Jump to content

ZTE Blade ibn Orange San Francisco


Markinc
 Share

Recommended Posts

Kaut kā sagadījās, kaman piedāvāja iegādāties šamo aparātiņu par 65 bleķa zivtiņām.

tb stāsts par veidtālruni ZTE BLADE ibn Orange San Francisco

200px-Orange_San_Francisco_(ZTE_Blade).jpg

Pagrozīju rokās - izskatījās pieklājīgi. Galīgi jauns, pāris mušas varbūt tikai uzkakājušās. Komplektā nāca kaste ar lādētāju (kura vads tiek izmantots arī pariktes savienošanai ar datoru caur USB), austiņām - kuras darba apvienošanas kārtībā ir arī hand-free un čupa ar nevajadzīgu Orange drazu.

 

Devos mājās meklēt netā papildus informāciju vispasaules tīmeklī. Izčekoju, ka esot varen kūlīgs agregāts. Absolūts līderis cenas, kvalitātes un veiktspējas atiecībā. Testos iekarina Androīdiem kuri ir 2-3 dārgāki par šamo (pirmajām partijām bija pat Amoled displejs...). Tie kuri iegādājušies lielākoties priekā dejo lambadu. Pārdošanā praktiski esot pieejams tikai kā dotētais tālrunis Orange, Tele2, Bilain utt, utml tīklos. Bet oficiāli šo atkodēt var pa nieka 5 poundiem, kaut arī nets ir pilns ar bezmaksas atslēgas ģenerātoriem.

 

Izdomāju, ka pirkums varētu būt arī visumā sakarīgs. Ņēmu un nopirku. Tagad lietoju jau parikti kādu laiciņu un lūk kas ir izsecinājies.

 

Softa ziņā uzreiz tika atsijāts variants ar Eclair v2.1 (Gen 1)izmantošanu - jēgas nekādas izmantot vakardienas OS. Froyo v2.2 (Gen 1 un 2) varianti jau likās daudz labāki. Robotiņš v.2.3.4. nāca komplektā ar tik daudz gļukiem, ka tika atmests kā pagaidām nelietderīgs. Bet vislabākais, ātrākais un stabilākais izrādījās pats pēdējais uz to mirkli oficiālais ROMs no ražotāja v.2.2.2. Nācās tikai izkasīt arā jokainu ķīniešu drazu, iemest noderīgās Google progas un ir OK - viss notiek. Pagāja gan mirklītis, un pienāca v.2.3.5 - ekselenta versija, kura dzīvo bibilajā arī šobrīd.

 

Nejautājiet tikai , kā ir uz ZTE spēlēt spēles - nezinu un nezināšu. Spēles spēlēju uz datora. Navigācijas iGO, Sygic un Navigon, A-GPS režīmā ir iztestētas un ir gana labas. Foto un video kamera arī kaut kā strādā - vismaz uz bildēm var saskatīt ko tur esmu fočējis. FM radio ar RDS mauc uz nebēdu (dažreiz paklausos, kad kādu nākas bikiņ gaidīt) - signāls tiek uztverts pat labāk nekā gaidīts. Filmas DIVX standarta kodējumā iet bez bremzēm (tikai grūti iedomāties to mazohistu kurš taisās skatīties kādu seriālu uz 3,5in displeja). MP3 un AAC spēlē - skaļums gan nav no skaļākiem, bet neko darīt - pasaulē nekā nav ideāla. Bet kopsummā, ko vēl vairāk vajag stadarta lietotājam? Bateriju centīgi lietojot var nosēdināt, kā jau lielumam analogu - 1-2 dienās.

 

Korpusa plastmasa ir gana noturīga pret skrāpējumiem, kas ir labs rādījums ņemot vērā pariktes cenu. Stikliņš gan naf iegremdēts necik korpusā - tāpēc labāk mest aparātu ar ekrānu uz leju pret flīzēm - nevajag. Kaut nav tik traģiska nelaime - ēbajs piedāvā atsūtīt jaunu korpusu ar visu stikliņu par 20 eiro naudiņām.

 

Visā visumā pirkumu uzskatu par veiksmīgu un iztērēto naudiņu pat gandrīz nav žēl.

Labots - Markinc
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

arī ir viens tāds. jaunu pa 65 arī vēl vienu ņemtu. lietoju modaco fw versiju.

Kas tas par brīnumu? Tas ir Modaco lapā?! neatradu neko ar FW :(

Link to comment
Share on other sites

Arī ārpus eLVē neatrodu pa tādu cenu. Pat "dzeltenie" brāļi tirgo pa 210 zaļajām naudiņām

Labots - Amazons
Link to comment
Share on other sites

Arī ārpus eLVē neatrodu pa tādu cenu. Pat "dzeltenie" brāļi tirgo pa 210 zaļajām naudiņām

Orange tirgo par 99 poundiem, ja nav slinkums paskaties par cik tirgo leišu Omnitel...

Ir netā kas piedāvā piegādāt par 120-150 eirikiem.

Es paņēmu tādā ciparā, jo pīpls no kā paņēmu nevarēja izdomāt tam cenu :) viņam telefoni ir tikai Nokias - pārējie mēsli :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...