Jump to content

Nogrāvās USB zibatmiņa, problēma ar formatēšanu


GaGlets
 Share

Recommended Posts

Pirmo reizi sanāk man lūgt palīdzību saistībā ar arējiem draiveriem, nesen pievienoju savu zibatmiņu koledžas kompim, ievietoju sev vajadzīgos failus un rāvu tik ārā, pārbaudīju mājās vai visi faili ir un bams, neviena paša, man svarīgā, faila un mapes vairs nebija savukārt palikušas bija divas galīgi vecas mapes kurās glabājās bildes,daži bakupi un kuras netika ilgu laiku aiztiktas.

Labi par failiem uzspļaut, ķeros klāt pie pār-formatēšanas un brīnos ar izlobītām acīm - nekādīgi nekas neizdodas - Windows met, ka neizdodas pabeigt formatēšanu, mēģināju gan garo, gan ātro variantu bet nekā, chdisk ar vairs nestrādā, mēģināju formatēt izmantojot formatētāju kas atrodams iekš computer management bet ar nekas nesanāk. Ir kāds risinājums, kā dabūt atpakaļ pie dzīvības? Jaunus flešus negribās pirkt ja reiz rodas šādas problēmas. (tieši bija vēlme pirkt 20gb usb2).

Zibatmiņas ražotājs itkā ir HP - nāca līdzi pērkot laptopu.

 

Bija doma ka vīruss neļauj formatēt jo lietojot garo formatēšanu apstājas pie 8%. Bet pats vairs netieku nekādīgi klāt tam usb(cmd-attrib,chdisk,cd)

 

Edit: Izmēģināju pārējās, pieejamās cmd komandas saistībā ar failiem un mapēm - nekas nav iespējams kamēr nav noformatēts.

 

Edit2: Ui bļa, pārskatījos ar foruma nosaukumu, so sorry.

Labots - GaGlets
Link to comment
Share on other sites

Izmēģino to zibatmiņu piespraust pie cita USB porta, vai vispār pie cita datora. Ja arī tad nekas nedarbojas, tad var droši to zibatmiņu nogādāt vietā, kur pieņem elektroniku otreizējai pārstrādei.

 

Ja saproti krieviki, tad vari mēģināt kādu no šajā lapā http://flashboot.ru/index.php aprakstītajām metodēm zibatmiņu atjaunošanā. Ir gan aizdomas, ka lētāk būs nopirkt jaunu zibatmiņu nekā vairākas stundas čakarēties ar tās atdzīvināšanu.

Link to comment
Share on other sites

Ja ir pieejams kāds linux, tad var mēģināt no tā formatēt. Vai arī live cd. Ja būtu kāda ebajā pirktā ķīnietene, tad nebūtu jēgas.

Link to comment
Share on other sites

Es tieši izmantojot Firzas norādīto lapu, piedabūju pie dzīvības 4gadus vecu GB Kingstonu, tiesa, nācās mazliet pačakarēties, bet fleška kā jauna.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...