Jump to content

Gribētu iegādāties portatīvo datoru spēlēm.


Smailijs
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Gribēju pajautāt tādu jautājumu... Vai kādā interneta veikalā vai kur citur ir iespējams nopirkt JAUNU portatīvo datoru zem 300ls ar šādām prasībām... Vismaz 4 kodolu procis, 4 gb rams, 1gb Nvidia videokarte... Protams prasības var būt arī zemākas, bet gribēju pajautāt vai ir iespējams ar tādām nopirkt... Un ja var, tad kur? :D

Link to comment
Share on other sites

pokemonu zemē varbūt ka var nopirkt ar tādiem parametriem :) LV lētākais tjaps ar tādu konfigu maksā ap 500Ls un ar 40% atlaidi šaubos vai kāds tirgos, nav jau lupatas no ķīnas

Link to comment
Share on other sites

Aceros kad nebija vsp PC mājās arī sev meklēju portatīvo priekš spēlēm,nu cena tādam kārtīgam bija ap 1000ls :shok: beigas iegādājos stacionāro :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Patērētājs85

Samsung RV518

LENOVO IdeaPad Z570

Acer AS5742ZG

 

Nav nekas pēc tavām vēlmēm ne pa 300 un ne pa 450Ls. No tavām krustcelēm varētu iziet ar laptopu, kuram ir visspēcīgākā Video karte. Un tad laiku gaitā uzlabot savu laptopu ieliekot 4 kodolu procesoru. Piemēram tavu cenu grupā labākā ir GT540M Video karte. - Un tā karte pat velk dažus simtus augstākā cenu grupā. Karti vēljoprojam liek geiminga konfigurācijas./produktu laptopos kā minimālo variantu.

 

Tavā gadījumā es izvēlētos LENOVO IdeaPad Z570. - 15.6" LED Backlight (1366x768) TFT, Pentium B950, DDR3 3GB, DVD Super Multi, GeForce GT 540M 1GB, Wi-Fi, BT, 500GB HDD, Web Cam, HDMI, 6 cells, Free DOS, English/Russian Keyboard

Ja tos 8-12Ls nevari piegrabināt, tad Acer AS5742ZG, jo GT540M ir kudiš jaudīgāka par Samsung RV518 pieejamo GT520M, BET - ACER ir uz vecāka čipseta bāzes. <--- vecāki Intel 4 kodolniekus var ielikt (i7.)

 

Ja vari sagrabināt, + 25Ls tad šo - http://www.1a.lv/spe...xtreme/7926787/

Ja vari tā labi sagrabināt + 49Ls, tad šo - http://www.1a.lv/spe...dators/7617903/ - Un tas ir noteikti 350Ls Favorīts, kam patiešām nevajadzētu būt sekotāju zem 400Ls. (Jāpiebilst, ka viņš ir USB 3.0, 6Gps SATA3)

Labots - TuEsiZaljsh
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Patērētājs85

tad paņem to spridzekli un iebāz kkur. Ja nav nekas labāks ko piedāvāt -- jau pa piedāvātajiem - tad nepiedāvā un pašapmierinies vien pats ar saviem spridzekļiem. Vai sūti SPAMUS cik tu kruts/māki atrast NePaTēmas laptopu. - vari sākt ar draugiem.lv vēstuļu sadaļu.

 

Varbūt vēl kāds pasistais, kas piedāvās virs 400Ls Spridzekli? Tas jau nekas ka autora budžetā neietilpst.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...