Jump to content

XBOX360 HDMI problēma!


fr3kvent
 Share

Recommended Posts

Jau stundām mokos un nevaru palaist XBOX360 pie Philips PFL3606 Full HD 42" izmantojot HDMI kabeli. Visdīvainākais , ka aizvakar, palaižot caur parasto S-video AV kabeli viss aizgāja un pēc tam vēlreiz mēģinot kaut kādā bezsakarā aizgāja arī HDMI (caur AV kabeli strādā viss joprojām), bet šodien visos iespējamajos variantos bez panākumiem.

Esmu atradis problēmas cēloni - HDMI defaultā laiž maksimālos settingus , kurus TV nevar palikt , tāpēc arī neredzu bildi, parādās cant display this video mode vai kaut kas tamlīdzīgs. Arī tam atradu risinājumu :

 

Here’s a step by step guide:

1. Connect your 360 to your TV with the included composite (Yellow, Red, White) cable .

2. Ensure you’re running the new Xbox dashboard (Avatars support).

3. Ensure no profile auto-sign’s in at boot up.

4. Power off 360 and TV. Connect the HDMI cable between them.

5. Hold down the controller’s xBox button for 3 seconds to power on, and wait for about 20 seconds.

6. Press right on the (dpad) left analog stick 9 times, to navigate to the System Settings menu.

7. Press the A button 4 times. (This will go to System Settings, Console Settings, Display, HDTV settings.)

8. Press up twice on the (dpad) left analog stick. Press A.

9. If no picture appears, wait 15 seconds, Press up again and press A. What you are doing is selecting lower display resolutions. Once you have a picture, you can try other higher resolutions, if you want, and it will revert back if you don’t confirm it is ok. The 360 will remember the setting you finalize.

 

Nākamā problēma ir tāda, ka palaižot XBOX360 uzreiz caur HDMI vadu lielākajā daļā gadījumu kontrolierim mirgo zaļās gaismiņas, bet līdz galam nenolasa un tas nedarbojas.. Tā kā es vispār nevaru tikt līdz step to step guide , kur akli varētu mēģināt uzstādīt pareizos settingu , lai TV tos varētu nolasīt. Ja citreiz kaut kādā brīnumainā kārtā aiziet pats kontrolieris , tad ejot caur step to step guide tāpat nekas nestrādā. Esmu izmēģinājis šķiet visu , nekādi panākumi. Vai ir kādam bijušas līdzīgas problēmas?

 

EDIT/UPDATE

 

ja kādam līdzīgas problēmas..

mēģināju arī resetot default settingus, bet bez panākumiem...nekas nemainījās..

 

problēma beigās pavisam vienkārša izrādījās..ja godīgi nezinu, kas no visa nostrādāja, bet kaut kur bija neliela kļūmīte..viss beidzot aizgāja..

TV uzliku atpakaļ uz factory settingiem , izslēdzu pavisam no kontankta, atspraudu nost visus kabeļus HDMI , gan arī S-video AV kabeli (kas iespējams pie vainas bija, jo TV to vienmēr nolasīja, kā pirmo), ieslēdzu pa jaunu TV , piespraudu HDMI kabeli (samainīju galus - nezinu vai ir kāda atšķirība, bet atradu to vienā forumā, kā jau teicu biju gatavs katru sīkumu mēģināt), palaidu HDMI mode pašā TV un tikai tad pievienoju HDMI kabeli pašam xboxam un palaidu to. Aizgāja ar pirmo reizi, wooohoo!

Labots - fr3kvent
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...