nekada "plana" tadaa veidaa speciali chakaret klientus, jo tie nav nekas vairaks ka starpnieks starp tevi un OCZ. Kad veikals dabuja no tevim defektivo atminju, tad tie sazinajas OCZ par sho gadijumu. Parliecinoties par to, ka tada atminja vairs netiek razota un noliktavaas vairs nekas nav, OCZ parsvavjis piedavaa veikalam summu pedejas dota kita vairumcenas apjomaa. Par sho summu teikshu taa - kad savos laikos biju mainijis pirmas paaudzes Blade moduljus, kas toreiz maksaja 300Ls+, ar to knapi pietika uz leta gala atminju. Tatad, veikals saprot ka no OCZ nekas labs nenaks, cerot uz klienta "saprashanu" un varbut ari nepilno kompitenci, piedava vistuvaku variantu ko vareja dabut no LV vairumniekiem, kas izradijas augshaminetais Corsair kits ir sliktaku specifikaciju (es domaju ka piedavatu ari ko citu ar 2000 9-9-9 speceni ja vien tas butu pieejams).

 

Protams, tevi var neintereset kas notiek aiz aizkara un pec LV tirgoshanas likumiem tev butu taisniba (veikals ari var "pacentities" preti, jo atgrieztais produkts nebija lietots uz specificetas platformas jeb P55). Tomer, parasti, shadas situacijas tiek noreguletas ar lielaka apjoma (bet lenaka atruma) kita izsniegshanu.

 

P.S. Elpida BBSE uz tiem OCZ bija tikai uz preses sampl'iem un ljoti agriem eksemplariem. Pec tam tos razoja ar PSC (tie pashi chipi kas stav uz piedavatiem Corsair) vai Micron D9KPT (vari palasit...).

Labots - TaPaKaH
  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...