Jump to content

Viruss vai kautkas tamlidzigs?


StylishFonts
 Share

Recommended Posts

Labdien!!

 

Atklaju , ka man tas blue screen nav iists un ir so fake prank viirus , ka jau raxtiju windows xp sadaljaa!!

 

tatad skiet ka viirus ieperinajies kautkur registry failos vai kautkur!!

 

serfoju pa netu un bija viena prob es ieeju pranking.net majaslapaa , nu protams accerejos ka nebiju iesledzis antivirus avast pec tf2 spelesanas jo noslogo tiiklu ping pa 30 palielinas ok ! aizmirsu iesleegt.

 

es kautko aceros ka man saka ladet no saita kautkadu adobe reader failu galaa ar .vbs redzeju bet vins nebija uzlikts uz save bet uz automatiski ka atver un dators sak lagot nereali un ka jau saku izrubijas!

 

gaju caur safe mode un apstijos msconfig startup kadas programas sakas ka starteju normal modee skiet ka viss ok disable visus suudinjus ok!! nekas nenotiek tapat blue screen skiet tas ir prosts viruss kurs cipa palaizas ar cmd failu kad tu startē datoru , dators nav aizputejis ir putekliem tiirs !

 

Un ta pameiginaju iejiet safe mode with networking , tad konstateju ka ari blue screen jo parastaja safe mode iet ieksa un tad ka grib palaist ar networkingu kautkads fails sak darbinat to cmd es izskeneju safe mode kompi labi 5 virus atradas izdzesu!

 

bet dazus failus antivirus saka ka nevar izskenet pieeja liegta un antivirus pats par sevi raada unsecured , nevaru updeitot jo nav safe mode pieejas netam ok!!

 

tatad ka lai salaboju so problemu ar pasa rokam jo remontetajs atvelinajuma un uz riigu negribas dot jo vini prasa 100 ls par 1 problemu !

 

Ludzu pamāciet mani latviešu valodas gramatikas lietošanā naksies salabot pasam!! skiet ka tas ir viirus ar .vbs , vai .cmd failu vai ari kautkas cits , kur varetu but problema?

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...